#perjantaipähkinä 13.2.2015.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Advertisements

Rajapintaluokat Rajapintaluokka luettelee metodit, joille tulee löytyä toteutus asianomaisen rajapinnan toteuttavista luokista. Rajapintaluokka on siis.
Polynomifunktiot MA 02 Läsnäolovelvollisuus Poissaolojen selvitys
Yhtälön ratkaiseminen
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen •Eka –Ekan 1. Kohta –Ekan 2. Kohta •Toka –Tokan alakohta •Kolmas •Neljäs –Neljännen alakohta •Neljännen.
lämpöoppia eri lämpötila, eri aineet, loppulämpötila?
Muokkaa perustyyl. napsautt. Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen •Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta •Toka –Tokan alakohta •Kolmas •Neljäs.
5.1. Tason yhtälö a(x – x0) + b(y – y0) + c(z – z0) = 0
Analyyttinen geometria MA 04
Aikakauslehtien lukukerrat KMT Kuluttaja • Nettikysely KMT Kuluttaja tutkimuksessa. • Kysyttiin lehdistä, jotka vastaaja KMT puhelinhaastattelussa.
A´ P´ V´ L´ A k (mittakaava) Yhdenmuotoisuus ja mittakaava Luonnossa P
Kappaleiden tilavuus 8m 5m 7cm 5 cm 14cm 6cm 4cm 4cm 3cm 10cm.
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Geometria MA 03 Läsnäolovelvollisuus Poissaolojen selvitys
Graafisen esityksen laatiminen taulukkolaskentaohjelmalla (excel 2013)
Valitse seuraaviin vaihtoehtotehtäviin oikea vastaus…
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta Toka –Tokan alakohta Kolmas Neljäs –Neljännen alakohta Neljännen.
2. Terveyteen vaikuttavat tekijät
Graafisen esityksen laatiminen taulukkolaskentaohjelmalla (excel 2007)
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
Havainnollisuus matematiikan opetuksessa käsitekartat Luennot klo
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen eka ekan 1. kohta ekan 2. kohta toka tokan alakohta kolmas neljäs neljännen alakohta neljännen ala.
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta Toka –Tokan alakohta Kolmas Neljäs –Neljännen alakohta neljännen.
Murtoluvun supistaminen
Avaruusgeometriset kappaleet = kolmiulotteiset kappaleet
Aikakauslehtien lukukerrat KMT Kuluttaja syksy 2013 / kevät 2014.
3.2. Ensimmäisen asteen polynomifunktio
Perusarvon laskeminen
Metodit – Arvotyyppi Ellei metodi palauta arvoa, sen arvotyyppi on void Tällöin ”return;”-lauseke ei ole metodissa pakollinen, vaikka sen käyttö on sallittua.
Algoritmi-harjoituksia…
Aikakauslehtien kohtaamiskerroin ja kohtaamiskontaktit KMT Kuluttaja kevät 2014.
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta Toka –Tokan alakohta Kolmas Neljäs –Neljännen alakohta Neljännen.
PARAABELI (2. ASTEEN FUNKTION KUVAAJIA)
Seuratoiminnan lähtötilannearvio (poimi graafitaulukoista) Mitkä asiat kunnossaMissä kehitettävääMuita huomioita Seuran toiminnan suunnittelu 1. Parhaat.
Aikakauslehtien kohtaamiskerroin ja kohtaamiskontaktit KMT Kuluttaja 2014.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen eka –ekan 1. kohta –ekan 2. kohta toka –tokan alakohta kolmas neljäs –neljännen alakohta neljännen.
Funktio.
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta Toka –Tokan alakohta Kolmas Neljäs –Neljännen alakohta Neljännen.
#perjantaipähkinä Mikko, Lauri ja Sari saavat yhteensä 288€ rahaa. Mikko saa kaksi kertaa niin paljon kuin Lauri ja Sari saa 8€ enemmän.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
#perjantaipähkinä Pohtikaa, vastatkaa, perustelkaa: Tiedekeskus Tietomaan torninvartija Kalle on nyt 192 vuotta vanha. Hän on nyt kaksi.
#perjantaipähkinä Mikko, Lauri ja Sari saavat yhteensä 288€ rahaa. Mikko saa kaksi kertaa niin paljon kuin Lauri ja Sari saa 8€ enemmän.
#perjantaipähkinä Ettei menisi ”äksät” sekaisin, miettikää seuraavat tutumman kautta: a)2 metriin lisätään 3 metriä, saadaan… b)Samalla idealla.
#perjantaipähkinä
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2011 / Jyväskylän yliopisto.
MAB2 Juhani Kaukoranta Raahen lukio
Prosenttilaskut-opetusohjelma -verrannolla laskeminen sopii hyvin laskentatoimen matematiikkaan - tässä esitetty kaikki mahdolliset prosenttilaskut -
5. ALLERGIA JA ASTMA TERVEYSTIETO 9. TEHTÄVÄ: ENNAKKOTIEDOT  Kirjoittakaa taululle kokonaisilla lauseilla kaikki, mitä tiedätte ja muistatte allergiasta.
Laske päässä. Potenssi Kolmioita Tasakylkinen kolmio kaksi yhtä pitkää kylkeä kantakulmat yhtä suuret. Kolmion kulmien summa on 180°. Tasasivuinen.
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Laskuja MATEMATIIKKAA 3A, KERTAUSJAKSO LASKUJA © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
Avaruusgeometria. Minkä niminen kappale? Lieriö (Särmiö, ympyrälieriö) Pallo Kartio (Pyramidi, ympyräkartio)
3. ELÄMÄNKULKU JA TERVEYS TERVEYSTIETO 7. IKÄJANA  Asiantuntijaryhmät: Lapsuus 0-11v Nuoruus 12-18v Aikuisuus 19-64v Vanhuus 65  v  Perehtykää apukysymysten.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2016
Matematiikkaa 3b Yhdenmuotoinen © Varga-Neményi ry
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Murtoluku Murtoluku on jakolasku, jota ei ole laskettu loppuun asti.
Vaaka ja vipuvarsi.
TERVEYSTIETO 8 5. Ystävyydestä voimaa.
Esityksen transkriptio:

#perjantaipähkinä 13.2.2015

1. Vaaka on tasapainossa. Päätelkää muuttujan x arvo: a) b)

2. Esittäkää seuraavat yhtälöt vaakamallin avulla (piirtäkää vaa’at vihkoon). Millä x:n arvolla vaaka on tasapainossa? 2x + 3 = 9 3x + 2 = 11 8x = 3x + 25

3. Kirjoittakaa vaa’an tasapainoehto ja päätelkää muuttujan x arvo:

4. Kirjoittakaa kaksi eri yhtälöä, joiden ratkaisu on x = 0 x = 2 x = -2

5. Siiri on nyt 4 kertaa niin vanha kuin Elli 5. Siiri on nyt 4 kertaa niin vanha kuin Elli. 9 vuoden kuluttua Elli on niin vanha kuin Siiri on nyt. Kuinka vanha Siiri on nyt? Vihje: Miettikää, kumman ikää kannattaa merkitä muuttujalla X ja mitä tiedätte siitä. Tehkää vaikkapa seuraavanlainen taulukko: 4x=x+9 Siirin ikä Ellin ikä Nyt 4x X 9 vuoden kuluttua 4x + 9 X+9

6. Kuutiot ovat keskenään samanpainoisia, pallot keskenään samanpainoisia ja lieriöt keskenään samanpainoisia. Kuinka monta lieriötä tarvitaan kolmannen vaa’an tyhjään vaakakuppiin, jotta vaaka olisi tasapainossa? a) 7 b) 3 c) 2

7. Ruudukon jokaisen vaakarivin summa on rivin viimeinen luku 7. Ruudukon jokaisen vaakarivin summa on rivin viimeinen luku. Päätelkää, mitkä luvut sopivat symboleiden paikalle. Neliö 6, ympyrä 8, kolmio 3, tähti 15