Langaton Everon –järjestelmä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Paikallispankit Pankkijärjestelmän ”terve” selkäranka
Advertisements

Asukas-TV mCasting Oy Airport Plaza Äyritie 12 C, Vantaa
WordPress- koulutus Kaarinan & Espoon NKK.
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
Tietoturvallisuuden huonetaulu
Raimo Lehto, turvallisuusasiantuntija
1.
TERVETULOA TUOTENÄYTTELYYN !
Tulevaisuuden Oulu Oulujoen koulu. Tulevaisuuden oppilas •Vastuullinen omasta oppimisestaan •Hallitsee projektioppimisen •Osaa raportoida oppimaansa •Etenee.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Aktiivisuusvalpas Keittiön monitorointi Jarkko Levo Axel Kohonen.
Kielten etäopetuksen avustajien koulutus VIRTA-hanke
Wiiste Oy SolidRH & Relia.
Jäähdytysturva Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie Vantaa puh Kylmäjärjestelmien etävalvonta Jäähdytysturva Oy.
SÄÄDÖKSET PALOVAROITTIMILLE • VN:n asetus sähkö- ja elektroniikkaromusta (852/2004) • YM:n asetus rakennusten paloturvallisuudesta annetun asetuksen muuttamisesta.
Kotipalvelut Eija Bouras Ky
Metropolian tietoturvapolitiikka Tai miltä se voisi näyttää.
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
CT10A KANDIDAATINTYÖ Alkuraportti Avoin rajapinta antureille WLAN -reitittimeen Mikko Pukki 2010.
CT10A KANDIDAATINTYÖ Alkuraportti Avoin rajapinta antureille WLAN - reitittimeen Mikko Pukki 2007.
Tunstall Healthcare (UK) Ltd Tunstall tukee laadukasta hoiva toimintaa Hälytysvastaanotto/ Valvontakeskus Laadukas & Tehokas Kotihoito/ Turvallista.
Turvallisen asumisen apuvälineet, Palmia puhelin- ja hyvinvointipalvelut Y-päivä
Digitaalisten kirjastopalveluiden arkkitehtuuri Kansallinen digitaalinen kirjasto ASIAKASLIITTYMÄ- Projektin tilanne Ari Rouvari.
Kauniaisten tietohallintostrategia
Apteekkien diabetesohjelma
Käyttöjärjestelmien käynnistyminen
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Selainkäyttöliittymän tuotantoprosessi Klikkaamalla pääotsikoista tietosi karttuu. Sininen mökki toimii paluupainikkeena. Selainkäyttöliittymän tuotantoprosessi.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
S Ä H K Ö I S E N T A L O T E K N I I K A N O S A A M I S - J A K E H I T T Ä M I S K E S K U S Integraatiolla kiinteistöt aktiiviseksi osaksi liiketoimintaprosesseja.
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
Hyvinvointia Energiansäästöön ja Asumiseen HEA -Hyvinvointia ja energiatehokkuutta asumiseen (Etelä-Suomen EAKR) Tuula Mikkola Metropolia ammattikorkeakoulu.
Laatuseminaari Laadulla tulosta Case – opiskelijapalautteen kerääminen ja käsittely.
Antti Kurkinen1 Langattomat verkot Antti Kurkinen2 Eri tekniikoita langattomiin verkkoihin Wimax-verkko 3G-verkko.
AMMATTIKORKEAKOULUT TAMPEREEN SEUDUN KEHITTÄJÄNÄ Apulaiskaupunginjohtaja Lasse Eskonen Tampereen kaupunki.
Sosiaaliturvan ABC toimittajille Kela lainsäädännön toimeenpanijana
Linux palomuurina Kimmo Karhu, EL0A
Introduction to Hybrid Wireless Networks & Hybrid Wireless Network Architectures Markus Runonen
BIOS!. Tulee sanoista Basic input output system Valmistajan tehtaalla valmistettu ohjelma emolevyn flash-piirillä (ennen 1995 ROM-piirillä) Laitteiston.
PC-liitäntä AtMega32:lle Viestin lähetys / vastaanotto Sekä laitteen konfigurointi.
1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa.
Kuntapäättäjien seminaari
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
RELAIS – kaukopalveluohjelmisto tilannekatsaus Asiantuntijakokoukset Minttu Hurme.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
Ikääntyneiden asuinympäristöt, palvelut ja hoiva Ira Verma projektipäällikkö Sotera Instituutti Arkkitehtuurin laitos.
Sanni Tamminen, Anne-Marie Tenhunen, Jatta Haavasoja ja Laura Oksanen.
PALOTURVALLINEN ASUMINEN KOHTI TURVALLISTA HUOMISTA!
PALOTURVALLISUUTTA KOTONA Kuva-aineisto koulutukseen.
TE4 Terveysteknologia Hurtig 2016.
Langaton Seinäjoki.
Henkilökierto valtionhallinnossa
Turvapalvelut alkaen -vaihtoehtojen vertailu
Tietoturva internetissä
Oulunkaaren toiminnallinen osakokonaisuus
Turvapuhelinpalvelu (kuva).
Oikea palvelut oikeaan aikaan
Granlund Manager, käyttöohje
TE3 HYVINVOINTITEKNOLOGIA
Ohjaamo Vantaa Asuminen
Logbook Yhteisöllisen nuorisotyön päällikko Kimmo Hölkki.
Service-etäyhteys ja tukipalvelu
Ajovarman tuotteiden ennakkomaksu netissä mahdollista alkaen
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Savunpoisto hoitolaitoksissa
Minna Lahnalampi-Lahtinen Palvelupäällikkö Hoiva-asumisen palvelut
Kotiin vietävät palvelut ja teknologia
Minna Lahnalampi-Lahtinen, vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja (vs.)
Haastavimpien asiakkaiden asumisen tukeminen
Esityksen transkriptio:

Langaton Everon –järjestelmä Oy Exrei Ab

Everon-järjestelmä Yksi järjestelmä riittää. Everon yhdistää turvapuhelin-, hälytys- ja valvontajärjestelmien ominaisuudet yhteen. HUOM! Myös paloilmoitinjärjestelmä samalla. Laitteisto ja turva aina päällä. Äärimmäisen yksinkertainen käyttöönotto. (PAINA & KÄYTÄ) Ohjelmointi ja asetukset tapahtuvat järjestelmän kautta. Älykäs järjestelmä minimoi väärät hälytykset ja ohjaa hälytyksen aina oikealle vastaanottajalle automaattisesti.

Everon-järjestelmä Yhtä tukiasemaa voi käyttää ”kotina” 64 päätelaitteelle. Tukiasema, palotunnistin, hellavahti ym valvovat samalla huoneiston lämpötilaa ylä- ja ala-arvoilla. Tukiaseman kantaman piirissä olevat kaikki Everon –laitteet ovat jatkuvassa valvonnassa toiminnalisuuutensa osalta.

Everon-järjestelmä Yhtä tukiasemaa voi käyttää ”kotina” 64 päätelaitteelle. Tukiasema, palotunnistin, hellavahti ym valvovat samalla huoneiston lämpötilaa ylä- ja ala-arvoilla. Tukiaseman kantaman piirissä olevat kaikki Everon –laitteet ovat jatkuvassa valvonnassa toiminnalisuuutensa osalta.

Everon-järjestelmä Langaton, nykyaikainen, kokonaan kaksisuuntainen radioteknologia käytössä kaikissa laitteissa Johtotähtenä yksinkertaisuus, automaattisuus ja taloudellisuus Edullinen hankkia ja käyttää Ei kaapeleita eikä ammattiasennusta

Langaton nykyaikainen teknologia Laitteet voidaan sijoittaa entistä vapaammin Vapaasti skaalattavissa ilman järjestelmäinvestointeja Dementiapotilaiden automaattinen kulunvalvonta Henkilöturvan aktiiviset ja passiiviset hälytykset, myös henkilöstön turvaksi

Langaton nykyaikainen teknologia Ei vaadi aktiivista ylläpitoa Ei vaadi minkäänlaista omaa päivystystä Ei vaadi paikallista päivystyspäätettä tai ohjelmistoa Ei vaadi tietokonetta eikä puhelinyhteyksiä

Langaton nykyaikainen teknologia Kokoaikainen varmistettu valvonta: yhteyden tila, laitteisto ja kaikki päätelaitteet Älykäs järjestelmä minimoi virhehälytykset ja ohjaa hälytykset oikealle vastaanottajalle Hoivayksikköön voidaan portaattomasti liittää yksityisasuntoja omaishoitaja voi käydä asioilla

Mahdollistaa uudet taloudellisemmat toimintamallit vanhusten ja vammaisten hoidossa Kotona hoidettava voi valita hälytyspalveluiden antajan koska järjestelmä ei sido suoraan mihinkään. Laitteistoja voi hankkia yhden kerrallaan ja niitä voi siirtää tarvittaessa ilman asennuksia tai uudelleenohjelmointia. Hoivayksikkö pystyy liittämään satelliittikohteita ja henkilökunta on hälytysten ulottuvilla myös etäkohteessa. Henkilökunnan liikkumismahdollisuuksien puitteissa on mahdollista yhdistää lähiseudun hoivayksiköiden toimintaa hoivatyön osalta. Enemmän aikaa hoitotyölle ja vanhusten sosiaalisen vireyden ylläpitoon.

Pilotti- ym referenssit 2001-2005: Lahti, Liipolan Asumispalvelut Osk ja Lahden kaupunki Vanhusten ja vammaisten hoitopalvelu, hajautettuna kolmessa kohteessa, myös normaalissa kerrostalissa 47 asukasta Asukkaiden hälytyspainikkeet, asuntojen palovaroittimet, ovihälytys Yksityinen palveluntarjoaja sai järjestelmän ansiosta Terve-SOS palkinnon v. 2003 2005-2006: Turku, Kansallinen palvelutalo Senioriasumiseen keskittyvä asunto-osakeyhtiö, palveluja ja päivystysvalvonta 138 asuntoa, 150 asukasta Yleiset tilat katettu hälytyspainikkein ja palovaroittimin, asunnoissa korvataan nykyiset turvapuhelimet ja hälytyspainikkeet 2006 Salon Hoitokoti Oy Vammaisten ja kuntoutujien hoitokoti 21 asukasta, osa asukkaista itsenäisemmän asumisen asunnoissa samassa kerrostalossa Asukkaiden ja henkilökunnan hälytyspainikkeet, yleiset tilat, kulunvalvonta Testit ja pilotointi takaavat laitteiden yhteensopivuuden parhaiden toimintamallien kanssa. Everon järjestelmän kehitystyössä on tehty lukuisia käytettävyystutkimuksia ja haastatteluja hoitoalan ammattilaisten ja loppukäyttäjien kanssa vv.2003-2006

Ominaisuudet -yhteenveto Ei vaadi mitään valvomoa eikä myöskään eirtyisiä laitteita tai paikallisia järjestelyitä hälytysten vastaanottamiseen. Ylläpito suoritetaan järjestelmästä automaattisesti, ei päivitysohjelmointia tai –huoltoa. Uuden päätelaitteen käyttöönotto todella helppoa ”PAINA & KÄYTÄ” –periaatteella, ei asennuksia eikä käyttöohjelmointia. Kokoaikainen jokaisen järjestelmän laitteen valvonta Paikannus ja turva myös oman tukiaseman kantaman ulkopuolella minkä tahansa everon -tukiaseman kautta Puheyhteys tukiaseman kautta Paristonkestot pitkiä. Ranneke vesitiivis, rannekkeessa mikrofoni

Kiitos mielenkiinnostasi everon–järjestelmään! Kysymyksiä ja yhteydenottoja mielellään myös myöhemmin. Yhteystiedot: Markus Merne (TJ): 0405200100 / markus@exrei.fi Tommi Lundén: 0400449559/ tommi@exrei.fi Esa Sillanpää: 0502651 / esa@exrei.fi Oy Exrei Ab, Autokatu 8, 20380 Turku www.everon.fi, www.exrei.fi notesit