Kuulutusten uhkakoodit

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Advertisements

Ranskan etäopetus alakoulussa
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Järjestyssääntöjen tarkoituksena on
WILMAN KÄYTTÖÖNOTTO KANGASALAN KOULUISSA
Moodlen ohje opiskelijoille
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Turvallisuus SJAL tuomarikoulutus TUOMARIN ON HUOLEHDITTAVA KILPAILUN TURVALLISUUDESTA KAIKIN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIN KEINOIN.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Jokaisella koululla tulee olla järjestyssäännöt, joilla ei kuitenkaan saa rajoittaa jokaiselle perustuslaissa taattuja oikeuksia. Järjestyssäännöt eivät.
YRITYKSEN PALOTURVALLISUUS
Listening comprehension
Turvallisuuskoulutus
Ohjeita SuLVInetin käyttöön Käynnistä diaesitys yläpalkista Neuvosten ”Limppu” ja ”Allu” laatiman ensimmäinen opastusohjelman tarkoitus: Opitaan kirjautumaan.
OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT. LUOKKA JAVA ohjelma koostuu luokista LUOKKA sisältää metodeja molemmat sisältävät attribuutteja eli muuttujia.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
ARVOT Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee Suuntaa toimintaa (Tiedetään mihin pyritään) Yhteinen käsitys suunnasta (Pelisääntöjä) Selkeä rakenne,
Tunne lääkkeesi Itsehoitolääkkeiden järkevä ja turvallinen käyttö
Vaillinaiset apuverbit: must
Vaarojen tunnistaminen ja arviointi
Hyvän kirjoittamisen opetuksen ohjelman piirteitä.
Pidä pelivaraa moottorikelkkailija
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Harjoitukset ja niiden tarkoitus
Yleistä koulunkäyntiin liittyen
YHTEISTOIMINNALLINEN & YHTEISÖLLINEN OPPIMINEN
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Perusarvon laskeminen
LATAAMO osallisena yhteisössä. Lataamo -työskentelyn tavoitteet Kuulla ihmisten kokemuksia ja saada uutta tietoa. Tehdä näkyväksi osallisuuden toteutumista.
Joustavat opetusjärjestelyt Siilitien peruskoulu
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Netiketti ja nettikiusaaminen
Urheilunetti – järjestelmään kirjautuminen - Urheilunetti: Urheilunetti.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Hyvä ohjelmointitapa (osa 2) Yleistä Lisää hyviä ohjelmointikäytäntöjä: − Jaa pitkä koodi osiin. − Käytä attribuutteja säästeliäästi.
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Päiviönsaaren koulun yleiset ja yhteiset käyttäytymisen odotukset
Teemu Sillantaus KOULUN SÄHKÖPOSTIN UUDELLEEN OHJAUS.
MAILAAMAAN!. Sähköpostiviestin ominaisuudet Perille nopeasti Vastaaminen helppoa Ei tarvitse olla yhtä aikaa viestimässä Ongelmana lyhyt harkinta-aika.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
E –oppikirjan käyttöönotto
MITÄ TAPAHTUU 6. LUOKALLA? Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Luokanopettajat täyttävät.
ET:n tuntijako 2001 ja 2012 ja palkkiongelman poistuminen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
 Jäälin koulu 5-6D VANHEMPAINILTA MAANTIEDON PROJEKTI  Syksyn maantiedon projektissa tutustumme Euroopan valtioihin ja niiden tärkeimpiin.
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Tervetuloa koulutukseen!. Ryhmätilanteet ja sanaton viestintä.
Poistumisharjoitus päiväkodissa. HÄLYTTÄMINEN Keskusradiolla tai paloilmoitinlaitteella Kuulutusohje (päiväkodinjohtaja tai muu vastuuhenkilö): ”Tämä.
Tilavarauksen tekeminen Korpissa Salla Kalermo, IT-palvelut Tervetuloa Korppi- koulutukseen!
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Mitä on nettiketti? Esite A Ohjeita netin turvalliseen käyttöön Ole kohtelias sähköpostia kirjoittaessasi Älä kirjoita sähköpostissa.
ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS KAUHAVAN LUKIOSSA
Toimiminen uhka- ja hätätilanteessa
Luokan OneNote -muistikirja
TURVALLISUUSTIETOA.
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Henkilökohtaisen ohjaajan / avustajan kriteerit
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
OPH Tulevaisuuden oppimisympäristö oppimisen tukena Sylvään koululla
Putken asennustyö Yrittäjä asensi paineilmaputkea teollisuushallin seinään nosto-oven yläpuolelle noin viiden metrin korkeuteen. Yrittäjä (putkiliikkeen.
Pelastussuunnitelman opetusmateriaali oppilaille
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
KÄYTTÖTURVATIEDOTTEET
Kokemuksia valmistavan inklusiivisesta mallista meidän koulussa
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen transkriptio:

Kuulutusten uhkakoodit Hakunilanrinteen koulu – Henkilökunnan perehdytysmateriaali 2011

Uhkakoodit -merkitys Uhkakoodit ovat vakavissa tilanteissa käytettäviä koodilauseita Niiden tarkoituksena on viestiä henkilökunnalle vaarallisesta tilanteesta aiheuttamatta paniikkia oppilaiden keskuudessa Uhkakoodit on laadittu kahteen eri vakavaan tilanteeseen: -välitön poistuminen rakennuksesta -suojautuminen sisälle Henkilökunnan on tunnistettava uhkakoodit ja toimittava tilanteen vaatimalla tavalla Henkilökunta, sijaiset ja talossa usein vierailevat on perehdytettävä uhkakoodeihin Kuulutusohjeita säilytetään kuulutuslaitteiston vieressä

Uhkakoodit Poistuttava välittömästi ulos rakennuksesta – (Kirjoita valitsemanne koodi) Pysyttävä sisällä – (Kirjoita valitsemanne koodi)

Toiminta, kun uhkakoodi kuulutetaan Pysy rauhallisena, älä aiheuta eleilläsi paniikkia oppilaissa Toimi tilanteen vaatimalla tavalla: poistu ulos ennaltaopeteltuja poistumisohjeita noudattaen TAI pysy sisällä, varmista että ovi on lukittu, (peitä mahdollisesti ikkunat, sammuta valot) ja toimi ennalta opeteltujen ohjeiden mukaan Tarkkaile ympäristöä: mitä luokan ulkopuolelta kuuluu, mitä ikkunastä näkyy Ota uhkakoodin opettelu vakavasti, sinä voit olla luokan ainoa henkilö jonka on ymmärrettävä kuulutus ja toimittava tilanteen vaatimalla tavalla

Tärkeää! Uhkakoodeja käytetään ainoastaan silloin, kun on kyseessä vaarallinen tilanne, jota ei voida saattaa oppilaiden tietoon Kuulutuksia harjoiteltaessa on tärkeää korostaa kyseessä olevan HARJOITUS väärinkäsitysten välttämiseksi Henkilökunnan perehdytys uhkakoodeihin ja niiden merkityksen ja oikeiden toimintatapojen korostaminen on ehdottoman tärkeää