Suomen Punainen Risti - The Power Of Humanity

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Tule mukaan Nälkäpäivä- keräykseen!
Mediakasvatus MLL:ssa
TEKOJA JA TEKIJÖITÄ ! Seniorivuosi 2013 Suomen Punaisen Ristin seniorivuosi 2013.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä?
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Rasisminvastainen viikko
Punaisen Ristin kansainvälinen nuorisotoiminta
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
ISBN USKALLA VÄLITTÄÄ PUNAINEN RISTI MAAILMASSA.
Suomen Punainen Risti Apua sinun avullasi, kaukana ja lähellä
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
Punainen Risti on valtioiden valtuuttama järjestö
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Punaisen Ristin vaikuttamistyö Miten se näkyy senioritoiminnassa?
”Mihin kekoon sinä kannat kortesi?”. Mitä on vapaaehtoistyö? Vapaaehtoista Vapaa-aikana Ei palkkaa Kuka tahansa voi osallistua.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten toiminta
LÄHELLÄ AVOIMIA TYÖMARKKINOITA – Palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluihin liittyvät vastuut Punaisen Ristin Tampereen Kontti-kierrätystavaratalon näkökulmasta.
Vapaaehtoisvaliokunta JäKo/sn VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ.
Prometheus- eli Protu-leirit
Pakolaiset tarvitsevat kodin.
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Suomen Punaisen Ristin toimintalinjaus
Piirileiri Kosmos’15.
Rasisminvastainen viikko
Opas vapaaehtoiselle  Toimintamuodot listattuna Vapaaehtoisen tukeminen – opas työntekijöille  Toimintamuototaulukko  Toimintamuotojen lyhyet kuvaukset.
ILOA AUTTAMISESTA 2015, 1 Punaisen Ristin periaatteet 50 vuotta Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen perusperiaatteiden historiaa.
Kasvatamme uutta auttajien sukupolvea Suomen Punaisen Ristin nuorisotoiminta.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Punaisen Ristin periaatteet 50 vuotta
Red Cross International Youth Camp in Evo, Finland ! TEEMOINA: Punaisen Ristin kansainvälisten periaatteiden 50. juhlavuosi Suomen luonto Kulttuurit.
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
AVUN KETJU ALKAA SINUSTA Nälkäpäivä 15. – Sinä voit auttaa! Kuva: Leena Koskela Nälkäpäivä 15. – 17.9.
Vapaaehtoistoiminta Suomen Punaisessa Ristissä Tulijan tukena pikakoulutus.
Punaisen Ristin rooli ja periaatteet turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnassa.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
Joensuun Mahdollisuuksien tori Taitokorttelissa.
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Makupaloja monikulttuurisesta toiminnasta
USKALLA VÄLITTÄÄ PUNAINEN RISTI MAAILMASSA.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
TEEMAKOULUSOPIMUS Helsingin ja Uudenmaan piiri
Red Cross Ambassador (RCA)
Mitä vapaaehtoistoiminta on. Millainen vapaaehtoinen sinussa asuu
Jos sodan aikana käydään taisteluita kaupunkialueella, ne voivat tuhota kokonaisia asuinalueita tai kaupunkeja. Tällä hetkellä sodan vaurioittamia kaupunkeja.
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
NUORILTA NUORILLE!.
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen Punaisen Ristin valmiuden perusta ja rooli
Päiväleirit leikkipuistoissa 2019
Vapaaehtoistyö osana opintoja
Esityksen transkriptio:

Suomen Punainen Risti - The Power Of Humanity 12.4.2017 Suomen Punainen Risti - The Power Of Humanity Mitä Punainen Risti tekee maailmalla ja miksi? Mitä teemme Suomessa? Kuinka juuri sinä voit toimia paremman maailman puolesta! Tampere, 15.1.2015 Jani Rutanen & Noora Linnakylä Musiikkia soimaan ja taustalle pyörimään kuvashow! 1. Tervetuloa ja lyhyet esittelyt jämäkästi! 2. Video pyörimään: - Tescon: http://thecollectivereview.com/british-red-cross/tesco-and-british-red-cross.html - Merkki 150 vuotta: Power of Humanity http://www.youtube.com/watch?v=mIWMyojzx8Y 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mikä Punainen Risti? Henry Dunant ja Solferinon taistelu 1859. 12.4.2017 Mikä Punainen Risti? Henry Dunant ja Solferinon taistelu 1859. Vapaaehtoiset auttamassa sodan uhreja. Halu auttaa ja tehdä hyvää! Mistä tulee Punainen Risti? Sveitsin lipun käänteisväreistä. TARINAA: ” Henry Dunant oli rikas liikemies, joka Italian kauppamatkallaan joutui jo loppuneen Ranskan ja Itävallan sodan keskelle. Siellä sotatantereella hän näki haavoittuneita ja kuolleita ihmisiä. Hänen sisällään sykähti jokin. Hän keräsi lähistöltä joukon vapaaehtoisia ihmisiä, jotka alkoivat auttamaan näitä sodassa olleita ihmisiä. He sitoivat haavoja ja auttoivat ihmisiä pois sota-alueelta. Henry keräsi kuolevien ihmisten viimeisiä terveisiä heidän läheisilleen ja vei viestit perille. Sveitsiin palattuaan hän perusti 4 muun ystävänsä kanssa Punaisen Ristin. Toiminnan periaatteet kehiteltiin jo silloin ja ovat vielä tänä päivänäkin samat.” Inhimillisyys, Tasapuolisuus, Puolueettomuus: Autetaan sitä, jolla on suurin hätä ja avuntarve. Kukaan ei voi määrätä toimintaa. Yleismaailmallisuus ja Ykseys: On olemassa vain yksi Punainen Risti ja jokaisella valtiolla voi olla vain yksi Punainen Risti. Vapaaehtoisuus: Toiminta perustuu suurimmilta osin vapaaehtoisten toimintaan. Vapaaehtoisuus toiminnan kulmakivi. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Punainen risti on suojamerkki ICRC ICRC Merkki suojaa sodassa lääkinnällistä toimintaa ja humanitaarista avustustyötä Punainen risti valkoisella pohjalla otettiin suojamerkiksi alkuperäisessä Geneven sopimuksessa 1864 Punainen risti EI ole yleinen ensiavun tai sairaanhoidon tunnus Punainen risti on suojamerkki   Punainen risti valkoisella pohjalla on kansainvälinen suojamerkki. Sitä käytetään sodassa turvaamaan lääkintähuoltoa ja avustustoimintaa. Merkki täyttää tänä vuonna 150 vuotta. Suojamerkin käytön säännöt löytyvät kansainvälisistä sodan oikeussäännöistä, jotka on kirjattu vuoden 1949 Geneven sopimuksiin ja niitä täydentäviin lisäpöytäkirjoihin. Sopimusten mukaan suojamerkkeinä voidaan käyttää myös punaista puolikuuta tai punaista kristallia. Punainen Risti oli synnyttämässä alkuperäisiä Geneven sopimuksia. Siksi valtiot ovat valtuuttaneet järjestömme auttamaan sodan uhreja ja valvomaan sopimusten noudattamista. Kansainvälinen Punainen Risti saa käyttää suojamerkkiä humanitaarisen avun tunnuksena kaikissa oloissa. Punainen risti ei siis ole yleinen ensiavun tai sairaanhoidon tunnus. Sitä ei saa käyttää esimerkiksi mainonnassa. EU-maissa ensiavun merkkinä käytetään yleensä valkoista ristiä vihreällä pohjalla. Useimmissa valtioissa merkin käytön rajoitukset on kirjattu kansalliseen lakiin. Suomessa merkin käyttöä säätelee Laki eräiden kansainvälisesti suojattujen tunnusten käytöstä. Valtio valvoo merkin käyttöä. Suomen Punainen Risti avustaa sitä tekemällä tunnetuksi merkin oikeaa käyttöä ja puuttumalla väärinkäytöksiin. Sodan keskellä toimivien lääkintä- ja avustustyöntekijöiden on voitava luottaa siihen, että merkki tunnetaan ja että sen merkitys on ihmisten mielessä riittävän voimakas suojaamaan heitä. Siksi on tärkeää, että jokainen käyttää merkkiä oikein. Se mahdollistaa avun ja pelastaa ihmishenkiä. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Punainen risti on myös järjestötunnus Punainen Risti järjestönä voi käyttää merkkiä toiminnassaan Järjestötunnus on lupaus vapaaehtoisesta, puolueettomasta ja tasapuolisesta avusta Punainen risti on myös järjestötunnus   Punaisen Ristin kansalliset yhdistykset voivat käyttää merkkiä toimintansa yhteydessä. Tunnus kertoo, että yhdistys kuuluu Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainväliseen liikkeeseen. Suomen Punaisen Ristin järjestötunnuksessa (logossa) merkki on suhteellisen pieni ja sen yhteydessä on teksti ”Punainen Risti”. Graafinen ohjeemme määrittelee, miten merkkiä käytetään järjestömme toiminnassa. Järjestötunnuksessa punainen risti kuvastaa sitä, että maailmanliikkeen kaikki osat toimivat samojen päämäärien hyväksi ja yhteisten periaatteiden mukaan. Tavoitteemme on tehdä maailmasta inhimillisempi lievittämällä ja ehkäisemällä ihmisten kärsimystä. Tunnuksemme ja puolueettomuutemme ansiosta voimme auttaa vaikeissakin oloissa ja tilanteissa. Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden puolesta. Mitä enemmän järjestöllämme on jäseniä, sitä painokkaammin voimme puhu heikoilla olevien puolesta ja sitä tehokkaammin auttaa heitä. Kaisa Sirén Kaisa Sirén 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Avun ketju ja periaatteet Inhimillisyys Puolueettomuus Riippumattomuus Tasapuolisuus Yleismaailmallisuus Ykseys Vapaaehtoisuus Kaisa Sirén Kaisa Sirén 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. 12.4.2017 Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansainvälinen humanitaarinen avustusjärjestö maailman suurin vapaaehtoisjärjestö Miten punainen väri liittyy Punaiseen Ristiin? Ympäri maailmaa Punaisen Ristin vapaaehtoisia on n. 100 milj. tarkoittaa noin 18x suomalaiset yhteensä. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitä teemme Suomessa? 12.4.2017 Keräystoiminta: Nälkäpäivä vuosittainen keräys sekä lisäksi sitten hätäapukeräykset Kerätään, koska halutaan olla valmiina auttamaan jos jotain sattuu Rahat menevät katastrofirahastoon, josta autetaan kotimaassa sekä ulkomailla Yhdestä eurosta vähintään 85 senttiä menee kohteeseen. Yleensä enemmän. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitä teemme Suomessa? 12.4.2017 Ensiapua: Punaisen Ristin tehtävä on suojella elämää ja edistää terveyttä Haluamme että mahdollisimman moni ihminen osaisi auttaa itseään tai toista ihmistä kun jotain sattuu Ei tarvitse olla Punaisen Ristin toimija, mutta on tärkeää pitää huolta ensiaputaitojen säännöllisestä päivittämisestä ja muistelusta. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitä teemme Suomessa? 12.4.2017 Ensiapuryhmät: Vapaaehtoiset päivystävät erilaisissa tapahtuamissa tuhansia kertoja vuodessa auttaakseen muita ihmisiä. EA-ryhmäläiset ovat tavallisia ihmisiä eli ei tarvitse olla terveydenhuollon ammattilainen EA-ryhmät harjoittelevat säännöllisesti ja mukaan pääsee kuka tahansa 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitä teemme Suomessa? 12.4.2017 Vapaaehtoinen pelastuspalvelu: Punainen Risti koordinoi 50 järjestön yhteenliittymää, joka auttaa viranomaisia erilaisissa tilanteissa: etsinnät, ensihuolto.. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitä teemme Suomessa? 12.4.2017 Ystävätoiminta: - Suomessa on iso ongelma nimeltä yksinäisyys, johon Punaisen Ristin vapaaehtoiset yrittävät puuttua toimimalla vapaaehtoisina ystävinä 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

12.4.2017 Mitä teemme Suomessa? 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Moninaista tekemistä! Henkinen tuki Päihdetyö Humanitaarinen oikeus Kontti-tavaratalot Varainhankinta Päihdetyö Kansainvälinen toiminta Nuorten leirit Terveyspisteet Humanitaarinen oikeus Verenluovutus Seksuaaliterveys Ensiapukurssit Omaishoitajien tukitoiminta Lasten leirit Nuorten turvatalot Läksy-helppi Vastaanottokeskukset 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Toiminta paikallisosastoissa! 12 piiriä joissa työntekijöitä tukemassa vapaaehtoistoimintaa ~ 500 osastoa, joissa toimivat vapaaehtoiset Toiminta lähellä ihmisiä 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

”Haluan auttaa / saan auttaa ihmisiä” ”Voin vaikuttaa asioihin” Miksi mukana? 12.4.2017 ”Haluan auttaa / saan auttaa ihmisiä” ”Saan vastuuta” ”Hyvä mieli” ”Kiva harrastus” ”Voin vaikuttaa asioihin” ”Nuorten näköistä toimintaa” ”Pidetään hauskaa yhdessä!” ”saan uusia ystäviä” ”Olla osana maailmanlaajuista ketjua”

Red Cross International Youth Camp in Evo, Finland 2.-7.8.2015! TEEMOINA: Punaisen Ristin kansainvälisten periaatteiden 50. juhlavuosi Suomen luonto Kulttuurit ympäri maailmaa 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

9 ohjelmakokonaisuutta 19 erilaista kurssia valittavana Mikä FiRE? 500 ihmistä & 100 telttaa 9 ohjelmakokonaisuutta 19 erilaista kurssia valittavana 7 seikkailualuetta yhteistä ohjelmaa esimerkiksi leirinuotiolla ja bändin tahtiin bailatessa 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

FiRE video! https://www.youtube.com/watch?v=SFDmCWUDcQE Olen mukana video: https://www.youtube.com/watch?v=SFDmCWUDcQE 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

The FiRE Camp 2.-7.8. 13-25–vuotiaille, jotka haluavat kokea Punaisen Ristin elämyksen! Leirille tulee kansainvälisiä vieraita ympäri maailmaa! Ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan voi tulla ihan uutena tutustumaan! Leirikylä rakennetaan Hämeenlinnan Evon leirialueelle. Leirillä yövytään oikeissa Punaisen Ristin kansainvälisen avun perheteltoissa ja ohjelma toteutetaan luonnon helmassa. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Koe Punainen Risti 5 päivässä! Ilmoittautuessasi valitset yhden Punaisen Ristin toimintamuodon johon tutustut kahden päivän ajan. Vaihtoehtoina esimerkiksi: Ensiapu 1 –kurssi tai ensiavun harjoituskurssi Vapaaehtoisen pelastuspalvelun kurssit Mokulttuurisuus-/ystävätoiminta Yhdenvertaisuusleiri Finnish nature experience Päihdeneuvojakoulutus Perusteet kansainvälisen Punaisen Ristin toimintaan Reddie Kids – leirin ohjaaminen Humanitaarisen oikeuden roolipeli 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Koe Punainen Risti 5 päivässä! Loput kolme päivää vietetään vieraillen seitsemällä toiminta-alueella: Pääset tutustumaan laajasti Punaisen Ristin toimintoihin ja ajankohtaisiin teemoihin mm. toiminta-/esittelypisteiden, leikkien, ja kilpailuiden kautta. Iltaisin on aikaa: etsiä uusia ystäviä eri puolilta Suomea ja maailmaa Nauttia huipusta vapaa-ajan ohjelmasta: tervetulobileet, leirinuotiot, kansainvälinen ilta, toimintatori… 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

10-12-vuotiaiden Reddie camp 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Lasten Reddie Kids camp 50 € Ilmoittaudu heti! www.theFiREcamp.com!!! Nuorille 110 € (Jälki-ilmoittautuminen 130e toukokuusta eteenpäin) Lasten Reddie Kids camp 50 € + 20 euroa, jos osallistuja ei ole Punaisen Ristin jäsen. Jäsenmaksu alle 29-vuotiaille on 10 euroa vuodessa. 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mitäs sitten leirin jälkeen? 12.4.2017 Mitäs sitten leirin jälkeen? 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Kiinnostaako sinua Reddie Kids -lastenkerhon ohjaaminen? 12.4.2017 Kiinnostaako sinua Reddie Kids -lastenkerhon ohjaaminen? Kerho on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille lapsille ja siellä leikitään ja pelataan lasten kanssa kolmen. Kerho kokoontuu kerran viikossa Kolme teemaa: ensiapu, moninaisuus ja Punainen Risti Et tarvitse mitään erityisiä ohjaajataitoja etukäteen - me tarjoamme koulutuksen! Lisäksi saat ohjaajan oppaan, jossa apua ja materiaalit kerhon vetämiseen! 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Mukaan nuorisoryhmään!! 12.4.2017 Mukaan nuorisoryhmään!! Tapaamisia, tempauksia ja ohjelmaa eri teemoista: Ensiapua, päihde- seksuaalivalistusta, valmiusharjoituksia… Rasismin vastainen viikko, Nälkäpäivä… Elokuvailta, lautapelejä… Mukavaa yhdessäoloa, johon kaikki ovat tervetulleita Nuorten näköistä toimintaa! 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Haluatko osallistua lyhytkestoisiin tempauksiin? 12.4.2017 Nälkäpäiväkeräys… …Kondomiajokortti Haluatko osallistua lyhytkestoisiin tempauksiin? Kesäkumikampanja… Ennakkoluulot roskiin… … lisäksi paljon muuta mahtavaa!

Mukaan kesäleireille? Narikoita… Päiväleirejä ja 1-4 yön leirejä 12.4.2017 Mukaan kesäleireille? Narikoita… Päiväleirejä ja 1-4 yön leirejä Leiriohjelma nuorten itse suunnittelema Ohjaajina koulutettuja nuoria ja leiripomoina kokeneita ohjaajia 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Kansainvälinen toiminta 12.4.2017 Kansainvälinen toiminta Ulkomaille Punaisen Ristin kansainvälisille leireille Opintomatkat eri maihin Punaisen Ristin aktiivisille nuorille Nuorisodelegaatiksi 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Follow or contact us! Lisää informaatiota löytyy netistä sekä sosiaalisesta mediasta: www: www.theFiREcamp.com Facebook: http://fb.theFiREcamp.com Twitter: www.twitter.com/theFiREcamp (@theFiREcamp) Instagram: http://instagram.com/thefirecamp/ (@theFiREcamp) Youtube: http://youtube.theFiREcamp.com/ Lisätietoja antaa ja käytännön asioissa auttaa Hämeen piirin leiritoimisto: E-mail: jani.rutanen@redcross.fi heini.lumio@redcross.fi Tel. +358 40 757 9089 +358 40 1358 717 Skype: jani.rutanen.spr 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com

Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä? 12.4.2017 Oletko se sinä? Onko yhden ihmisen teoilla merkitystä? Pienikin teko on arvokas. Auttaa voi monella tavalla! Kiitos  Uusi huipputyyppi! 2.-7.8.2015 www.theFiREcamp.com