Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Alustava opintojen kokonaissuunnitelma
Advertisements

MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO
Vaihto-opiskelu Unkarissa syksyllä 2006 Eija Paronen LT41.
Ravintolapalvelujen opinnot
Tutkinnon osat Tuotteen / palvelun suunnittelu (ja dokumentointi) 10 ov työmenetelmien ja –välineiden suunnittelu oman työn suunnittelu tuotesuunnitteluprosessin.
Ravintolapalveluopinnot. Perusopinnot ja syventävät opinnot
Elsa Savolainen T Johdatus opiskeluun tietotekniikan tutkinto-ohjelmassa.
DI-koulutuksen teemapäivä Tuotantotalous
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
Alla olevissa kaavioissa havainnollistetaan, miten aineenopettajan opetettavat aineet muodostuvat diplomi- insinöörin tutkinnon opinnoista. Pedagogisten.
Kokous-, kongressi- ja tapahtumamatkailu / Meetings Industry (8 op)
Insinööri-AMK, infrarakentaminen Opintojen ja TAMK:n esittely
Infotilaisuus Sosiaalityön uudesta tutkinto-ohjelmasta
Restonomi Opetussuunnitelma 2005
LIIKE-RESTO-OPS-linjaukset Kaija Sääski.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
Kiinnostaako tekeminen ja lukeminen?
Kasvatusalan tutkintorakenne-suositukset
VOKKE1 Kysymyksiä tiedekunnille tutkintorakenteeseen liittyen: 1.Hyväksytäänkö lähtökohdaksi ajatus tutkinnon rakentumisesta pääainetta painottavaksi?
Psykologian koulutuksen abi-info 2012
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Informaatioteknologian laitoksen sivuainetarjonta | Antti Hakkala, Olli Heimo.
FUAS Kielet ja viestintä
RS2014 SyyslukukausiKevätlukukausi HISTORIAN PERUSOPINNOT (14 op) VALTIO-OPIN PERUSOPINNOT (10 op) ENGLANTI (5 op) HISTORIAN PERUSOPINNOT (11 op) HISTORIAN.
VALMA Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Täydentävät ammattiopinnot Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot 12,0 op Perusopinnoissa kurssit Ruoka- ja ravitsemusosaamisen perusteet MYA9108 5,0.
Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot Täydentävät ammattiopinnot Matkailun koulutusohjelma Markku Haapakoski.
Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot Täydentävät ammattiopinnot Matkailun koulutusohjelma Markku Haapakoski.
”Discover Russia” - Venäjä –polulta kilpailukykyä työelämään! -
Täydentävät ammattiopinnot MAJOITUSPALVELUT 12,0 op Kurssi Majoituspalvelujen perusteet 3.0 op sisältyy perusopintoihin kaikille, toteutuu nyt 4. jaksossa.
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Tutkinnonuudistus kemistin koulutusohjelmassa
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Yhteiset opinnot  * Toteutus 1. vuoden keväällä * Laajuus 3 op * Valtakunnallisesti yhteneväiset sisällöt - Svenska för turism- och kosthållsbranschen.
Perusopinnot 20 op Yhteiset ammattiopinnot 80 op Syventävät ammattiopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Tervetuloa opiskelemaan kielikeskukseen! into.aalto.fi - palvelut - kielikeskus.
Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Matkailualan perustutkinnon perusteiden muutokset ja Opetusneuvos Merja Lahdenkauppi
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hotelli-, ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteiden muutokset ja Opetusneuvos Merja Lahdenkauppi.
Syventävät ammattiopinnot 40 op
Restonomi, ylempi AMK Matkailu- ja palveluliiketoiminta, 90 op
Yhteiset valinnaiset tutkinnon osat (=VYTOT)
Liiketalouden opiskelu
Venäjä-osaaminen Xamkin opinnoissa
Opinnäytetyö/Harjoittelu
MONIMUOTO-OPETUS P1 P2 P3 P4 Kehittyvä osaaja
Yhteiset ammattiopinnot
Valma-koulutuksen mahdollisuudet
Englanninkielisen opetuksen kehittäminen
Restonomi (ylempi amk)
Sosionomi (ylempi AMK)
OPS 2016 Valinnaisuus.
RESTONOMI 210 OP Opetussuunnitelman rakennekuva
RAKENNUSMESTARI AMK, 210 OP, Infra-ala
Ammatillisen perustutkinnon rakenne
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
Agrologi (ylempi AMK) Maaseudun kehittämisen tutkinto-ohjelma, 60 op
Muotoilija (ylempi AMK)
Perusopinnot 20 op Harjoittelu 30 op Pääaineopinnot 80 op ONT 15 op
Musiikkipedagogi (ylempi amk) / Tanssinopettaja (ylempi AMK)
Toisen asteen koulutus
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (ylempi AMK)
HOPS-työpaja.
LUKUKAUSITEEMAT lukukausi: Liiketoiminnan perusteiden ymmärtäminen – opiskelijan oppimis- ja kehittymistavoitteiden muotoutuminen lukukausi:
Bioanalyytikko (ylempi AMK) / Röntgenhoitaja (ylempi AMK)
TURUN MATKAILUAKATEMIA – ÅBO TURISMAKADEMI
Esityksen transkriptio:

Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia opintoja (muita kuin Reston opintoja). Harjoittelu 30 op ONT 15 op

2 S 2 K 3 S 3 K 30 op Ravitsemispalvelujen workshopit 10 op 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S 1 K Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Matkailun maailma 5 op Matkailun maailma 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Ravintolapalvelujen tuotetietous ja tuottaminen 5 op Ravintolapalvelujen tuotetietous ja tuottaminen 5 op Ravitsemispalvelujen tuottaminen 5 op Ravitsemispalvelujen tuottaminen 5 op Ravitsemusprosessin laadunhallinta 5 op Ravitsemusprosessin laadunhallinta 5 op Syventävä ruokatuotanto ja gastronomia 5 op Syventävä ruokatuotanto ja gastronomia 5 op Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen 5 op Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen 5 op Harjoit- telu 15 op Ravitsemisala kansantaloudessa 5 op Ravitsemisala kansantaloudessa 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen

2 S 2 K 3 S 3 K 30 op Matkailupalvelujen workshopit 10 op 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S 1 K Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Matkailun maailma 5 op Matkailun maailma 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Matkailun sähköinen markkinointi 5 op Matkailun sähköinen markkinointi 5 op Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Tapahtumat ja kokoukset matkailutuotteena 5 op Tapahtumat ja kokoukset matkailutuotteena 5 op Ohjelmapalvelut matkailutuotteena 5 op Ohjelmapalvelut matkailutuotteena 5 op Venäläinen matkailijana 5 op Venäläinen matkailijana 5 op Harjoit- telu 15 op Matkailuala kansantaloudessa 5 op Matkailuala kansantaloudessa 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Matkailupalvelujen kehittäminen ja johtaminen

2 S 2 K 3 S 3 K 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op 1 S 1 K Harjoit- telu 15 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Kieliopinnot ja vieraskielinen opetus Kaikille pakollisia (*) Opiskelija voi halutessaan valita valinnaisissa opinnoissa ”kielipolun”, jossa tarjolla 3x 5 op. Etenevät perusteista syventäviin. Ranskaa on integroitu 1,5 op pääaineopintoihin myös Bachelor of Hospitality Management- polku. Hyödynnetään BBA-ops:a, myös osa ammatillisista aineista tulee silloin opettaa englanniksi. Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op (*) Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op