Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Advertisements

Hyvinvointipalvelujen kehittäminen seuran ja kunnan välillä
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
Erja Vihervaara Piirikouluttaja
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Viestiupseeriyhdistys ry
Elinkeinopoliittinen ohjelma Marttila on elinvoimainen ja yhteisöllinen, maltillisesti kasvava kunta, joka järjestää asukkailleen laadukkaat ja edulliset.
KORKEAKOULUN JA TYÖELÄMÄN UUSI TOIMINTAKONSEPTI Riitta Konkola.
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
SpiritR-rekrytointiohjelma
TTL Sosiaalisessa mediassa
Mitä tulevaisuudessa? Miten eteenpäin?. Avustajakeskuksen palkallisen puolen toiminta keskittyy toimintaa tukevien kuntien alueille Tiedotusta ja markkinointia.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
Koulujen kesälomien siirtämiseen liittyvä kysely Tammikuu 2013.
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne 2013 Turun seutukunta
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
YHTEISTYÖ Yhteistyö lähti tarpeesta tavoittaa, ohjata ja neuvoa yhteisiä asiakkaita Haluttiin tarjota nuorille monipuolisia koulutuksia Vältettiin päällekkäistä.
Liikuntapalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteetMittaritAikatauluVastuu- henkilö 1. KKI Saada vähän liikuntaa harrastavat aktivoitua liikunnan pariin.
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
AKTIIVINEN KOULUPÄIVÄ IDEAIMURI. Ideaimuri –työskentelyn teema: HYVÄ KOULUPÄIVÄ LUOSTARIVUOREN KOULUSSA JA MITEN VOIMME SITÄ EDISTÄÄ?
EWC – European Works Council
KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014.
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
AIHE AIKA PAIKKA TEKIJÄ Kunta- ja palvelurakenneuudistus Aluevaiheen materiaali -Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministerityöryhmän linjaukset aluevaiheeseen.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
KDK:n asiakasliittymän pilotointi yleisen kirjaston näkökulmasta – kokemuksia alkutaipaleelta Palvelujohtaja Ulla-Maija Maunu, Turun kaupunginkirjasto-Varsinais-Suomen.
Opiskelijoiden erityinen tuki ammatillisissa oppilaitoksissa Hanna Ilola KL, erityisopettaja Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Kari Blomberg Kone- ja metallituoteteollisuus toimitusjohtaja
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Kotouttamisohjelma Turun seudulle
JUNIORIKILTA Kauppakamareiden ja Nuorkauppakamareiden yhteistyömalli Petri Palviainen Kansallisen puheenjohtajan erityisavustaja.
Innova Länsi-Suomen akk
Oppisopimus/ammattitutkinto huippuvalmennuksen tukena
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
KV-VIRTA-projekti Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon
Väestön ikärakenne ja sairastavuustiedot
1 Terveyspalvelualan Liitto Valiokunnat. 2 Nimitysvaliokunta  Valmistelee liittokokoukselle ehdotuksen seuraavan vuoden hallituksen kokoonpanosta. 
KoulutusPotkuri+ Neuvontapalvelut alkaville ja toimiville yrityksille Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurissa - yhden paikan periaatteella - yrityksen.
Verkostossa mukana: – Turun aikuiskoulutuskeskuksen Paimion yksikkö (ent. Paimion aikuiskoulutuskeskus PAKK) –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto Rahoitus:
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Synergiaryhmä.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
Vaski-kirjastot esittäytyvät
Henkisen tuen peruskurssi
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Lukukausimaksuihin liittyvä
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne 2016
Pentti Mäkinen Korruption vastainen verkosto
Open Space –työskentelymalli edellisten esitysten syventämiseksi
Maaseutuverkosto vartissa
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
Toimintoanalyysin toimenpide-ehdotukset - Sivistystoimiala
Turun perusopetuksen opetussuunnitelmatyö 2016 kuntatasolla
Turun perusopetuksen opetussuunnitelmatyö 2016 kuntatasolla
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne 2017
Kauppakamarien Yritysparlamentti-kyselyn tulokset
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta

Nuorkauppakamarikillan jäsenistön muodostavat Kauppakamarin alueella toimivat aktiiviset ja ansioituneet nuorkauppakamarilaiset Nuorkauppakamarikillan jäsenyys on kaksivuotinen kunniatehtävä. Kukin nuorkauppakamarikiltalainen toimii kauppakamarin luottamuselimissä, valiokunnissa Nuorkauppakamarikillan tavoitteena on mahdollistaa nuorkauppakamarin jäsenille oppiminen kokeneilta yritysjohtajilta ja samalla tuoda tulevaisuuden tekijöiden näkemykset tämän päivän elinkeinoelämän kehittämiseen. Sen avulla pyritään saamaan yritykset, yksilöt ja yhteisöt tietoiseksi ja kiinnostuneeksi sekä kauppakamarin että nuorkauppakamarin toiminnasta. Tavoitteena on myös kauppakamarin ja nuorkauppakamarin vaikuttavuuden vahvistaminen ja vetovoimaisuuden lisääminen.

Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta Kamarit: Aurajoki, Auranmaa, Kaarina, Loimaan seutu, Raisio- Naantali, Salo, Turku, Vakka-Suomi Yleistä: Nuorkauppakamarikillan jäsenyhdistyksillä on paikkoja valiokunnissa. Toimikausi on kaksi vuotta. Periaatteena on ollut, että ensimmäisenä vuotena jäsen toimii varsinaisena jäsenenä ja 2.vuoden jäsenenä kummina valiokunnassa uudelle jäsenelle. Valiokuntajäsenet valikoituvat omista kamareistaan. Kukin kamari on valinnut valiokuntaan henkilön omalla tavallaan. Yhteistyötä tehdään myös koulutuksen saralla eli osa molempien tahojen koulutuksista on tarjolla molemmille osapuolille.

2014 varsinaiset jäsenet valiokunnissa Elinkeinopolitiikan valiokunta: Kaarina, Laura Karlsson ICT-valiokunta: Loimaan seutu, Sari Rantanen Kuljetusvaliokunta: Vakka-Suomi, Ulla Virtanen Kansainvälistymisvaliokunta: Raisio-Naantali, Aurora Nieminen Kauppavaliokunta: Salo, Timo Vormisto Koulutus- ja työvoimavaliokunta: Turku, Joonas Korhonen Lakivaliokunta: Aurajoki, Maria Arjonen Matkailuvaliokunta: (Auranmaa siirto), Aurajoki Johanna Liukko Teollisuusvaliokunta: Aurajoki, Maija Vaismaa Killan puheenjohtaja: Henna Kaariluoto, Salo

Killan jäsenyhdistysten jäsenet voivat osallistua Turun kauppakamarin mainostamiin koulutuksiin (hinta meille räätälöity). Erityisen suositeltava koulutus on HHJ-koulutus eli Hyväksytty hallituksen jäsen koulutus. Vuosittain voidaan sopia erikseen myös muista yhteisistä koulutuksista. Kukin nuorkauppakamari voi toimittaa Turun kauppakamarin koulutusvastaavalle, tiedoksi oman kamarinsa koulutustarjonnan ja siten tarjota koulutuksiaan myös kauppakamarin jäsenille.