Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TAUKOJUMPPAA lähiöliikkujien kanssa
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
-ilman valoa ei ole värejä.
Kaavan avulla huovutettu laukku
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
treeni.fi harjoituspäiväkirja
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Markkinoinnin perusteet
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
Liike- ja potentiaalienergia
Kuinka rakentaa tietokone itse
Page 1 / Michelin / designline / Michelin designline / konseptin tavoitteet 1.Nostaa Michelinin näkyvyyttä (Flag brands = ykköstuotemerkit)
4. Opiskelijan oppimisen arviointi työpaikoilla
Sisältö: Johdanto kryptografiaan Salakirjoitus
”Jos voit avata solmun kielelläsi, miksi käyttää siihen hampaita?”
OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT. LUOKKA JAVA ohjelma koostuu luokista LUOKKA sisältää metodeja molemmat sisältävät attribuutteja eli muuttujia.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Finnan metatiedon avoimuus, kysymyksiä: Onko Finnan palvelusopimuksen nykyinen metatiedon avoimuutta koskeva muotoilu ollut selkeä? Onko avoin metatieto.
Digitaalinen kuvankäsittely
 Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa.
Tietovuokaaviot (ei osa UML-kieltä)
Ajankohtaista lakirintamalta Toimitusjohtaja Jukka Pötry Silta yrittäjyyteen - Lahden alueen uusyrityskeskus Pellervon Päivä Tapahtumatalo.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Elämän totuuksia (värillinen tausta, teksti tulee ruutuun liikkumalla, musiikkia)
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Opettele seuraavat vesilintulajit (oppikirjassa s )
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Tik Harjoitustyön Tilannemuutos Etappi IV.
Ivan käytön arviointia perhepalveluissa Kätevä käyttää, tulee punnittua asioita monesta näkökulmasta ja mietittyä eri vaihtoehtojen vaikutuksia pitkälle.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Työpaikkaohjaaja- koulutus Oppiminen ja Ohjaaminen Palaute ja arviointi Helena Rajalinna.
17. Kooste Kooste Kooste (aggregation) on luokkien A ja B välinen suhde, joka tarkoittaa “A on B:n osa” tai “A kuuluu B:hen”. − Koostesuhteessa.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Matkailun nettisivujen analysointi
Suomen Luomutori Verkkosivujen konsepti. Lähtötilanne Ei tällä hetkellä kotisivuja Yhteydenpito tuottajiin on pidetty puhelimitse Väliaikainen logo Luomutorilla.
MultiMaker 7.0 Workshop Ohjelma, jossa voidaan luoda näyttäviä multimediasisältöjä. Yhtä sisältökoko-naisuutta kutsutaan esitykseksi. Ohjelmointitaitoja.
Etappi Lauri Jokipii Opiskelijarekisteri. Etappi Tutkintojen valmistumisen seuranta- ja tukijärjestelmä Suunniteltu uutta voimaantullutta kaksiportaista.
Esillepano harjoitus 3.
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
Tee vasemmanpuoleisesta luettelosta oikean kaltainen Eka –Ekan 1. kohta –Ekan 2. kohta Toka –Tokan alakohta Kolmas Neljäs –Neljännen alakohta Neljännen.
Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka
Käyttöliittymä 0.3. Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Jessen seikkailu.
Twitter Teppo Räisänen, Liiketalouden yksikkö Oulun seudun ammattikorkeakoulu.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Liimaus Liimamäärän laskenta Marko Seppä-Murto. Liimattavat pinnat Päällyste (viilu, laminaatti tai muu) liimataan aina levyn molemmin puolin Vääntymisen.
Otsikko Alaotsikko.
1. Järjestöjen työ näkyväksi tietoa kunnille, Siun sotelle
Tunnistettuja rooleja (roolit selvästi esiin)
3 Minuudessa on kaksi puolta
Laurin seikkailu.
Professori Juha Karhu ONPOOL26 Varallisuusoikeus
Hyvä käyttöohje ohjeet_opas.pdf.
Tehtävä s. 67 a) -Vienti romahti 2008 ja on jäänyt alemmalle tasolle. -Sitä seurannut tulojen olematon kasvu ja työttö- myyden kasvu näkyvät kysynnän ja.
Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi.
Jessen seikkailu.
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Tehokas otsikko Tehokas otsikko
Tee pohjaan haluamasi muutokset. Nämä ovat vain malliksi helpottamaan
Tehokas otsikko/slogan Tehokas otsikko/slogan
(Esimerkkitapahtuma, muokkaathan alle oman tapahtumasi tiedot
Esityksen transkriptio:

Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B

Alkuperäinen esillepano Alkuperäisen esillepanon visuaalinen ilme Laitoin vitriinin seinään mustalla tehdyn Diorin logon, joka on yksinkertainen sekä selkeä, mutta tyylikäs, niin kuin Dior onkin. Esillepanossa hallitsi vaalea, tummansininen sekä vaaleanpunainen värimaailma. Yritin luoda esillepanosta täyteläisen, arvokkaan ja näyttävän näköisen.

1. Horisontaalinen Tuotteet ovat esillepanossa vaakasuorassa Yritin laittaa tuotteet mahdollisimman matalaksi, mutta kuitenkin sillä tavalla että tuotteet tulevat esille ja näkyvät ”asiakkaille” hyvin.

2. Vertikaalinen Yritin saada tuotteet korkeammalle, jätin kuitenkin osan alemmaksi jottei esillepano näyttäisi tyhjälle. Lisäsin myös ”korokkeen” alemmaksi jossa näkyy kaksi pientä purnukkaa

3. Symmetrinen Laitoin tuotteet sillä tavalla, että tuotteet olisivat samoilla kohdilla molemmilla puolilla. Yritin myös asetella tuotteet mahdollisimman tasaisesti vitriiniin.

4. Epäsymmetrinen • Yritin saada mahdollisimman paljon tuotteita vitriiniin, mutta kuitenkin siististi. • Järjestyksellä ei kuitenkaan ollut niin paljoa väliä, kuinka tuotteet vitriiniin asetteli, mutta sillä tavalla että se miellytti silmää.