VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Jumalan kanssa.
Mikä vaikuttaa asiakkaiden lojaalisuuteen? Add Value - Asiakaspaneelit Autamme sinua rakentamaan vahvoja asiakassuhteita.
ALOITUSINFO TYÖKYKYVALMIUDET. JA ETTÄ MISTÄ OLIKAAN KYSYMYS..? • Laajuus 1ov • YV-valinnainen • Työkykypassin ”kolmososio” • Mikä ihmeen työkykypassi?
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Holvi.com -maksutili 1 Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa
Case-kahvila Raija Kerätär
Suoraveloitus poistuu käytöstä –
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Sähköisen kaupan toimintaympäristö
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
SearchIM Search Mikko Ketola Regional Manager (Finland, Ireland, Baltic States) Helsinki Nuorten yhteisöt netissä – miten kommunikoin ja viestin.
Tilastotietoja pankkien maksu-järjestelmistä Suomessa
Duaali Teemu Myllynen.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Kaisa Tuomisto TU08S1E  Tutkimuksen tavoitteet  Käytetyt hakusanat ja osumat  Linux  Tietolähteiden vertailua  Yhteenveto  Viitteet.
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Tiimi osat Asiakas Jäsen 1 Osk Muut jäsenet Tiimi on ryhmittymää kehittyneempi muoto. Se vastaa ulospäin katsottuna yritystä joka tuottaa kokonaisvaltaista.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Verkkokaupan perustaminen
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
0 Käyttöliittymät II (syksy 2004) / Sari A. Laakso Helsingin yliopisto, tietojenkäsittelytieteen laitos Kt 6: Asiantuntija-arvio Ville Romppainen Nesteen.
Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelut Katja Savolainen
Kyllä kansa tietää..... Sosiaalinen media tietolähteenä Marjukka Nyberg /28/2015COMPANY CONFIDENTIAL | Copyright © M-Brain
Internet – liiketoimintamallit Internet - strategia Miten yritys voi hyödyntää nettiä liiketoiminnassa.
Puhelintyöskentely.
DTD Teppo Räisänen Liiketalouden yksikkö.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Software product lines. Suomeksi ohjelmistotuotelinja Kuvaa metodeja ja työkaluja tuottaa yhteiskäytettävää koodia samankaltaisissa sovelluksissa Tarkoituksena.
PC-liitäntä AtMega32:lle Viestin lähetys / vastaanotto Sekä laitteen konfigurointi.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Verkkokaupan perustaminen. Verkkokaupan kehitysvaiheet Verkkoläsnäolo Yritykset perustavat www-sivut yleisen internet-buumin seurauksena Sivut olivat.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Kuluttajatarvitsee pankkia Kuluttaja tarvitsee pankkia s
Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.
Verkkokauppa ja sähköinen asiointi Suomessa
Teknikmagasinet Puhelimenkuoret.fi Gigantti
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
EmCen käyttöönotto.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tietoturva internetissä
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Celian palvelut kirjastosta
Esityksen transkriptio:

VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen

MAKSAMINEN Yleisimpiä maksutapoja verkkokaupoissa ovat luottokortit, pankkien tarjoamat nettimaksut, kuukausilasku, osamaksu, postiennakko ja bussiennakko. - Verkkokaupassa kassalla ollessa, paketin voi heti maksaa omilla pankkitunnuksilla. - Paketin voi maksaa pakettia vastaanottaessa suoraan. Paketin voi myös maksaa laskulla kerralla tai pienimmissä osissa. Kaikki internetissä tapahtuva tiedonsiirto on yleensä SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

LÄHETYSSEURANTA Lähetystä voidaan seurata tietyllä koodilla netissä Mikäli asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa, hänelle pitäisi tulla viesti kännykkään, kun paketti on saapunut perille Ilmoitus voi myös tulla sähköpostiin tai postitse kotiin Tässä kaksi esimerkkiä Postin ja Matkahuollon sivuilla sijaitsevista lähetysseurantasysteemistä. Jossa asiakas voi etsiä pakettiaan lähetystunnuksella.

TUOTTEIDEN SUOSITTELU Kun asiakas on käyttänyt tilattua tuotetta, hän voi suositella sitä helposti netissä. Täten asiakkaiden on helpompi tietää, mitä kannattaa kokeilla Asiakas voi myös suositella verkkokauppoja ja tuotteita kavereille Useat verkkokaupat ehdottavat samankaltaisia tuotteita, kun mitä on ostamassa Tässä muutama esimerkki. Ihmiset painavat facebook-tykkää nappulaa, jolloin muut ihmiset facebookissa näkevät mistä tykkäät.

PALAUTUS Palautus on erilaista riippuen verkkokaupasta, mutta yleensä palautusaikaa on 14 päivää Kaikkia tuotteita ei saa palauttaa, esim. avatut pelit/dvdt Palautus onnistuu siten, että asiakas täyttää palautuslomakkeen ja liimaa uuden osoitetarran pakettiin ja vie sen lähimpään Matkahuoltoon tai Postiin. Palautettaessa asiakkaan on joskus ilmoitettava, miksi palauttaa tuotteen, mutta esim. vaatteita tilatessa, ei ole pakko ilmoittaa, sillä palvelu on luotu sellaiseksi, että on helppo kokeilla kotona ja helppo palauttaa, mikä taas kasvattaa asiakkaiden määrää ja lisää tuottoa

OMIA KOKEMUKSIA ” Joskus esimerkiksi vaatteita tilatessa internetistä, tuote näyttää kotona erilaiselta, koko vastaa jotain aivan muuta tai alennukset eivät ole menneet oikein. Ruotsista tilatessani on sanottu, että paketti saapuu viikon sisällä, on kestänyt yli kuukausi. ” ”Joskus dvd-kotelot voivat mennä rikki postikuljetuksen aikana” ”Suomen sisällä tilatut paketit ovat tulleet nopeasti perille ja palautukset ovat onnistuneet hyvin”

VERKKOKAUPPOJA Gigantti Hobby Hall Verkkokauppa.com H&M Online Prisma Puolenkuun Pelit Seppälä CDON.com