LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-koulutus
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Avonet Digilehtiö käyttö
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App -koulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Ääni- ja videokoulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Ohjeita PowerPointin käyttöön
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Microsoft® Lync™ 2010 Vastausryhmä-sovelluskoulutus
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Microsoft® Lync™ 2010 Neuvottelut ja yhteiskäyttö Koulutus
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
PowerPoint-esitys OHJE.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Hiusalan - tutkintotoimikunnan Pikaohjeet OPTIMAn käyttöön
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
MultiMaker 7.0 Workshop Ohjelma, jossa voidaan luoda näyttäviä multimediasisältöjä. Yhtä sisältökoko-naisuutta kutsutaan esitykseksi. Ohjelmointitaitoja.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
E –oppikirjan käyttöönotto
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Kuvien siirto nettigalleriaan
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Kirjaston avoimet tietotekniikkaopastukset
Esityksen transkriptio:

LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Voit ajoittaa Lync-kokouksen helposti käyttämällä Lyncin Outlook-lisäosaa. 1.Avaa Outlook-kalenterisi ja valitse Aloitus-välilehdessä Uusi Lync-kokous. 2.Lisää kokouspyyntöön osallistujat, aihe, asialista sekä päivämäärä ja kellonaika. Kokouspyyntö sisältää kokouksen linkin ja äänitiedot, joita käyttämällä osallistujat voivat liittyä kokoukseen tai neuvottelupuheluun. Kokousasetusten määrittäminen Voit muokata kokousasetuksia omien vaatimustesi, kokoustyypin ja osallistujien mukaan. Voit esimerkiksi muokata pääsyoikeuksia, esittäjiä ja videoiden jakamisoikeuksia. Valitse kokouspyynnössä ensin Kokousasetukset ja sitten Uusi kokoustila (hallitsen käyttöoikeuksia). Voit muokata kokouksen pääsyoikeuksia valitsemalla haluamasi vaihtoehdon kohdassa Seuraavien henkilöiden ei tarvitse odottaa odotustilassa: Voit valita esittäjät valitsemalla haluamasi vaihtoehdon kohdassa Kuka on esittäjä? Voit vaimentaa kaikki osallistujat ja estää heitä jakamasta videoita valitsemalle haluamasi vaihtoehdot kohdassa Haluatko rajoittaa osallistujien määrää? Lync-kokoukseen liittyminen 1.Valitse kokouspyynnössä Liity Lync-kokoukseen tai valitse Liity online-kokoukseen kokousmuistutuksessa. 2.Valitse Yhdistä kokouksen äänet -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista: Tarvitsenko PIN-tunnuksen, työnumeron tai alanumeron? Et välttämättä. Useimmissa tapauksissa voit liittyä kokoukseen yksinkertaisesti vain soittamalla. Tarvitset PIN-tunnuksen ja alanumeron vain, jos: Olet kokouksen johtaja (järjestäjä) ja soitat puhelimesta, jota ei ole yhdistetty tiliisi, kuten matkapuhelimesta. Olet osallistuja, mutta kokous on suojattu ja sinun on tunnistauduttava ennen liittymistä (niin kutsuttu Todennettu soittaja). Anna numerosi ja PIN-tunnuksesi pyydettäessä käyttäen puhelimesi näppäimistöä. Jos et muista PIN-tunnustasi, napsauta kokouskutsussa kohtaa Unohditko PIN- tunnuksesi? ja vaihda tunnus noudattamalla sivulla olevia ohjeita. Lync-kokoukset Lyncin käyttäminen (täydellinen ääni- ja kuvakokemus) Voit hyödyntää tietokoneen ääntä ja kuvaa käyttäen joko tietokoneesi sisäänrakennettuja laitteita tai kuulokkeita ja verkkokameraa. Soita minulle:Lync soittaa sinulle antamaasi numeroon. Älä yhdistä ääntä Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat muodostaa kokoukseen ääniyhteyden soittamalla puhelimella. Käytä soittaessasi kutsussa annettuja neuvottelun numeroita ja tunnusta. Lync pikaopas

Tallentaminen ja toisto Lyncin avulla voit tallentaa ääntä, kuvaa, pikaviestikeskusteluja, sovellusten jakamisistuntoja, PowerPoint-esityksiä ja luonnoslehtiöitä. 1.Valitse kokouksessa Lisää asetuksia ja valitse sitten Aloita tallennus. 2.Kokoushuoneen alareunassa olevien painikkeiden avulla voit keskeyttää tallennuksen, aloittaa sen uudelleen tai pysäyttää sen. 3.Tallennuksen päätyttyä Lync tallentaa sen automaattisesti muodossa, jota voidaan lukea Windows Media Playerissa ja Zunessa. 4.Kun haluat soittaa, nimetä uudelleen tai poistaa tallennuksen, valitse Tallenteiden hallinta Lisää asetuksia -valikosta. 5.Jos haluat julkaista tallennuksen muiden näkyville, siirry tallennuksen tallennuspaikkaan valitsemalla Selaa ja kopioi tallennus sitten haluamaasi paikkaan. Työpöydän tai ohjelman jakaminen Voit jakaa Lync-kokouksessa työpöytäsi tai haluamasi ohjelman. 1.Vie hiiren osoitin esityskuvakkeen (näytön) päälle. 2.Kun olet Esitä -välilehdessä: Näytä työpöytäsi koko sisältö valitsemalla Työpöytä. Valitse Ohjelma ja kaksoisnapsauta haluamaasi ohjelmaa. 3.Jos haluat hallita jakamisistuntoa yhdessä toisen osallistujan kanssa, napsauta näytön yläreunassa olevaa Luovuta hallinta -painiketta. 4.Voit ottaa hallinnan takaisin itsellesi heti halutessasi valitsemalla Luovuta hallinta ja sitten Palauta hallinta. 5.Esityksesi lopuksi valitse Lopeta esitys ohjelman työkalupalkista. PowerPoint-esityksen jakaminen 1.Vie hiiren osoitin esityskuvakkeen (näytön) päälle. 2.Valitse Esitä välilehdessä PowerPoint ja lataa tiedosto tapaamiseen. 3.Jos haluat siirtää dioja, valitse Pikkukuvat ja napsauta näytettävää diaa tai käytä kokoushuoneen alareunassa olevia nuolia. 4.Saat omat muistiinpanosi näkyviin valitsemalla Muistiinpanot. 5.Napsauttamalla dian oikeassa yläreunassa olevaa Huomautukset-painiketta saat näkyviin työkalupalkin ja voit käyttää esimerkiksi korostuskeinoja, leimoja ja laserosoitinta. Osallistujien hallinta 1.Voit hallita yksittäisiä osallistujia tai koko ryhmää viemällä hiiren osoittimen Henkilöt- kuvakkeen päälle. 2.Napsauta Osallistujat-välilehdessä hiiren kakkospainikkeella haluamasi henkilön nimeä ja valitse haluamasi toiminto, kuten Vaimennus, Poista vaimennus tai Poista. 3.Toiminnot-välilehdessä käytettävissäsi on seuraavia toimintoja: Lisää osallistujia valitsemalla Kutsu lisää käyttäjiä. Poista taustamelu valitsemalla Vaimenna osallistuja. Estä osallistujia aloittamasta omaa videota valitsemalla Ei osallistujien videokuvaa. Piilota kuvissa olevat nimet valitsemalla Piilota nimet. Jos esittäjiä on liikaa, valitse Tee jokaisesta osallistuja. Kutsu uusia osallistujia sähköpostitse valitsemalla Kutsu sähköpostilla.