ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
P.O. BOX 4600, University of Oulu • tel. (08) , fax (08) • Sosiaali- ja terveysalan uudet mahdollisuudet.
Advertisements

Uusyrityskeskus • Vastuu perustamisneuvonnasta Lahden alueen kilpailukyky- ja elinkeinostrategian mukaisesti • Vuodessa asiakaskäyntejä yli.
Ajankohtaista aluehallinnosta Pori Varsinais-Suomen ELY Sivistyspalvelut Päivi Almgren.
Juha Ikäheimo Pohjois-Savon ELY-keskus
Kite – Kites – Leija ? Kites - Language Cluster Finland Kites-toimialalla tarkoitetaan tietotekniikan, kielen ja kulttuurin sekä.
Menestykseen Turku Science Parkin hautomopalvelut – ideasta yritystoiminnaksi Olli Mankonen
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
INNOVAATIOT JULKISISSA HANKINNOISSA Rahoitusta hankintojen kehittämiseen 1.
Työ- ja elinkeinokeskus HÄMEEN TE-KESKUS APUNA YRITYKSESI OMISTAJANVAIHDOKSESSA Loppi Hannele Heikkinen Sukupolvenvaihdosten edistäminen ja.
ESR AJANKOHTAISTA ESR –OHJELMASTA YTR:n HANKESEMINAARI ylitarkastaja Leena Uskelin, työministeriö.
Enterprise Europe Networkin palvelut yritysten kansainvälistymiseen Saksan markkinat ja kansainvälistymisrahoitus, Finnvera Janne Koivisto, Helsingin.
Tekesin innovaatiorahoitus
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
ELY-keskuksen rahoitus PK-yrityksille
PK-kehittämispalvelut
Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Hankerahoituksen painopisteet Mihin hankerahoitusta saa? KAS ELY PP.
Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten liiketoimintasuunnitelman laatimisohjelma Yritysjohdon apuväline liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen Työkalu.
YMPÄRISTÖLIIKETOIMINTA JA
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
Hämeen ELY-keskus/Miia Forsström
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
Oulu Juha Pulkkinen Tekes.
Copyright © Tekes Rahoitus– ja tukiklinikka Hattula Milloin Tekes on sopiva yhteistyökumppani yritykselle ? Erkki Jääskeläinen Hämeen ELY-Keskus,
Yritysten Taitava Keski-Suomi -kehittäjäverkostoon kuuluvat keskisuomalaiset yritykset, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Yrittäjät, kehittämisyhtiöt,
Linnaseutu ry •Hämeenlinnan seudun maaseudun kehittämisyhdistys •Leader -rahoitus.
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Hankerahoitus ja sosiaalipalvelujen kehittäminen - EAKR-ohjelma - ESR-ohjelma - maaseutuohjelma Heli Rintala.
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENNIN PRIORITEETTITOIMET Alustava esitys
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Alueraportti, Lappi 1.
METROPOLIA INNOVAATIOPÄIVÄ Entä jos onnistutaan? Oletko tehnyt mielestäsi hyvän keksinnön?
KiVi IV Yksi yrityksen kansainvälistymispolku
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Suomen uusi rakennerahasto-ohjelma sisältää molemmat rahastot (EAKR ja ESR) Toimintalinjat ovat: TL1 Pk-yritystoiminnan kilpailukyky (EAKR) TL2 Uusimman.
Maaseuturahasto Satakunnassa
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Etelä-Savon ELY-keskus/ Juha Pulliainen
Tekesin rahoitus media-alan yrityksille
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Alueraportti, Pääkaupunkiseutu 1.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENNIN PRIORITEETTITOIMET Alustava esitys
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Pohjanmaa 1.
Rakennerahasto-ohjelman toimeenpanon tilannekatsaus Maakunnan yhteistyöryhmä
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustusten tiedotustilaisuus Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Ammatillinen.
W w w. h a m k. f i Ylermi ohjausryhmä Helena Turunen mi.
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
Kestävää kasvua ja työtä
INNOSTAVA TYÖ – MENESTYVÄ BISNES pj. Alueverkosto Työelämä2020
Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työn iloa ( ) Seminaari Framissa
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Keski-Pohjanmaa Yrittäjät 1.
Suomen seutuverkot Kevätseminaari 2016 Silja Symphony Sivu
ITÄSUOMALAINEN YRITYSRAHOITUSSTRATEGIA Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pohjois-Savon.
Yritysrahoitus Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Rahoitusyksikkö
Sinisen biotalouden kehittämissuunnitelma 2025
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Hallitusneuvos Mikko Ojala
Yrityksen kehittämisavustus ja yritystoiminnan kehittämispalvelut
Yrityksen kehittämisavustus ja yritystoiminnan kehittämispalvelut
Team Finland – palvelutarjonta
Pk-yritysaloitteen mukainen ohjelma
Yrityksen kehittämisen välineet
Yritystuista tulevalla ohjelmakaudella
Länsi-Suomen RR-ELY Taina Lommi,
Venäjän vienti kasvuun Päijät-Hämeessä –hanke
Kansainvälistymisaamukahvit
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Yrityksen kehittämisavustus ja yritysten kehittämispalvelut 2018
Esityksen transkriptio:

ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille 06.03.2013 Hämeen ELY-keskus, Heli Flink, IKV 8.4.2017

Rahoitusta ja asiantuntijapalveluja kansainvälistyvälle yritykselle Palvelu- ja rahoitustuotteiden (valmistelurahoitus, kehittämisavustus, tuotteistetut asiantuntijapalvelut…) avulla voidaan monipuolisesti tukea yrityksen kansainvälistymisen eri vaiheita. ELY-keskukset eivät myönnä lainaa, vaan ainoastaan avustusta Tukea voi saada mm. ulkopuolisen asiantuntijan kustannuksiin tutkittaessa uutta markkinaa tai kehitettäessä jo olemassa olevia kv-markkinoita, näyttelyosallistumisiin, yrityksen omiin ulkomaanmatkoihin kartoitusvaiheessa jne. Tukea ei voi saada myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin Tukea ei myönnetä tuontiin liittyviin hankkeisiin Avustukset haetaan aina ennen hankkeen käynnistämistä Parhaiten tietoa oman hankkeen soveltuvuudesta avustuksen piiriin saat ottamalla suoraan yhteyttä ELY-keskuksen kansainvälistymis- ja rahoitusasiantuntijoihin. Osa ELY-keskuksista (Häme ja Varsinais-Suomi) myöntää avustuksia myös yritysten yhteishankkeisiin (kv-messut (Lahti), vientiverkostot ja kumppanuusohjelmat (Turku)) Hämeen ELY-keskus, Heli Flink, IKV 8.4.2017

Kansainvälistymistä aloitteleva yritys Pk-yrityksille, jotka ovat suunnittelemassa kansainvälisten toimintojensa aloittamista, on räätälöity tuotteistettu asiantuntijapalvelu, Globaali Globaali auttaa yritystä arvioimaan omia kansainvälistymisvalmiuksiaan ja laatimaan yritykselle kansainvälistymisen kehittämisohjelman Palvelun hinta on 760 euroa sis. 3konsulttipäivää (lisäkonsulttipäivät á 300€) Konsultteina sertifioidut globaali-konsultit, joista tietoa osoitteessa www.asiantuntijahaku.fi Meillä globaali-yhteyshenkilönä Heli Flink Hämeen ELY-keskus, Heli Flink, IKV 8.4.2017

Kansainvälistymisen kehittäminen Etabloitumiseen ja vientitoiminnan käynnistämiseen/kehittämiseen liittyvät ulkopuolisen asiantuntijan tekemät esiselvitykset tavallisin rahoituksen kohde Esimerkkinä markkinaselvitykset: potentiaalisten asiakasyritysten/yhteistyökumppaneiden kartoittaminen, jakelutievaihtoehtojen kartoittaminen, tuotteiden markkinalle soveltuvuuden kartoittaminen jne. Hankkeen sisällöstä ja koosta riippuen rahoitusinstrumenttina valmistelurahoitus tai kehittämisavustus Ennakkoon yhteys ELY-keskuksen kansainvälistymisasiantuntijaan, jonka kanssa hanketta voidaan käydä läpi Kansainvälistymisasiantuntijat opastavat tarvittaessa myös muista rahoitusvaihtoehdoista (Finnfund, Finnpartnership jne) Hämeen ELY-keskus, Heli Flink, IKV 8.4.2017

Kiitos huomiostanne! Lisätietoja: Heli Flink Taina Ahlroth Hämeen ELY-keskus Hämeen ELY-keskus Puh. 0295 025 039 0295 025 073 Heli.flink@ely-keskus.fi taina.ahlroth@ely-keskus.fi Hämeen ELY-keskus, Heli Flink, IKV 8.4.2017