Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia 2011,2012.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietokannat: MySQL ja PostgreSQL. Yleistä • Relaatiotietokantaohjelmisto, jolla voidaan luoda, ylläpitää ja muuttaa ja hallinnoida tietokantoja • Avoin.
Advertisements

Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Imped tietotekniikan ja matematiikan opetuskeskus Ralph-Johan Back Tapio Salakoski Ralph-Johan Back Tapio Salakoski.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Liiketalous Java mobiililaitteissa – Java ME. Liiketalous Java-ohjelmointikieli • Maailman suosituin ohjelmointikieli (Tiobe-index) • Kehittäjä Sun Microsystems.
Internetin ilmaisohjelmat
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Verkonkäytön ongelmat
Kurssilla käytettävät työkalut
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Julkaisukielet ja - tekniikat tMyn1 Julkaisukielet ja -tekniikat •Verkko-ohjelmointi voidaan jakaa kahteen osaan: asiakaspuolen ja palvelinpuolen ohjelmointiin.
Pupesoft myyntireskontra
Ubuntuun LAMP server sekä Samba tiedostonjako palvelu.
REALXTEND-YMPÄRISTÖ Koulutuskeskus Salpaus Mikko Liukkonen.
1. Olio-ohjelmointi.
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Kurssilla käytettävät työkalut
@ Leena Lahtinen Helia OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 OP.
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS. OPINTOJAKSON TOTEUTUS  KESTO: –  PÄIVÄOPISKELIJAT: – KAKSI LUOKAA (SUOMI) –YKSI LUOKKA (ENGLANTI)
Pasi Kaipainen Tietokone ja tietoverkot ty ö v ä lineen ä – kurssi Tekij ä n p ää aine!!
The Virtual Cell Software: solun toiminnan mallintamista Liisa-Ida Sorsa S Solubiosysteemien perusteet
Clojure – this one goes to eleven!. Antti Virtanen Software Architect // Clojure oikeassa projektissa.
1.2.1 KÄÄNTEISFUNKTIO JA SEN KUVAAJA
Tietohallintostrategia
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Vaasan yliopisto Tietojenkäsittely TiTe.1020 Ohjelmat.
GNU-ohjelmointityökalut Jussi Raunio TI09OHJ
Kympit – Kymenlaakson maahanmuuttajien paremman integraation tueksi Teemafoorumi Höyrypanimo, Kotka Metallialan osaamiskartoitus Riitta.
Visual Basic -ohjelmointi
Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia
Heikki Salokanto Valvoja: prof. Jukka Manner Ohjaaja: DI Pekka Pajuoja, TEKES Sovelluskehitysympäristön virtualisoinnin tuomat edut ja haitat.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 11 - Teemu Mutanen Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 Lisätiedon arvo.
Hyvä ohjelmointitapa (osa 2) Yleistä Lisää hyviä ohjelmointikäytäntöjä: − Jaa pitkä koodi osiin. − Käytä attribuutteja säästeliäästi.
Shibboleth 2 uudet ominaisuudet & päivän käytännöt Haka koulutus
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS. OPINTOJAKSON TOTEUTUS  KESTO: –  AVOIMEN OPISKELIJAT: – YKSI LUOKA (SUOMI) – LUOKKA ICT02O-1.
JavaStation haastaa PC:n oppilaitoksissa Pasi Häkkinen TTKK/DMI/Hypermedialaboratorio Multimedian monet muodot, Tampere-talo.
Roni Leinonen.  Nimi tulee Gentoo pingviinistä, joka on nopeiten uiva pingviinilaji  Ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2002  Käyttäjällä on täysi.
 MODx on julkaisujärjestelmän ja sovelluskehyksen risteytys, jonka lisenssinä on kaikille ilmainen avoimen lähdekoodin GNU GPL. MODx on suunniteltu ammattilaisten.
Kokoaminen ja liittäminen tietokoneeseen.
Suse Linux Klaus Ovaskainen, TI12. Historia  S.u.S.E --> Software- und System-Entwicklung  Saksalainen lokalisointi Slackwaresta  > S.u.S.E Linux.
II opponointi KOPPELO-projekti. Projektiorganisaatio Jäsenet: * Minna Hillebrand * Markus Silván * Antti Vanhanen * Marko Ylitalo Tilaajat.
S11-09 Control System for an Autonomous Household Robot Platform Lauri Mäkelä Quang Doan.
PHP ja MySQL PHP: Hypertext Preprosessor. PHP, johdanto Komentosarjakieli, joka on suunniteltu dynaamisen sisällön tuottamiseen verkossa PHP on sekä kieli,
GeoGebraa pohjoismaisissa ylioppilaskokeissa Mikko Rahikka Helsingin yhteislyseo ITK15
Jean Danielsbacka EL3 Linux. Samba? ● Tiedosto- ja tulostuspalvelin, joka toimii lähes missä tahansa TCP/IP:tä tukevassa ympäristössä ● Samba on ilmainen.
Peliohjelmointikurssi koululaisille
Ti LÄHIVERKOT -ERIKOISTYÖKURSSI
Tietokantapalvelimet -Mikko Pehkonen, Tite4. Tietokantapalvelimista  DBMS (Database Management Systems)  Tarkoitettu tiedon keskitettyyn hallintaan.
TVT101 - Johdatus tieto- ja viestintäteknologiaan
Ohjelmointi yläkoulussa ja lukiossa LEHTORI JARKKO SIEVI, LAUTTASAAREN YHTEISKOULU, HELSINKI.
1.0 TE DiplomityöEsitelmä/ / JT Soveltuvuustutkimus Lifebelt-ohjelman ideologian käytettävyydestä olio- orientoituneeseen ohjelmointiin Jukka.
TIETOKANNAT MySQL ja PostGRE Jussi Toivakka ja Juha Törö.
EV3-ohjelmointi Lumapäivät Lahti.
Yhteenvetoa ja sovelluksia
1. Olio-ohjelmointi.
7. Hyvä ohjelmointitapa..
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 Leena Lahtinen Helia
Pelit opetuksen tukena
Sisältö PostgreSQL MySQL Historia yms. ORDBMS Ominaisuuksia Asennus
Ohjelmointia matematiikkaan
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 Leena Lahtinen Helia
Kehitetty vuonna 1995 (Michael Widenius ja David Axmark)
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS.
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS.
1. Olio-ohjelmointi.
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS.
Esityksen transkriptio:

Matematiikkaa tietokoneella mikko opettaa Sagen avulla matematiikkaa ja ohjelmointia 2011,2012

miksi? jokaisen ihmisen tulisi hallita yksinkertainen ohjelmointi se on kivaa voi hallita konetta matemaattisesti suuntautuneille siitä voi tulla ammatti tai ainakin apu

Python 3 ja Sage mrahikka 2009, 2012

Python-ohjelmointikieli yksinkertainen, helppo, helposti luettava tulkattava kieli ohjelmoija valitsee käytettävän ohjelmointityylin –naivi –funktionaalinen –olio-ohjelmointi … ideologia –helppo on helpompaa kuin vaikea –yksinkertainen on monimutkaista yksinkertaisempaa

Sage Pythonilla kehitetty alusta matematiikan ongelmien ratkaisemiseen ”ilmainen” Mathematica valtava määrä funktioita käyttöliittymä selaimen avulla kuvaajat jMol-ohjelmistolla toimii myös verkon yli Sage- palvelimelta, joten asennus ei ole välttämätöntä

python ja sage Sage on Pythonin murre se toimii Python 2.6:lla, muutettu joitakin komentoja, luotu matemaattisia olioita uusin Python on 3 se ei ole täysin yhteensopiva 2. -versioiden kanssa jos olet aloittelija, niin asenna uusin 2.7 versio Pythonista tai aloita 3-versiolla