01.09.2004 - LUOTTAMUKSELLINEN1 SKALsäästö-hinnoittelun puheluhinnat ja kuukausimaksu laskevat 01.09.2004 alkaen. Elisa Järjestöliittymä €/min (alv. 0.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TDC Song lyhyesti  TDC Song tarjoaa laadukkaat tietoliikennepalvelut yli maarajojen  Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. matkapuhelin-, laajakaista ja lankapuhelinliittymät.
Advertisements

Liittymäkaupan muistilista Näistä asioista on hyvä kertoa, kun asiakas on ostamassa matkapuhelinliittymää Kuluttajavirasto & Ficom helmikuu 2008.
Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Arvonlisävero kirjanpidossa
Palkkatuki.
Ennakkotilattujen lehtilähetysten lisäpalvelut ja niiden hinnoittelu Lehtien nopeutukset, postiinjättö- ja jakelupäivän sekä postiinjättöpaikan.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Seurafoorumi Sivistystoimi Liikuntapalvelut.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Vippet Booking - majoitusvarausjärjestelmä
Keijo Luoto Myyntiryhmäpäällikkö Yrittäjät
Lankapuhelin Santeri Lehtonen, Vesa Mäki, Arto Ranta.
Santeri Lehtonen, Vesa Mäki, Arto Ranta
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Www-sivuston ja verkkopalvelun rakentaminen Miten tehdä yritykselle www-sivut?
Numerot suomenkielessä
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
NAT NAT – Network Address Translation PAT – Port Address Translation NAPT – Network Address and Port Transalation.
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Nettipuhelinvaihde Nettipuhelin VoIP-vaihde on tarpeeseen mukautuva ja joustava yrityksille ja yhteisöille sopiva erittäin kustannustehokas puhelinvaihde.
VoIP-Puhelin • Voice over IP • Tutkittiin jo 1970-luvun lopulla • Ongelmana liian heikko suorituskyky • Innostus heräsi uudelleen luvulla, jolloin.
Ipon Laajakaistapuhelin
Mobiliteetti – GSM-integraatio (OXE) Business Partner Konferenssi Helsinki.
Internet Maailmanlaajuinen tietokoneiden verkko
Matkapuhelintutkimuksia
HÄKÄ Hälytysjärjestelmä Sisäasiainministeriön Oppilaitosten turvallisuus - julkaisu Kouluissa ja oppilaitoksissa tulee olla pelastuslain.
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
©Tampereen kaupunki Vipu-projektin kysely Videoneuvottelujen käyttö ja tarpeet hyvinvointipalveluissa lokakuussa 2007.
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
Tervetuloa! Vaatimukset ja testaus –tilaisuus /07/2014 © LähiTapiola-ryhmä / Etunimi Sukunimi.
PALVELUT MAINOSTAJILLE Rakentaja.net – johtava yhteysasema.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
NUORET JA MEDIAKODIN KULUTTAJAOIKEUS Kotitalousopettajien liiton kesäkoulutuspäivä Kuluttajavirasto Lakimies Miina Ojajärvi.
Arvonlisävero budjetoinnissa
3.45 3.40.
Uuden työehtosopimuksen keskeinen sisältö Otaniemi
Päivitetty :35 Päivitä Pääsivu Sopimus 1 – Sessio 1 – Sessio 2 – Sessio 3 Sopimus 2 – Sessio 1 – Sessio 2 Sopimus 3 – Sessio 1 – Sessio 2.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Pilotti tuo asiakkaat luoksesi. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto Löytyy lehtesi nettisivuilta Yrityksille lisää.
Perusopetuksen oppilaat 2014 Generated on :03.
Tutkimuksen taustaa  Aula Research Oy toteutti poliittisten vaikuttajien parissa tutkimuksen julkisista palveluista Suomessa ja Euroopassa – Tutkimuksen.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
GOLFMESSUT ARCTIC GOLF FINLAND RY Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 On mukana uudessa tapahtumassa.
SSKKY laadunhallintajärjestelmän itsearviointi 2014 Elise Anttalainen-Kulmala Mikko Kaskari.
Tiedonhakutehtävä Niina Kostiainen, T11ANM.
Päihdehuollon huumeasiakkaat 2010 Tuula Väänänen.
Sähköisen työskentelyn ja verkostoitumisen palveluympäristö.
RTE Ilkka Heinonen VTT Building Technology & Transport INDUSTRY ALLIANCE FOR INTEROPERABILITY Esitys IAI:n osalta perustuu Arto Kiviniemen.
Kalastajatorppa Ekonomipäivä Sefen järjestämää Ekonomipäivää on vietetty jo vuodesta 1946 alkaen. Tilaisuuden ulkopuolisena tuottajana toimii.
ESIMERKKI KANNATTAVUUSLASKELMASTA:
Tietopaketti intensiivijaksosta
Potkua Pienyrittäjille – Kehittämispalveluja kentälle Pohjois-Karjalassa -hanke.
1. ja 2. sukupolven matkaviestinverkot Juhani Judén 6667 TiTe 4 Antti Kuokkanen 6672 TiTe 4.
PerustaYritys.fi -palvelu. Perustamisrutiinit sähköisesti Perustayritys.fi on ilmainen, helppo, nopea ja luotettava palvelu, jolla syntyy netissä kaikki.
Tunnetko tilitoimistosi? Kysy kuinka hyvin tilitoimisto tuntee yrityksesi!
H5 Tietoturva. Mitä on tietoturva Tietoturva on termi, joka tarkoittaa laitteiston ja tiedostojen suojaamista ulkopuolisilta. Tietoturva ei ole ainoastaan.
Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki.
Automaattisten toimitusten palkkiot (ADR)
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Kilpailijat Teemu ja Niko.
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
Laadukasta pesulapalvelua
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Pesulasi verkossa
Työmarkkinat Helsingissä tuoreimmat tilastotiedot
Tarjous Netvisorista.
…arviointia? (jo toimiva, mutta soveltuvin osin aloittavakin yritys)
Esityksen transkriptio:

LUOTTAMUKSELLINEN1 SKALsäästö-hinnoittelun puheluhinnat ja kuukausimaksu laskevat alkaen. Elisa Järjestöliittymä €/min (alv. 0 %) Elisan matkapuhelinliittymiin tai vastaajaan0,0882 Lankaverkon liittymiin ja muihin matkaviestinverkkoihin kaikkina aikoina 0,0882 Yrityksen sisäiset GSM-puhelut (Sisäpuhelupalvelu) 0,0588 Tekstiviestit Elisan matkapuhelinliittymiin0,074 Tekstiviestit muihin matkaviestinverkkoihin0,094 Liittymän kuukausimaksu3,50

LUOTTAMUKSELLINEN2 Muut edut GSM-liittymien avaus (vaihtoehtoisesti omistajanvaihto) 0 € Liittymien lisäpalveluiden avausmaksut0 € Sisäpuhelupalvelun avausmaksu (norm. 84,09 €)0 € Veloituksetonta puheaikaa 33,64 € /GSM-liittymä (sis. alv. 22 %) liittymän oltua sopimuksen piirissä kuusi kuukautta GSM-liittymän avauksen yhteydessä voimassaoleva valtakunnallinen kampanjaetu lisänä SKAL-etuihin. Toimistoratkaisun avausmaksu ja 2 kk perusmaksut0 € ElisaTrack-paikannuspalvelun avausmaksu ja 2 kuukauden perusmaksut. 0 €

LUOTTAMUKSELLINEN3 Elisan palveluja SKAL:n jäsenyrityksille Elisa Toimistoratkaisun avulla voi käyttää yrityksen tietojärjestelmää kuten sähköpostia, kalenteria sekä tehtävälistaa ja osoitekirjaa ajasta ja paikasta riippumatta WAP-puhelimella tai www-selaimella. Sisäpuhelupalvelu – Helpot soittotavat ja edulliset GSM- puhelut soitettaessa yrityksen sisäisiä puheluita. Sisäpuhelupalvelu Pro – yrityksen sisäiset puhelut kiinteään kuukausihintaan. Elisa Track-paikannuspalvelu, jonka avulla yritys voi seurata liikkuvia kohteitaan karttasovelluksen avulla. Vodafone Eurocall tarjoaa asiakkaille yhtenäisen ja yksinkertaisen tasahinnoittelun puheluihin ulkomailla Vodafone Eurocall-alueilla 24-tuntia vuorokaudessa.