Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Advertisements

Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Cruiser 100 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Yritysjohdon koulutuskeskus
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Cruiser 75/150 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Vaihe 0: Mitä tarvitaan tietokone, laajakaistayhteys väh. 256 kbps, kuulokkeet tai kaiutin, tarpeesta riippuen lisäksi web-kamera ja mikrofoni oheislaitesuosituksia.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Eemeli Pulliainen. 1.Käytä Internet Explorer-selainta 2.Menee sähköpostiisi ja etsi kyseinen kohta OHJEET.
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Koulun sähköpostin uudelleen ohjaus. 1.Kirjaudu koulun sähköpostiin 2.Klikkaa Asetukset 3.Klikkaa Säännöt 4.Klikkaa säännöt sivulla Uusi sääntö kohtaa.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Skype & TeamSpeak RäsSe, Skype Skype Out  Soittaminen lanka- tai matkapuhelin.
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
Forestcluster Research Portal Cost Reporting klo 9.00 – 9.30
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Etäopetuksen avustajien koulutus Asialista O Esittelyt ja yhteystiedot O Etäopetus Turussa O Connect Pron lyhyt esittely O Etätunnin.
SAP BCM Business Communications Management
Ohjelmointia Scratch.mit.edu/hoc. Kielen valinta: -valitse maapallon kuva -valitse alaspäin nuolta painaen suomi.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Kahoot-ohje.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Kirjautumis-näkymä Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Kuvioiden tekeminen excelillä
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Periscopen pikaopas Jani Henriksson.
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
Luokan OneNote -muistikirja
Tai vaihtoehtoisesti
M1Plus: perusohje mallin suunnitteluun
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Etäkokouksen järjestäminen
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Tapatuunaus-hankkeen seminaari
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen transkriptio:

Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni Puhu mikrofoniin ja katso heiluuko alla oleva mittari Mikäli se ei heilu valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudelleen. Klikkaa OK kun olet valmis. Ohjelma kysyy, haluatko liittyä VoIP-sessioon, klikkaa "Yes"

Volume-ikkunassa voit säätää kaiuttimesi ja mikrofonisi äänitason sopivaksi. voit sulkea mikrofonin tai kaiuttimet kokonaan ruksaamalla Mute saat Volume-ikkunan näkyviin valitsemalla yläpalkista Audio -> Integrated Voice Conference -> Volume

Mitä voi tehdä, jos äänet eivät toimi? Tarkista – onko kuulokkeiden ja mikrofonin liittimet kunnolla kiinni koneessa ja oikeissa liitännöissä? – onko mikrofonikuulokkeiden johdossa kytkintä? – tarkista koneesi volyymiasetukset (onko mutella?) Testaa uudelleen kaiuttimet ja mikrofoni – Audio -> Intergrated VoIP -> Leave Conference – Audio -> Speaker/Michrophone Audio Test – Sitten testaat, toimivatko kaiuttimet ja mikrofoni, kokeile eri vaihtoehtoja – Lopuksi Audio -> Intergrated VoIP -> Join Conference Poistu istunnosta ja kirjaudu uudelleen

Pikapalautteet - mielialailmaisut Vuorovaikutusta voi tehostaa symboleilla - vihreä rasti = olen ymmärtänyt tai kyllä - punainen ruksi = en ymmärrä tai ei -”nopeammin” = esitystempoa voi nopeuttaa, asiaan -”hitaammin” = esitystempoa voi hidastaa. - hymiöiden käyttö esim. kahvikuppi = tauko

Chat- eli lyhytviestit Voit viestittää ongelmista (esim. ääni) tai keskustella muiden istuntoon osallistuvien kanssa Chat-viesteillä. Voit valita vastaanottajaksi kenet tahansa yksityisesti tai ryhmänä. Kirjoita viesti laatikkoon ”Type chat message here” ja paina nappia ”Send”. Vastaanottaja(t) näkevät viestisi ja voivat reagoida siihen. Tällä tavalla voit esim. puheenjohtajalta tai esityksen pitäjältä pyytää täsmennystä johonkin kohtaan.