Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yritykseni pahimmat kilpailijat

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yritykseni pahimmat kilpailijat"— Esityksen transkriptio:

1 Yritykseni pahimmat kilpailijat
Power, Halpis ja 24hshop

2 Firmojen toiminta Powerin toiminta on tiukkaa ja hyvää. Poweri on myös tullut juuri Suomeen. Ja powerin strategia perustuu laatutuotteiden aggressiiviseen hinnoitteluun, minkä mahdollistavat suorat tehdas ostot ja turhien kustannuksien minimointi. Yritys toimii myös ulkomailla, kuten Tanksassa. Halpiksen toiminnasta en oikein tiedä, mutta heillä on myös hyvin halvat hinnat. 24hshop on myös yritys, joka tarjoaa myös tuotteitaan edulliseen hintaan. Yritys toimii myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

3 Sijainnit ja Toimipisteet
Power myymälät sijaitsevat Suomessa ja Tanskassa. Tanskassa myymälöität on yhteensä viisi kappaletta ja Suomessa Kymmenen kappaletta ainakin googlen mukaan. Tampereella powerin myymälöitä on Lielahdessa, Kalevassa ja Tampereen keskustassa. Halpis ja 24hshop ovat taas vain verkkokauppoja, joten heillä ei ole myymälöitä ollenkaan.

4 Tuotteet ja Palvelut Nämä firmat myyvät kaikenlaista elektroniikkaa. Ja palveluja esim. powerista löytyy 30 pvn palautusoikeus, vakuutus, vaihtohyvitys, television kalibrointi, elektroniikka laitteet valmiina suoraan käytettäväksi ja tietenkin toimitus. Halpiksella on 14 pvn vaihto- ja palautusoikeus. 24hshopilla on 30 pvn palautusoikeus.

5 Hinnat ja nettisivut Kaikilta firmoilta löytyy tietenkin nettisivut.
Halvimmat hinnat ovat halpiksella, sitten tulee 24hshop ja viimesenä power, mutta laadusta ei voi tietää. Sanoisin että poweri on laadukkain näistä kolmesta.

6 Yrityksien vahvuudet Power on niin laajentunut firma, että heillä on se heidän parhaimpana vahvuutena. 24hshopilla ja halpiksella on taas halvimmat hinnat

7 Yrityksien heikkoudet
Powerilla ei ole oikein heikkouksia, mutta 24hshopilla ja halpiksella on heikkoutena taas se, että heillä ei ole myymälöitä ollenkaan.


Lataa ppt "Yritykseni pahimmat kilpailijat"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google