Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri 26.1.2008.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

Kysely vertaistuen kehittämisen tarpeista. 1. Millainen rooli vertaistoiminnalla ja vertaistuella on yhdistyksenne missiossa ja visiossa?
Maahanmuuttajataustaiset nuoret ja koulutus
Toimintaympäristö
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
ISOverstaan kouskuttamispäivä
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Tikkurilan Palloseura
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Ohjaustarvearvio ja ohjaustarve kartta/ Ryhmänohjaajan näkökulma
Oulun aikuislukio 2014.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
Pirjo Rauhala, Virtuaaliyliopistoseminaari TaY 1 Tervetuloa Tampereen yliopiston virtuaaliyliopistoon Virtuaaliyliopistoseminaari Tampereen.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Viikko 17 (22. – 26.4.) Maanantai: (22.4.) - Tiistai: (23.4.) - Keskiviikko: (24.4.) LK: Tapporumpu-esitys salissa klo Torstai: (25.4.)
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Japanin alkeiskurssin kevätlukukausi 2014 AIKATAULU (ma – ke 9.4): ma klo – ke klo – Portti Japaniin –luentosarjan takia.
Perusopetuksen ryhmäkoko
Viikko 46 (14. – ) Maanantai: (14.11.) - Tiistai: (15.11.) - Keskiviikko: (16.11.) -Rästikoe klo 8.00 luokassa C239 -Hammasvalistus klo AC,
Opetussuunnitelma, koulun kehittäminen ja arviointi 5op
TAVOITE Teemavuoden tavoitteena on vahvistaa Helluntaiherätyksen lapsi- ja perhetyötä käynnistämällä yhteinen kehittämishanke.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Viikko 45 (7. – ) Maanantai: (7.11.) -Yläkoulu: Tyttöjen salibandyturnaus klo 8-13 Rantakeidas Tiistai: (8.11.) -7.LK: Ehkäisevä päihdetyö-rastit.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
KSHJ & KOULUTUSTARJONTA Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Jyväskylän yliopisto tänään  maan suurimpia  maan tuloksellisimpia  maan valtakunnallisin opiskelijoiden taustalta  opiskelijaa 85 maasta 
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
Pispalan kirjastotalo Pispalan Pulterissa päätettiin perustaa Pispalan Kirjastoyhdistys. Kirjaston toiminta alkoi Ahjolassa ja se jatkui kaksi.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Verkkotoimituskuntien yhteinen kokous Kehittämiskohteita Opetustoimen viestintä Yhteistyön kehittäminen Tiedotuskanavien valinnat Tiedotuskäytännöt.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
HELSINGIN ALZHEIMER-YHDISTYS RY
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Keski-Suomen Järjestöareena Sivistysjärjestöjen ylläpitämiä opintokeskuksia Järjestöareenan tapaaminen Keski-Suomen liitto.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Mikä ViNO? -tietovisa
Henkisen tuen peruskurssi
Huttunen/ Järjestön vuosikello Huttunen/
Kokkaus- ja askartelukurssi kerho-ohjaajille sekä kerholaisille
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Lisää liikuntaa koulupäivään!
Lisää liikuntaa koulupäivään!
TERVETULOA KOULUTUKSEEN
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Yläkoulun psykologia - Sinä olet ja minä olen
Esityksen transkriptio:

Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri

Miksi Vihreitä tilaisuuksia? Kenelle? –omat jäsenet nykyään tärkeä ryhmä –”suuri yleisö” – miettikää tarkkaan, mikä osa siitä (lähimetsän puolustajat, opiskelijat, …) –media Miksi? –Keskustelunavaus, näkyvyyden lisääminen, jäsenistön aktivointi, jäsenhankinta, osa vaalikampanjaa Miten onnistua? –mainos lehteen, menopalstoille ja vihreiden listoille –yhteys toimittajiin ja potentiaalisiin yhdistyksiin –usein kannattaa mennä sinne missä ihmiset ovat –kyselytunnit ja tapaamiset toimivat usein paremmin kuin luennot

Vihreä Sivistysliitto ry perustettiin jäsenjärjestöä, joista lähes kaikki vihreitä julkaisu- ja kulttuuritoimintaa ylläpitää ViSiOta töissä 4 kokopäiväistä ja 3 osa-aikaista työntekijää historia: Think tank -yksikkö ViSiO Vihreä vapaan sivistystyön piirissä toimiva aikuisoppilaitos perustettiin 1995 tukee omia tavoitteitaan tukevia opintoja OT-tuella ja kerhotuella järjestää myös omia kursseja, jotka suunnattu pääosin pienille järjestöille toteuttaa projekteja, joista useimmat Vihreiden kanssa

ViSiO ja vihreät ViSiO on tukenut tai järjestänyt itse viime vuosina n opintotuntia, joista vain osa on mennyt vihreille järjestöille. ViSiO tukee mielellään kaikkia vihreiden koulutuksia ja yleisötilaisuuksia –Perustukimuodot OT- ja OK-tuki –Vihreä vaikuttaja –kurssi –Vihreät yhdistyskoulutukset –Erityistuki piirien koulutuspäiville ja muut projektituet

ViSiO-tuki (eli OT-tuki) ViSiO-tuki tukee koulutuksia, seminaareja, opintomatkoja keskustelutilaisuuksia ym. Tuki on 18 €/opintotunti. Puolet kuluista pitää järjestäjän aina maksaa itse. Opintotunti on aina 45 min. Ennen tilaisuutta hakemus nettilomakkeella ViSiOon. Tilaisuuden jälkeen tilitykset ja opiskelijatiedot ViSiOon. Jos koulutus kestää 6 tuntia tai yli, niin sitten tarvitaan profiilitiedot opiskelijoista.

ViSiO-kerhotuki (eli OK-tuki) ViSiO-kerhotuki tukee opintokerhoja, opintopiirejä, lukupiirejä. Kerhossa tulee olla vähintään 5 henkeä ja minimituntimäärä on 10. Aihe on täysin vapaa. Tuki on 3,7 €/opintotunti. Ei omavastuuta. Opintotunti on aina 45 min. Ennen tilaisuutta opintokerhon aloittamisilmoitus nettilomakkeella ViSiOon. Kerhon loputtua osallistujaluettelo (OK2) ja tiliselvitys (OK3) kuitteineen ViSiOon.

Vihreä vaikuttaja –kurssi Pitkäkestoinen kurssi, järjestetään vuosittain. Tarkoitettu tänä vuonna erityisesti kunnallisvaaliehdokkaille. Kaksi viikonloppuseminaaria: –Voionmaan opisto Ylöjärvi, pe – su –Helsinki la 7.6. – su 8.6. Kotitehtäviä ja harjoituksia. Aiheet: politiikassa toimimisen taidot ja vihreän politiikan sisältöosaaminen.

ViSiOn yhdistystoimijakurssit Vihreä verkkokampanjakurssi –la 9.2. klo – puoluetoimistolla Vihreä puheenjohtajakurssi –la klo – puoluetoimistolla Kursseja myös Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä Kurssien hinnat 20 euroa, monet yhdistykset, kuten ViNO ja Naiset, tukevat kurssimaksussa.

Projektituet piirien koulutuspäiville Vuosittain ViSiO on pystynyt tukemaan piirien ja ViNOn viikonloppukoulutuksia. –esim. Uudenmaan Vihreiden viikonlopputapahtumat Lisäksi erilaiset projektit (kuten EU-tiedotuksen tuki) suunnataan tukemaan Vihreiden yhdistysten toimintaa. Puolueen kesäpäivät