Www.tips.fi T99 Salamatytöt Kausi 2012. www.tips.fi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maalivahtivalmennus ikäluokittain
Advertisements

B – TYTÖT Miesvartiointi
PELIN KEHITTÄMINEN (JA OPETTAMINEN)
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Talvikauden harjoittelu
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
HJK:n Harjoitepankki ja pelikirja
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
P06-joukkueen vanhempainilta
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
HJK:n Harjoitepankki ja pelikirja
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Vähä-Ruohola1 PELIN ISO KUVA.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
PELIROHKEUDEN KEHITTÄMINEN- KOULUTUSPÄIVÄT Suomen Urheiluopisto, Vierumäki JÄÄKIEKKOVALMENTAJAKERHO.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Forssan Jalkapalloklubi ry FJK 06 KAUSISUUNNITELMA 2015 ROHKEA TAITAVA LIIKKUVA LUOVA PELAAVA JOUKKUE. AJATUS MUKANA. Valmennuksen, harjoittelun ja pelaamisen.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry..
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
ORGANISOINNIN PERUSTEET
OSPA AKATEMIAN HARJOITUSSUUNNITELMA KEVÄT 2016
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
U15 Alueleiriharjoittelu
Tikkurilan Palloseura valmennusohjeistus ja pelitapa 5v5, 8v8, 11v11
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
Pelaajaprofiili Pelaajan arvio Taito 1-10 Pelaajatiedot
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Karkkilan jalkapalloseura ry.
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

T99 Salamatytöt Kausi 2012

Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa Harjoittelu: 14 x 3-4, 1 x 1-2 ja 2-3 Harjoitukset: Sopivia x 14, 1 x löysiä ja rankkoja Vaatimustaso: Joskus x 4, Ei x 7, Enemmän x 5 Palaute/ohjeet: Sopivasti x 13, Enemmän x 3 Omatoiminen: 1 x 5, 2 x 4, 3 x 6, 4 x 1 Asenne: Tavoitteita x 13, Harrastus x 3

Omatoiminen harjoittelu - Palautus määrä tässäkin aika heikko - Miksi..? - Sovituista asioista kuitenkin tulee pitää kiinni - Määrät nousseet → Hyvä asia! - Jalkapallotaitoja harjoitellaan vähän

Talven harjoittelun tavoitteet Peruskunnon ja liikunnallisuuden parantaminen Kynnyksen nostaminen Tuntuu varmasti välillä ikävältä, mutta keväällä ja kesällä jalka kulkee paremmin/helpommin Uusi pelitapa vaatii kuntoa → MAALEJA!! Pelitavan oppiminen ja ymmärtäminen

Talven harjoittelun tavoitteet Pallonhallintaa ja perustaitoja alussa enemmän Peliasennon oppiminen ja pelattavaksi liikkuminen Pienpeleistä tempoa ja liikkuvuutta → Kuntoa vaaditaan! Pelinomaisuutta ja pelitapaa pikku hiljaa lisätään Talven peleissä kokoajan samalla tavalla, jotta kesällä mahdollisimman valmista ja tuloksekasta

Pelitapa/järjestelmä Kolme puolustajaa, kaksi alempaa ja yksi ylempi keskikenttä sekä kaksi hyökkääjää Meillä pallo: Nopeilla syötöillä omista pois, laidasta keskelle tai keskeltä laitaan Hyökkäys kolmannes; luovuus, rohkeus, laukauksia → toinen pakki tuo leveyden, kk+hyök syvyyden

Pelitapa/järjestelmä Vastustajalla pallo: Jos mahdollista, riisto heti ylhäällä → nopea kahden pelaajan prässi Toppari varmistaa, laita pakit pitävät laitapelaajat Alempi kk pitää hyökkääjät Ylempi kk merkkaavat pelaajat, estää keskelle pelaamisen

Pelitapa/järjestelmä - Pelitapa vaatii kommunikointia - Pelitapa vaatii pelin lukemista ja ymmärtämistä - Jokaisen on tehtävä oma tehtävänsä kentällä joukkueen eteen, jotta tulosta syntyy - Kun hyökätään → kaikki osallistuu - Kun puolustetaan → kaikki osallistuu