Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa."— Esityksen transkriptio:

1 1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa yhteyden palvelimeen, joka suorittaa kyselyn paikalliseen tietokantaan. Avattuaan yhteyden asiakasohjelmaan käyttäjä voi suorittaa mielivaltaisen monta kyselyä. Käyttäjä voi milloin tahansa lopettaa asiakasohjelman käytön. Mallista on abstrahoitu pois alemmat kommunikointikerrokset, eli oletetaan, että asiakasohjelma ja palvelin voivat suoraan vaihtaa PDU:ita keskenään.

2 2

3 3 Asiakasohjelman tila-automaatti

4 4

5 5 Palvelimen tila-automaatti


Lataa ppt "1 ASIAKAS/PALVELIN -JÄRJESTELMÄ Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa käyttäjän kyselyt tietokantaan asiakasohjelman avulla. Asiakasohjelma ottaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google