Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka"— Esityksen transkriptio:

1 Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka
Tjäreborg Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka

2 Etusivun vaikutuksia Matkakuume tulee saman tien kun Tjäreborgin etusivun aukaisee. Siihen vaikuttavat houkuttelevat kuvat, halvat hinnat ja sivun lämpimät värit.

3 Nettisivun käyttäminen
Nettisivu on käyttäjäystävällinen. Se on selkeä ja helppokäyttöinen. Siinä näkyy selvästi ajankohtaiset kohteet ja alkavat hinnat sekä sivussa on hakukenttä, jonka voi täyttää mieltymysten mukaisesti.

4 Sivuston selaus Sivuston selaaminen on helppoa ja nopeaa, vain muutamalla klikkauksella pääsee jopa varausvaiheeseen. Kohteista on isoja ja houkuttelevia kuvia joita voi katsoa omaan tahtiin. Sivulta voit rajata helposti hakua itselleen sopivaksi kuten hotelleita hinnan, arvosteluiden tai sijainnin mukaan. Kohteesta kaikki tärkeät tiedot ovat helposti nähtävillä.

5 Kohteet Kohteista on tarpeeksi tietoa esillä. Useita monipuolisia kuvia ja videoita sekä tärkeää tietoa ensin tiivistettynä ranskalaisille viivoille ja sitten kerrottu yksityiskohtaisemmin alapuolella. Matkakohteiden hyviä puolia mainittiin paljon mutta huonoja puolia ei. Saman päivän säätiedot sekä eri kuukausien keskilämpötilat olivat helposti löydettävissä sivun oikeasta laidasta kuten myös kartta. Asiakkaiden antamat keskiarvot olivat näkyvissä mutta tarkempia kokemuksia ja matkakertomuksia ei ollut. Myöskään UV-arvoja tai ympäristöluokitusta ei löytynyt.

6 Matkan varaus Matkan voi varata kalenterista ja hinnat ovat näkyvillä. Hintaa klikkaamalla saa myös hintaerittelyn. Lisämaksulla voi ostaa aamiaista, All inclusive tai golf-paketteja. Myös lisämukavuus ja spa-hoitoja on tarjolla. Lentokenttäkuljetus sekä matkavakuutus ovat myös helposti valittavissa. Kuten myöskin autonvuokraus. Varauksen tiedoista löytyvät lentoyhtiö, lennon numero ja konetyyppi. Ennakkotilauksista ei mainittu.

7 Tekijät: Jutta, Mireka, Susanna, Janika & Henriikka


Lataa ppt "Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google