MATRI -seminaari 1.11.2010 Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Sapuska - Kansainvälistä liiketoimintaa elintarvikkeista 2008 – 2012 Joensuu DM Copyright © Tekes.
Advertisements

Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -
Koulutuksiin ilmoittauminen Wilman kautta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.
Projektipäällikkö Päivi Tiilikainen
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Veronumero.fi - suosittelumarkkinointi
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Tutkimusinfrastruktuurien tiekartta
MMM29:00/2003, (c) Maj-Lis Aaltonen Tutkimustiedon välitys  MATRI ja julkinen tutkimustieto  tutkimustiedon saatavuus  tutkimustiedon tuottaminen.
Matkailu.org – matkailualan tutkimustiedon verkkopalvelu Informaatikko Mari Niemi, Itä-Suomen yliopisto (UEF), matkailualan opetus- ja tutkimuslaitos,
Miksi tärkeä? Yliopiston tehtävät lähtökohtana Tiedostaminen, analyysi – mitä YVV:llä tarkoitetaan? Yhteiset vai eriytyneet kriteerit: -ks. Ritsilä ym.
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Opasnet-kanta/Päivi Meriläinen1 Opasnet-kanta tietovarastona ja -lähteenä. Juomaveden terveysriskit ja kloorauksen sivutuotteet Päivi Meriläinen,
Korkeakoulujen esteettömyysverkoston tulevaisuuden toimintamalli: Keskustelua verkoston olemuksesta ja toiminnoista ESOK.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
Hyvät käytännöt hyvakaytanto.fi.
MATRI MI Tietorakenteet Projectnet.fi koekäyttöön Luonnonvara-alan hankekuvausten hakemisto Hankehaavin englanninkielinen.
(NIMI) Kestävää aluesuunnittelua tukevat työkalut –portaali.
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Slideshare koonti Mervi Isola.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Yrityksen maineen, toimialan ja kilpailijoiden seuranta: iGoogle ja RSS-syötteet Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär.
Etelä-Suomen kuljetuskäytävän kilpailukyvyn kehittäminen
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Suomen uusi rakennerahasto-ohjelma sisältää molemmat rahastot (EAKR ja ESR) Toimintalinjat ovat: TL1 Pk-yritystoiminnan kilpailukyky (EAKR) TL2 Uusimman.
Aikakauslehtien Ylivoimapankki Vesa Väisänen IROResearch Oy.
KH Kirjasampo NYT Yleisten kirjastojen neuvosto
Kunnat ilmastotiedon hyödyntäjinä Strategisen tutkimuksen verkostoitumistilaisuus ohjelmalle ”ilmastoneutraali ja resurssiniukka Suomi” Tieteiden talo,
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Käyttäjäksi kirjautuminen ja kursseille liittyminen 2013
Projektipäällikkö: Päivi Tiilikainen
Evtek Projektori Käyttöönotto Teemu Tammivaara, VBP04S.
TUHAT tutkimustietojärjestelmä Matri-seminaari Arja Lappalainen
HAKA-projekti VirtAMK-seminaari HAKA Käyttäjän tunnistus yli korkeakoulurajojen VirtuaaliAMK-seminaari Mikael Linden,
Professori Päivi Häkkinen Erikoistutkija Marja Kankaanranta AGORA LEARNING LABORATORY (ALL)
ISO GPS-toleranssit 6 Yleistoleranssit
Hankehaavi MI Tietorakenteet Oy Hankehaavi tutkimushankekuvaukset verkkohakemistoon helpompi haku, parempi löytyvyys ja näkyvyys MMM:n hallinnonalan.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työn iloa ( ) Seminaari Framissa
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Hankehaavi tutkimushankekuvausten verkkohakemiston esittely Matri-kokous Maj-Lis Aaltonen MI Tietorakenteet Oy
Sosiaalinen media työelämän viestintäkanavana
Tutkimustietovaranto – käyttötapauksia (Tutkimuspalvelupäivien työpajan tuloksia) Tutkimushallinnon tietovirtojen ja tutkimustietovarannon ohjausryhmä.
SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!
Mitä on avoin data ja kuinka kartoittajat voivat hyödyntää sitä?
Tieteellisten seurain valtuuskunta
Työtilan löydät osoitteesta:
Hyvinkää 100 vuotta.
Wilman käyttäjätunnukset
Sponsorointi Ohjeistus urheiluseuran kannattajien rekisteröitymisestä sponsorointiin
Uusi Celianet ja Celian muuttuneet käytännöt kirjastoissa
Luonnonvarakeskus – pohjaa biotaloudelle
Pk-vientihanke pähkinänkuoressa
Yritysyhteistyö Tekesin rahoittamissa projekteissa
E-aineistot OUTI-kirjastoissa E-kirjat ja e-lehdet
Oppijanumeron haku-prosessi ja KOSKI-kuulumiset
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
Kohti valtakunnallista tutkimustietovarantoa
Tutkimushallinnon sanaston julkistus ja sanaston käyttö
Esityksen transkriptio:

MATRI -seminaari Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE

Mikä on Foodle.fi? Uusi palvelu suomalaisen elintarviketutkimustiedon hakuun ja välitykseen Suunnattu yrityksille, medialle sekä alan kehittäjille Tiedon tuottajana alan tutkijat

Foodle.fi on perustettu Edistämään tutkimustiedon siirtymistä yrityksiin Tukemaan uuden tutkimustiedon kaupallistamista ja siten parantamaan elintarvikealan ja koko Suomen kilpailukykyä Vahvistamaan elintarviketieteisiin liittyvää mielikuvaa uudistuvana, innovatiivisena alana

Foodle –palvelun tausta Rahoittajat: OSKE-ohjelman käynnistämä ja Uudenmaan liiton rahoittama ElintarvikePumppu-projekti sekä Elintarviketeollisuusliitto (ETL) Toteuttajat: Elintarvikekehityksen OSKE, VTT ja ETL Yhteistyö ETP Food for Life Finland –foorumin kanssa; sijaitsee -sivujen yhteydessä Avattu keväällä 2010

Muut tietolähteet Lisää tutkimustuloksia voi hakea Foodle-palvelun linkkien avulla: Mitä tutkimustietoa Foodle -palvelusta löytyy? Hgin yo Tuhat Evira MTT Hanska VTT Hankehaavi.fi jne. Foodle -palveluun syötetyt tutkimustulokset (2007 ->)

Mikä uutta Foodle -palvelussa? PARANTAA TIEDON KÄYTETTÄVYYTTÄ; tutkimustulokset löytyvät helposti ja kansantajuisessa muodossa tiedon hyödyntämismahdollisuuksia korostaen TOTEUTETTU KOHDERYHMÄLÄHTÖISESTI; kannustaa tutkijoita kohderyhmälähtöiseen tiedon tuottamiseen

Foodle -palvelun käyttäjät Yritykset Media kotimaassa ja kansainvälisesti Alan kehittäjät Tutkijat

Yrityksille Selkokielistä ja helposti hyödynnettävää tutkimustietoa Suora yhteys tutkijoihin

Tutkijoille Myönteistä julkisuutta Verkottumisväylä yritysten ja toisten tutkijoiden kanssa

Medialle Kiinnostavia uutisaiheita Kattava rekisteri tiedon tuottajista

Kehittäjille Tutkimustietoa välitettäväksi kentälle uusin elintarvike- tutkimus löydettävissä yhdestä www-osoitteesta

Tervetuloa käyttämään Foodle -palvelua Tutkimustuloksia voi selailla vapaasti Tutkijat saavat käyttäjätunnuksen ja salasanan tutkimustulosten palveluun viemistä varten -> tunnukset VTT:ltä Tutkija voi luoda sivustolle oman profiilin osaamisensa esittelemiseksi ja viedä vapaasti tuloksiaan palveluun VTT neuvoo palvelun käytössä

Syksyn 2010 Paras tutkimustulos -kilpailu Kilpailu parhaasta tutkimustiedosta käynnissä asti –asiantuntijaraati valitsee voittajan –kriteerit: tutkimuksen selkokielisyys, hyödynnettävyys ja ajankohtaisuus

Kysy lisää Foodle -palvelusta Käyttäjätuki: VTT, Juhani Sibakov, puh , ETP Food for Life Finland -yhteistyö: VTT, Anu Kaukovirta-Norja, puh , Elintarvikekehityksen klusteri-yhteistyö: Elintarvikekehityksen OSKE, Johanna Jaskari-Halonen, puh ,

Kiitos kiinnostuksestasi! Klikkaa Foodle –palvelun sivuille