Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuJaana Hakola Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
Ohjeita SuLVInetin käyttöön Käynnistä diaesitys yläpalkista Neuvosten ”Limppu” ja ”Allu” laatiman ensimmäinen opastusohjelman tarkoitus: Opitaan kirjautumaan SuLVInettiin Opitaan kirjautumaan ulos SuLVInetistä Opetus jatkuu aina näppäimistön entteriä painamalla
2
www.sulvinet.ning.com Kirjoita yllä oleva osoite nettiselaimesi osoitekenttään ja paina näppäimistön entteriä
3
Jos olet uusi käyttäjä, klikkaa hiirellä ”Kirjaudu” painiketta
4
Kirjoita sähköpostiosoitteesi, kirjoita salasana, kirjoita salasana uudelleen, korjaa syntymäaikasi, kirjoita keltainen koodi mallin mukaan ja napsauta ”Kirjaudu” painiketta
5
Jos olet jo aiemmin kirjautunut käyttäjä, klikkaa hiirellä ”Kirjaudu sisään” painiketta ja kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
6
Nyt olet kirjautunut SuLVInettiin
7
Liittyminen Hotorautaneuvosryhmään Kun sähköpostiisi on tullut kutsu liittyä ”Hotorautaneuvokset” ryhmään, niin klikkaa osoitetta vasemmanpuolisella hiiren näppäimellä ja siirryt välittömästi SuLVInettiin. Kirjaudu sisään, sehän jo opittiin.
8
Klikkaa vasemmalla hiiren näppäimellä ja olet SuLVInetissä kirjaudu sisään
9
Klikkaa vasemmalla hiiren painikkeella tästä ja olet rekisteröitynyt ryhmään
10
Nyt olet liittynyt ”Hotorautaneuvokset” ryhmään
11
Nyt voit kokeilla eri toimintoja klikkaamalla hiiren vasemmalla näppäimellä tässä palkissa olevia nimiä Nyt voit kokeilla eri toimintoja klikkaamalla hiiren vasemmalla näppäimellä alleviivattuja tekstejä Ja tätä painiketta klikkaamalla voit kirjautua ulos ohjelmasta
12
Opettele rauhassa Voit harjoitella huoletta eri toimintoja Kokeilemalla oppii Voit ilmoittautua ilmoitettuihin tilaisuuksiin Voit muuttaa omia tietojasi toiminnon settings takaa jne. Limpun opastusohjelmat neuvoksille jatkuvat tarpeen mukaan. Pistäkää viestiä toiveistanne ningin kautta Limpulle tai Allulle. Pääsemme sitten yhdessä sopimaan mihin ja miten Hotorautanettiä käytetään.
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.