MATRI -seminaari Eeva-Liisa Lilja, Elintarvikekehityksen OSKE
Mikä on Foodle.fi? Uusi palvelu suomalaisen elintarviketutkimustiedon hakuun ja välitykseen Suunnattu yrityksille, medialle sekä alan kehittäjille Tiedon tuottajana alan tutkijat
Foodle.fi on perustettu Edistämään tutkimustiedon siirtymistä yrityksiin Tukemaan uuden tutkimustiedon kaupallistamista ja siten parantamaan elintarvikealan ja koko Suomen kilpailukykyä Vahvistamaan elintarviketieteisiin liittyvää mielikuvaa uudistuvana, innovatiivisena alana
Foodle –palvelun tausta Rahoittajat: OSKE-ohjelman käynnistämä ja Uudenmaan liiton rahoittama ElintarvikePumppu-projekti sekä Elintarviketeollisuusliitto (ETL) Toteuttajat: Elintarvikekehityksen OSKE, VTT ja ETL Yhteistyö ETP Food for Life Finland –foorumin kanssa; sijaitsee -sivujen yhteydessä Avattu keväällä 2010
Muut tietolähteet Lisää tutkimustuloksia voi hakea Foodle-palvelun linkkien avulla: Mitä tutkimustietoa Foodle -palvelusta löytyy? Hgin yo Tuhat Evira MTT Hanska VTT Hankehaavi.fi jne. Foodle -palveluun syötetyt tutkimustulokset (2007 ->)
Mikä uutta Foodle -palvelussa? PARANTAA TIEDON KÄYTETTÄVYYTTÄ; tutkimustulokset löytyvät helposti ja kansantajuisessa muodossa tiedon hyödyntämismahdollisuuksia korostaen TOTEUTETTU KOHDERYHMÄLÄHTÖISESTI; kannustaa tutkijoita kohderyhmälähtöiseen tiedon tuottamiseen
Foodle -palvelun käyttäjät Yritykset Media kotimaassa ja kansainvälisesti Alan kehittäjät Tutkijat
Yrityksille Selkokielistä ja helposti hyödynnettävää tutkimustietoa Suora yhteys tutkijoihin
Tutkijoille Myönteistä julkisuutta Verkottumisväylä yritysten ja toisten tutkijoiden kanssa
Medialle Kiinnostavia uutisaiheita Kattava rekisteri tiedon tuottajista
Kehittäjille Tutkimustietoa välitettäväksi kentälle uusin elintarvike- tutkimus löydettävissä yhdestä www-osoitteesta
Tervetuloa käyttämään Foodle -palvelua Tutkimustuloksia voi selailla vapaasti Tutkijat saavat käyttäjätunnuksen ja salasanan tutkimustulosten palveluun viemistä varten -> tunnukset VTT:ltä Tutkija voi luoda sivustolle oman profiilin osaamisensa esittelemiseksi ja viedä vapaasti tuloksiaan palveluun VTT neuvoo palvelun käytössä
Syksyn 2010 Paras tutkimustulos -kilpailu Kilpailu parhaasta tutkimustiedosta käynnissä asti –asiantuntijaraati valitsee voittajan –kriteerit: tutkimuksen selkokielisyys, hyödynnettävyys ja ajankohtaisuus
Kysy lisää Foodle -palvelusta Käyttäjätuki: VTT, Juhani Sibakov, puh , ETP Food for Life Finland -yhteistyö: VTT, Anu Kaukovirta-Norja, puh , Elintarvikekehityksen klusteri-yhteistyö: Elintarvikekehityksen OSKE, Johanna Jaskari-Halonen, puh ,
Kiitos kiinnostuksestasi! Klikkaa Foodle –palvelun sivuille