Turistit ennen ja nyt ”VANHAN AJAN TURISTIT” homogeenisia, käyttäytyvät ennustettavasti tuntevat olonsa turvalliseksi joukossa kaikki on ennakkoon suunniteltua.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
The Tall Ships’ Races Hki 2013 Turistikyselyt paikan päällä Suodatuksena: muut kuin Suomen kansalaiset tai Pk-seudulla asuvat.
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Maailma vuonna 2012 Eli Tulevaisuusluotaimen Delfoi-aineiston valossa skenaariot voisivat näyttää esimerkiksi tältä:
Mediakasvatus MLL:ssa
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
 Omakielinen opetus Ideoita opettajien yhteistyöhön sekä materiaalia opetukseen ja itsenäiseen työskentelyyn Samran Khezri Turun Lyseon koulu
” Mielikuvituksen omaavalle miehelle kartta on ikkuna seikkailuun” - Francis Chichester.
Tikkurila 10 The City of dreams
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen tulevaisuudessa Markku Lehto
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
KYLÄRADIO Kyläradiotapaaminen, Seppo Mustonen Miten on mennyt? Mikä ihmeen yhteisöradio? Kuunteleeko meitä kukaan? Miten teen paremman ohjelman?
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Punaisen Ristin vaikuttamistyö Miten se näkyy senioritoiminnassa?
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
Riippuvuus tupakoinnista
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Tulla tietoiseksi niistä olettamuksista Tacit olettamuksista jotka määräävät ja hallitsevat ja myötävaikuttavat lukita estää késkustelu.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange Mikko Ruohonen (RFE)
Kokemuksellinen oppiminen (Kolb, Jarvis, Boud)
Eräitä näkökulmia ilmastokeskusteluun Anna Uusitalo Keski-Suomen ympäristökeskus.
”Kaitselmusvaltio” toisista huolehtiminen; paimentaminen, ”holhous”
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
ENA1 Today’s Special. Muotoseikkoja koko nimi oikeaan yläkulmaan, myös ryhmä otsikkoon numero; ei alleviivausta kolme tekstikappaletta älä tee mitään.
MYA9113 Matkailu- ja majoituspalvelun perusteet, 5 op Matkailun perusteet, 2 op Hilkka Lassila Jorma Korhonen Savonia UAS / JKo.
MOTIVAATIO.
Riippuvuus tupakoinnista
Yellowstonen kansallispuisto Wyoming, Yhdysvallat
KOLMASIKÄLÄISTEN ELÄMÄÄ POHJOISISSA KAUPUNGEISSA – Haastattelututkimuksen keskeisiä tuloksia 1.KOLMANNEN IÄN KOKEMINEN 2.ELÄMÄNKULKU 3.ASUINKAUPUNKI ELÄMISYMPÄRISTÖNÄ.
Suomi 2A Keskiviikko 10. helmikuuta Ystävänpäivä 14. helmikuuta.
Suomi 2A Maanantai Kirsti Forssen. Siskonpeti Suomalainen komediasarja
Suomi 2A Keskiviikko 3. helmikuuta Runebergin päivä Johan Ludvig Runeberg ( ) oli suomalainen kirjailija. Hän oli suomenruotsalainen:
FIBS Ahvenanmaa - Åland. Harjoitus 2: Ahvenanmaa – Åland Missä Ahvenanmaa on? Kuinka monta ihmistä asuu Ahvenanmaalla? Mitä kieltä ihmiset.
Suomi 1B Teema: koti, asuminen (home, living) HARJOITUS 9: Kysy parilta Sanoja: Millä kadulla: on which street Millaisessa: millainen + ssa.
Sisällölliset orientaatiot ja lapselle ominaiset toimintatavat Ruut Ruokonen 2012.
Suomi 1B Ahvenanmaa - Åland. Ahvenanmaa Missä Ahvenanmaa on? Kuinka monta ihmistä asuu Ahvenanmaalla? Mikä on Ahvenanmaan pääkaupunki? Miten.
Lauseet.
Ajankohtaista laadunhallinnasta
1. Maailmankatsomus ja kulttuuri
Näkökulmia musiikki- ja taidekasvatukseen (yht
OLLA-verbit Olla-verbejä on englannin kielessä kaksi: ’be’ ja ’have’.
AJATUKSIA ITSENSÄ KEHITTÄMISESTÄ JA ONNELLISUUDESTA
Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange
PARIKKALAN ESIOPETUSSUUNNITELMA
Muotoiluluotain Tarkoituksena: Asiakkaan ääni kuuluviin
reaktio ärsyke valinnan vapaus vapaa tahto minätietoisuus omatunto
Suomi 1B 10. tunti Sanni Heinzmann.
Perunan matka maailmalla
Kansainvälisyyspäivät Seinäjoella
Muodollinen subjekti IT / THERE -LAUSEET.
Tuotantoeläinten hoitaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen
FIBS
Mikael ja Juho.
13. TURVALLISUUS LUODAAN YHDESSÄ
Suomi 2A
esim. hormonit, autonominen hermosto omat sisäinen odotukset haaveet
Matkailu Matkailija on ihminen joka käy tilapäisesti oman paikkakuntansa ulkopuolella Matkailulla pitkät perinteet (jo antiikin aikana), alkoi yleistyä.
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Ihmisoikeudet mielenterveystyössä toipumisorientaation näkökulmasta

ROTARYSÄÄTIÖ – TEEMME HYVÄÄ YHDESSÄ
Jos sodan aikana käydään taisteluita kaupunkialueella, ne voivat tuhota kokonaisia asuinalueita tai kaupunkeja. Tällä hetkellä sodan vaurioittamia kaupunkeja.
Miten LAPE kohtaa lapset, nuoret ja perheet maaseudulla?
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
LIVE IN LAPLAND WORK IN LAPLAND INVEST IN LAPLAND
Esityksen transkriptio:

Turistit ennen ja nyt ”VANHAN AJAN TURISTIT” homogeenisia, käyttäytyvät ennustettavasti tuntevat olonsa turvalliseksi joukossa kaikki on ennakkoon suunniteltua ja maksettua ”NYKYAJAN TURISTIT” spontaaneja, arvaamattomia haluavat erottautua joukosta haluavat huolehtia itse asioistaan

Motivaatiot ennen ja nyt 1 ”VANHAN AJAN TURISTIT” matkustus on uutuutta matkakohteella ei ole väliä palvelujen laatu ei ole tärkeää auringon etsiminen (4S) pako töistä ja kodista vain näyttääkseen, että on käynyt matkalla

Motivaatiot ennen ja nyt 2 ”NYKYAJAN TURISTIT” matkustamien on tylsää kohde on matkustamisessa tärkeintä laatu ja rahan arvo tärkeää jonkin erilaisen kokeminen loma laajentaa elämää ”Just for the fun of it”

Asenteet ennen ja nyt ”VANHAN AJAN TURISTIT” täällä tänään, huomenna poissa ”west is best” ylemmyys länsimaisten arvojen tyrkyttäminen isännille ”NYKYAJAN TURISTIT” näe ja nauti, mutta älä tuhoa erilaisuuden arvostaminen ymmärtäminen, paremmin informoitu tietää, kuinka käyttäytyä

Kiinnostuksen kohteet ennen ja nyt 1 ”VANHAN AJAN TURISTIT” auringossa makaaminen ja palaminen pitää kohteiden attraktioista ei erityisiä mielenkiinnonkohteita syö hotellin ravintolassa

Kiinnostuksen kohteet ennen ja nyt 2 ”NYKYAJAN TURISTIT” aktiivisuus ja urheilullisuus vaatteet pysyvät päällä erilaisia kiinnostuksen kohteita kokeilee paikallisia ruokia

Matkailumarkkinointitrendit 2. maailman sodan jälkeen 1950sMassa- markkinat 1970sYksinkertainen markkina- segmentointi 1980s Monikerroksinen segmentointi 1990s Paikkamarkkinointi Yhden markkinat 2000s ”The tourist” ”nuoret pariskunnat” ”iäkkäämmät aikuiset”