Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki."— Esityksen transkriptio:

1 Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki teatterin produktiot voidaan budjetoida samassa sovelluksessa. Sovellus on tehty MS Access –ohjelmalla tarpeeseen, jossa Excel –laskentataulukot eivät enää riitä. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Siirtyminen produktiosta toiseen on helppoa ja nopeaa. Kuvassa Produktion hallintanäyttö.

2 Budjetointi Budjetointinäytöllä käyttäjä valitsee aktiivisen produktion, budjetointivuoden sekä päättää budjetoidaanko harjoituksia vai esityksiä. Budjetointi suunnitellaan kuvassa näkyvän ryhmittelyn mukaisesti. Ryhmittely on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Käyttäjä voi hallinnoida kaikkia sovellukseen tallennettuja produktioita. Käyttäjä voi lisätä uuden tyhjän produktion tai kopioimalla tiedot olemassa olevasta produktiosta tai malliproduktiosta.

3 Suunnitelma Kulusuunnitelma laaditaan kustannusryhmä kerrallaan.
Rivikohtainen hinnoittelu voidaan asettaa joko yksikköhinnoin tai kiinteinä kuukausierinä. Harjoituskausi ja esityskausi hinnoitellaan erikseen. Harjoitukset tai esitykset voivat jakautua usealle vuodelle. Vakituiset ja vierailevat näyttelijät hinnoitellaan erikseen. Palkkakulujen osalta ohjelma huolehtii automaattisesti lomakorvausten ja sivukulujen laskennasta. Kuluprosentit asetetaan ohjelman asetuksissa.

4 Pikabudjetti Sovelluksella voidaan laatia myös pikabudjetteja.
Pikabudjetin ajatuksena on tuottaa samasta produktiosta vaihtoehtoisia laskentamalleja muutamaa säätöparametria vaihtamalla. Produktiota voidaan tarkastella erilaisilla Sali vaihtoehdoilla, täyttöasteilla, lipun hinnoilla sekä harjoitus- ja esityskertojen lukumäärillä. Pikabudjetteja voidaan vertailla keskenään sovelluksen tuottamilla raporteilla.

5 Raportit Sovellus tulostaa raportin joko yksittäisestä produktiosta tai käyttäjän valitsemista produktioista. Yksittäisen produktion raportti sisältää budjetin ryhmiteltynä harjoitus- ja esityskaudelle. Usean produktion raportti erittelee tiedot vuosi- tai kuukausiyhteenvetona. Kuvissa esimerkkejä tulosteista. Sovellus sisältää myös rajapinnan, jolla budjetti ja sen tiedot ovat siirrettävissä asiakkaan omaan tietojärjestelmään.

6 Asetukset Kuluryhmien ylläpito
Kirjanpitotilien lisäys, muokkaus ja poisto Kustannuspaikkojen ylläpito Ryhmäkohtaisten nimikkeiden, oletustilien ja kustannuspaikkojen ylläpito Prosenttimääräisten kulujen prosenttien ylläpito Vakituisten henkilöiden ylläpito

7 Hienouksia Duet Software
Huomioitu mahdollisuus asiakaskohtaiseen viimeistelyyn kuten tilikartta, lisäykset ja muutokset raporttimalleihin, vaihtoehtoinen kustannusten ryhmittely sekä integrointi taloushallinnon järjestelmään. Nopea työskentely, jossa budjetin perusta luodaan automatisoidusti toiselta produktiolta tai mallista. Pikabudjetointi, jossa samasta produktiosta laaditaan nopeasti vertailubudjetteja. Produktion kestolle ei ole rajoituksia. Automatisoitu lomakorvausten ja sivukulujen laskenta. Useita asennusvaihtoehtoja. Sovellus voidaan asentaa joko paikalliselle työasemalle, palvelimelle tai pilvipalveluun. Pilvipalvelun etuna on, että sovellusta voi käyttää kaikkialla, missä internet-yhteys on tarjolla. Tuotekehitys, markkinointi ja tekninen tuki: Duet Software Jari Korhonen GSM  


Lataa ppt "Produktio Produktio Budjetti on MS Access –tietokantasovellus, joka on kehitetty teattereita varten yhteistyössä suomalaisen ammattiteatterin kanssa. Kaikki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google