Lukuhuoneesta työhuoneeksi Tiloja työhön ja opiskeluun Muokattavaa ja yhdisteltävää tekniikkaa Liikuteltavia kalusteita ja läppäriportteja “Ajantasalla”

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muistit, apumuisti, cd-, dvd-levyt ja asemat, USB-muisti
Advertisements

Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
Monimediaista sisältöä verkkokursseille ideoita sisällöntuotantoon Kajaani Terho Kontioinen Joensuun yliopisto.
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Karkkilan kaupunginkirjasto
Keskustelutilaisuus keskustakirjastohankkeesta 9.6. klo Osastonjohtaja Kari Lämsä, Kirjasto 10.
Ari Hietala.  "prosessi, jossa yksilöt ja ryhmät rakentavat yhteisiä merkityksiä sisältöjen, yhteisöjen ja verkkoteknologioiden avulla.”  tarvitsee.
Tilannekatsaus •Alkukysely ja palvelukartoitus –suuntaviivoja kehittämistyölle –palveluiden käyttö ja testauksesta kiinnostuneet –neuvottelut palvelun.
Tiedonhaku internetistä Viralliset tiedonlähteet
Kirjasto 10 •Avattu •Avoinna 78 t/vk •Kävijöitä /kk •Kokoelma •Äänitteitä •Työasemia 40 kpl •Pinta-ala 800 m² Yhdistelmä musiikkia.
Mitä kaikkea siellä voi tehdä?. Kaksi osaa – Huvi ja Hyöty  Merkityksellinen, eli hyöty  Viihteellinen, huvi.
Sosiaalinen media.
DATERO Kaksikielinen Kaksikielinen erityisryhmien tietotekniikkakeskus.
Sivupiiri.fi • Kirjallisuuteen keskittyvä yhteisöllinen verkkopalvelu nuorille • Kirjavinkkejä kirjastolaisilta • Kirja-arvosteluja käyttäjiltä eli nuorilta.
CD-ROM-asema mikrossa
Kansallinen tiedonhakuportaali – Pohjanmaan kirjasto.
E-kirjojen lukulaitteet ja sähköiset aineistot
Mitä kirjasto voi tarjota yrittäjille? monipuoliset kokoelmat ja tietokannat kirjastotilat tiedonhakumenetelmät ajanmukaiset laitteet henkilökunnan asiantuntemuksen.
Tietoa ja neuvontaa kohtaamispaikoista Helena Liimatainen Sirpa Sulku.
SÄHKÖISET SISÄLLÖT: AJANKOHTAISET KUULUMISET Virva Nousiainen-Hiiri Helsingin kaupunginkirjasto.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Onnistunut tapahtuma -päivä
Digitaalisten kirjastopalveluiden arkkitehtuuri UUSI ARKKITEHTUURI – PAREMMAT PALVELUT Järjestelmäarkkitehtuurihankkeet Ari Rouvari ja Esa Kurki.
Sähköisen aineiston tunnistaminen Veli-Matti Häkkinen
Tiedonhaku opiskelun osana Virpi Palmgren. Teekkarin tiedontarve Kurssikirjat –mitä kannattaa ostaa –lainattavat kappaleet –lukusalikappaleet –opintomonisteet.
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
Hyödynnä nettiä historiassa ja yhteiskuntaopissa.
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
Kirjastojen muuttuva toimintaympäristö Kirjasto 10 ja Lasipalatsin Kohtaamispaikka: uudet yhteistyömallit.
”Pääsylippu hyvinvoinnin ihmemaailmaan” Shantia tuottaa hyvinvoinnin uutta ajattelua ja kommunikointitapoja ja niihin liittyviä mahdollisia tietorakenteita.
Myllypuron paviljonki ”Idän Kymppi”
Viitelistat tietopalvelusta tilauksesta –kenelle ja miten Leena Koivula HY:n käyttäytymistieteellisen tiedekunnan kirjasto Arja Niskala HY:n oikeustieteellisen.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Tervetuloa. Yleistä Videcam Oy:stä  Erikoistunut sähköisen markkinointiviestinnän sisältötuotantoon  Perustettu vuonna 1987  Toimipiste Technopolis.
Kirjaston perustehtävän toteuttaminen tukee etäopiskelijan tarpeita Kirjastolaitoksen tehtävänä on: –taata jokaiselle ihmiselle mahdollisuus saada tietoonsa.
Elektronisten aineistojen käyttöoikeudet - FinELib lisenssisopimukset.
Professori Pekka Kauppi, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, HY: Miksi yliopistotutkija tallentaa julkaisuarkistoon? JULKAISIJAN ILTAPÄIVÄ 2007 Julkaisuarkistojen.
Langaton lähiverkko ja mobiilipalvelut Oulun kaupunginkirjastossa Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto Maija Saraste
Julkaisijan iltapäivä Helsingin yliopistossa
Digiviestinnän opinnot 8 ov Rovaniemen palvelualojen oppilaitos Kairatien yksikkö.
Mitä opetan ammatillisessa koulussa? Mariitta Savolainen
Osaamisen ja sivistyksen asialla PhotoStory & Podcast pähkinänkuoressa Sosiaalinen media ja avoimet oppimisympäristöt e-Oppimisen työvälineenä – uutta.
Kirjastot ja Google Ari Muhonen ylikirjastonhoitaja Teknillisen korkeakoulun kirjasto
Kymenlaakson digitaalinen pääkirjasto Kymenlaakson kirjastojen yhteinen sosiaalista mediaa hyödyntävä verkkosivusto Verkkotyöryhmä: Mika Hatakka, Sinikka.
Monimedian työkurssi Johdantoluento Ilmari Laakkonen Huone 6535
tehnyt: Maiju, Panu ja Jamuna
- Osallistuvan median menetelmien ja työkalujen kehittämishanke.
MITÄ ESTEETÖN OPPIMISYMPÄRISTÖ MINULLE TARKOITTAA Leevi Alahäivälä
Kansalaisjournalismi on vapaaehtoistyötä, uuden oppimista ja tunnetta siitä, että on osa suurempaa yhteisöä Sampsa Kiianmaa Vehmas Assembly CC.
Celian palveluiden käyttöönotto kirjastoissa Kuopio projektipäällikkö Elina Kilpiö, Celia.
Welcome refugees! Nuorisoasiainkeskuksen toimenpiteitä pakolaisten auttamiseksi
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille IT- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen puheenjohtaja
Onko kirjasto nyt kaikille avoin. -projektin loppukatsaus
Työväenliikkeen kirjasto
Käyttöliittymä.
Järjestöt työnantajina
Vapaaseen sivistystyöhön suunnatut avustukset järjestöille
Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy?
Yhdessä sisältöä asiakkaiden käyttöön Käyttäjälähtöisyys
SÄHKÖISET OPINNÄYTETYÖT TURUN YLIOPISTOSSA
Aineistotyyppi työpaja
NETINKÄYTÖN PELISÄÄNNÖT
Uusi Celianet ja Celian muuttuneet käytännöt kirjastoissa
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
Suomi.fi-viestit ja POST-lomakeratkaisu
Internet mediana Merkittäviä mediamuutoksia on tapahtumassa sähköisen viestinnän kentässä. Kehitys on voimakkainta digitaalisten medioiden (mm. multimedia.
Muokkaus Mari Lampinen,
Kohtaamotoiminta 2. aste
Celian palvelut kirjastosta
Madetojan musiikkilukion Veso-päivä
Esityksen transkriptio:

Lukuhuoneesta työhuoneeksi Tiloja työhön ja opiskeluun Muokattavaa ja yhdisteltävää tekniikkaa Liikuteltavia kalusteita ja läppäriportteja “Ajantasalla” oleva henkilökunta

Multimedia-alue Editointiin ja julkaisemiseen Monikieliset käyttöliittymät Ajantasainen varustus Tietotekniikkaneuvonta

Ryhmätyöhuone Digitaalinen seinänäyttö Multimedia-valmiudet Käyttäjinä järjestöt ja yhdistykset -Sarjakuvaseura -Media ry -Maan ystävät -Enneagrammiyhdistys -Harmoniikkayhdistys -Helsingin polkupyöräilijät -jne…

Käyttäjinä opiskelijat ja harrastajat Lainattavia instrumentteja, mikrofoneja ym. Alan opiskelijat kouluttajina Soittohuone, audio- ja video-editointi

Stage Konsertit, näyttelyt, paneelikeskustelut Multimediaesitykset Liikuteltavat kalusteet Akustoitu sali PA-laitteisto Valaistusjärjestelmä Online-lähetykset

Tee se itse Lainattavat apuvälineet: DVD, CD-RW ja ZIP asemia Netti, USB ym. kaapeleita Muistikortin lukijoita Skannereita Kuulokkeita Walkmaneja DVD-katselulaitteita

Julkaisukursseja järjestöille ja yhdistyksille Web 2.0 opastusta asiakkaille Lainattavia taltiointivälineitä Tuotantoyhteistyötä virastojen ja järjestöjen kanssa Asiakas julkaisijana

Konsertit, luennot, paneelikeskustelut, kirjailijavierailut ym. taltioidaan Esityskanavina webcasting, Podcastit, mp3, radio Tallenus omille palvelimille tai web 2.0 alustoille Kirjasto julkaisijana

Kirjastoradio Henkilökuntahaastatteluja Kirjavinkkausta Tietopalvelun aarteita Kirjailijaesittelyjä Kirjaston menovinkit Satunnainen asiakas Yleisötilaisuudet

Web 2.0 –kouluttaja Media-assistentti Studioteknikko Tapahtumajärjestäjä Äänittäjä, kuvaaja, valomies Radiotoimittaja Verkkokeskustelija Henkilökunnan uudet työt

Kansalaismediakortti Kansalaisten ja yhteisöjen mediakorttitietokanta Mahdollisuus tallentaa tiedot omista julkaisuista Suomenkieliset ohjeet tallennusalustoihin Linkitys tietokantoihin, kirjastojärjestelmiin, kotisivuille Toimii sähköisenä käyntikorttina/portfoliona kansalaisille Toimii luettelointikorttina kirjastoille

Kirjasto 10 on Kirjastopalvelupiste kaupungin keskustassa Julkinen kaupunkitila 78 t/vk Paikka käyttää, luoda, esittää ja julkaista kulttuuria