Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Osaamisen ja sivistyksen asialla PhotoStory & Podcast pähkinänkuoressa Sosiaalinen media ja avoimet oppimisympäristöt e-Oppimisen työvälineenä – uutta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Osaamisen ja sivistyksen asialla PhotoStory & Podcast pähkinänkuoressa Sosiaalinen media ja avoimet oppimisympäristöt e-Oppimisen työvälineenä – uutta."— Esityksen transkriptio:

1 Osaamisen ja sivistyksen asialla PhotoStory & Podcast pähkinänkuoressa Sosiaalinen media ja avoimet oppimisympäristöt e-Oppimisen työvälineenä – uutta opettajuutta etsimässä Mia Sandvik Opetushallitus 25.3.2009 www.oph.fi

2 2 Osaamisen ja sivistyksen asialla Mikä Photostory?  ilmainen Microsoftin ohjelma, jonka avulla voit luoda kuvakertomuksen, jossa on tekstiä, puhetta ja musiikkia.

3 3 Osaamisen ja sivistyksen asialla Photostory – pari esimerkkiä netistä u Oppilaat Sackvillen koulussa (pääroolissa Otso) Oppilaat Sackvillen koulussa (pääroolissa Otso) u Morne Solomon, Etelä-Afrikka Morne Solomon, Etelä-Afrikka

4 4 Osaamisen ja sivistyksen asialla Podcast: tilauspohjaisten äänitiedostojen julkaisua netissä.

5 5 Osaamisen ja sivistyksen asialla 1. Äänitä tiedostosi, ja tallenne se mp3-muotoon (esim. Audacity-ohjelmalla) 2. Vie tiedosto nettiiin, jotta se saa url-osoitteen (esim Google Sites:iin) 3. Liitä tallenne esim. blogiisi

6 6 Osaamisen ja sivistyksen asialla Podcasteja - pari esimerkkiä netistä  Mrs Bardens War and more (podcasting-projekti) Mrs Bardens War and more  Energy Saving Energy Saving  (science in our school-projekti)


Lataa ppt "Osaamisen ja sivistyksen asialla PhotoStory & Podcast pähkinänkuoressa Sosiaalinen media ja avoimet oppimisympäristöt e-Oppimisen työvälineenä – uutta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google