Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e)"— Esityksen transkriptio:

1 Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e) DB lue/kirjoita Signalnext r: dr>0 ei V(r) Signalnext w: V(e) on Kirjoittaja kirjoittamassa tietokantaan

2 Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e) DB lue/kirjoita Signalnext r: dr>0 ei V(r) Signalnext w: V(e) on Lukija lukemassa tietokantaa.

3 3 Rio / Liisa Marttinen Odottavat kirjoittajat P(w) DB lue/kirjoita Odottavat lukijat P(r) Kriittinen alue P(e) Lukija: nr = nr-1 nr == 0 ja dw >0 ? Signal r: ei V(w) V(e) on Viimeinen lukija herättää odottavan kirjoittajan.


Lataa ppt "Kriittinen alue P(e) Lukija: Kirjoittaja: nw = 0?nw = 0 ja n r= 0? V(e) Odottavat kirjoittajat P(w) ei ole! on!! V(e) Odottavat lukijat P(r) ei ole! V(e)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google