Kirjan toimittaminen Kuvien hankinta Painattaminen Markkinointi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KÄYTTÖOHJE Prospektointi Mobiili Sovellus PROSPEKTINI.
Advertisements

Ansioluettelo=Curriculum Vitae
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Mikä tekijänoikeus?.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Digitaalinen kuva ja kuvankäsittely
Posterin teko PowerPoint-ohjelmalla
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Wikispaces vieraan kielen opetuksessa Opetus goes POP mediaope Katrina Vartiainen.
Tutkijakoulutuksen jatkokurssi, Lääkäripäivät Kirjoittaminen ja julkaiseminen Prof. Annamari Ranki HY/ HYKS.
Wilma Moodle Ilmoittautuminen Haku Kalenteri Wilma Moodle Ilmoittautuminen Haku Kalenteri Pirteä, kesäinen opiskelijoita paikalla, jossain kohti kuvaa.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Verkkosivut opettajan apuna
TÄHTITIEDE: ASTROBIOLOGIA Kuvan lähde: Nasa. –Tähtitiedettä biologian ja maantieteen näkökulmasta –toinen pääteema on astrobiologia ja toinen taivaan.
AIKAKAUSLEHTITUOTANNON AUTOMATISOINTI Tero Valkonen.
LibGuides-kokemuksia Case SeAMK E-aineistopäivä AMKIT-konsortio Tuula Ala-Hakuni Suunnittelija.
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie Seminaari Presseille ja voudeille Yhteinen ilme viestintään 23/03/2012 Chargée de.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
Otsikko Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
Opit Ops-prosessissa Mikä ja miksi ?. Mikä on Opit? Opit on Wsoy:n tekemä Internetissä toimiva avoin oppimisympäristö, joka sisältää Wsoy:n tuottamaa.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Ossi Mäntylahti Yhteiskunnallinen näkemys: tekijänoikeus- lainsäädännön ja käytäntöjen vaikutus suomen kieleen digitaalisella aikakaudella
Viittaustietoisku Diplomityötä varten.
HISTORIAA TILAUKSESTA: palaute harjoitustehtävistä
Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e)
Vastavalmistuneen puheenvuoro Risto Laine
Cadsin vinkkejä Ristikon tähtäimen koko: tapa1 Kirjoita komentoriville: muuttuja aseta valintaetäisyys Anna koko numerona esim. 5.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
Tietoliikenne sähköposti WWW-sivut posti, puhelin, telefax...
Ohjelmistotuotanto - kurssin yleiset asiat Kevät 2004 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Ohjelmistotekniikka - kurssin yleiset asiat Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTKK/Tite.
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
kehittämispäivän ryhmätyöt. Ryhmät  Kalle -ryhmä: mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, asumispalvelut, avopalvelut, sos.kuntoutus (Satakunta,
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Yritys ja markkinointi mediassa ÄIDINKIELI 4. OSP.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Korkeakoulun työstä ja tuloksista tietoa kaikille! Korkeakoulun asiantuntijaviestintä ja julkaisupisteiden.
Nuorisotyö Oulussa kouluissa. Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön.
Kasvio eli herbaario. Keräämällä ja prässäämällä: Joka näytteeseen nimilappu! Tarvikkeet: Piirustuspaperia Teippiä Kaksi levyä Sanomalehtipaperia Painoja.
Lähdekritiikki SÄRMÄ S Lähde - alkuperäinen ammennuspaikka.
Mistä saada sisältöä Ossiin? Martti Mäntylä. 9/25/2016 Social Media Experiment Kolme asiaa on saatava kuntoon jotta koe voisi onnistua: –Palveluohjelmistot.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Yleistajuisemman artikkelin kirjoittaminen
Onnistuneen tietovarastoprojektin edellytykset
LÄHTEIDEN KÄYTTÖ.
RYHMÄT KEVÄT 2016 ELÄMÄNTAITO- kurssi keväällä 2016
Askel askeleelta ohjeita tulla ammattivalokuvaaja
Yritys ja markkinointi mediassa
CHEM-A1100 Teollisuuden toimintaympäristö ja prosessit I Harjoitustyö
Oman alan lehdet (1) Käy lainaamassa oppilaitoksen kirjastosta oman alan lehti. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee oma sivu nimeltään ”Oman alan lehdet”)
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Erilaiset tallennusmuodot ja välineet
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Liikesaksan perusteet II
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Tapahtuman järjestämisen työpaja Combo -hanke MORO!
Tervetuloa Innopajaan
Oulun yliopiston intranetprojekti
E-aineistot OUTI-kirjastoissa E-kirjat ja e-lehdet
Google Docs Teppo Räisänen,
Teollisen suunnittelun vaikuttavuus
Kirjaston tiedonhaun opetus ja tiedonhakijan reitti
Prosessien tunnistaminen ja hallinta
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
Viestintä Veljeä ei jätetä -kampanja Sotainvalidi-lehti
Esityksen transkriptio:

Kirjan toimittaminen Kuvien hankinta Painattaminen Markkinointi Toimitustyö Kirjan toimittaminen Kuvien hankinta Painattaminen Markkinointi Tilaushistorioissa tämä jätetään juuri näin viime tinkaan. Kiireeseen, ja jälki on valitettavasti sen mukainen.

Toimittaminen Mitä kirjan toimittaja tekee? yhteyshenkilö taiton suunnittelija? yhdenmukaistaja (mm. viitejärjestelmä) vedosten lukija, oikoluku hakemistot, lähdeluettelot, nimiölehdet Kuvatoimittaja ISBN jokaiseen monografiaan

Kuvitus Hinnat (värikuvat ovat kalliita) Valokuvien paikat Ei vain äijien päitä – elämää, tekemistä, työtä Lähteistä kuvitusta Kuvattava uusia kuvia Koko prosessin ajan kuvitus kannattaa pitää mielessä

Kirja painoon Tarjouspyynnöt – kilpailutus kannattaa Painosmäärät Digitaalinen tulostus Arkki? Merkkimäärät? Taitto – hanki itsellesi taito? Aikataulu Oikoluku: viimeinen vastuu aina kirjoittajalla Taitto tarkoittaa tarkkaa suunnitelmaa koko aineiston sijoittamisesta paikalleen sivukohtaisesti. Siinä on huomioitava kirjan fyysiset puitteet eli muoto, koko, ulkoasu/kannet ja sisäosien ratkaisut. Taiton voi myös itse tehdä tai ainakin hahmotella toiveitansa näkyviin varsinaisen taittajan avuksi. Taiton perusratkaisuja opettelemalla saattavat omat oivallukset kaunistaa kirjaa merkittävästi. Kirjan on oltava silmälle miellyttävä. Paperi- ja kirjasinvalinnoilla sekä sidonnalla voidaan pilata hyvä, peittää huono sisältö. Paperilaatuja on syytä käsin kosketella ja silmin katsella. Lopputulos voi tuottaa pettymyksen, ellei paperi ole riittävän lujaa tai sen läpi kuultaa häiritsevästi toisen sivun aineisto. Kiiltävä paperi on ehkä näyttävämpi, mutta lukeminen voi olla hankalaa. Lievästi värilliset paperit ovat harkitsemisen arvoisia. Omista mieltymyksistään on syytä pitää kiinni. Yleensä kirjapainot suosittelevat itselleen helppoja eli vakiintuneita malleja. Ei kannata uskoa, vaikka kuinka vakuuteltaisiin, että "tämähän on tapana tehdä näin". Vaihtoehtoja on paljon myös kansien laatua valittaessa. Kirjan ikään ja sen aitoon kirjamaisuuteen vaikuttaa miten sivut sidotaan kansiin kiinni.

Markkinointi Etukäteismyynti Kalenteri rahoittajana Suoramyynti Kirjavälitys Alan tapahtumat Esitelmätilaisuudet – paikallisiin lehtiin artikkelit

OPI TUNNISTAMAAN OSAAMISESI! TUUNAA TYÖNHAKUSI! –linkki https://www.yumpu.com/fi/document/view/25087000/tuunaa-tyanhakusi- materiaali-622012-oulu Tuostakin on apua ja saat vinkkejä viimeisen harjoituksen tekoon, kesätöiden hakuun, … SOVELTUVIN OSIN ERINOMAINEN TIEDOSTO, joka kannattaa tallentaa vastaisenkin varalle.