PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Advertisements

VIRKEÄ KLUBI – AVAIN LIONS-TOIMINNAN MENESTYKSEEN PID Harri Ala-Kulju1.
KAUDEN 2009 – 2010 KASVUNSIEMEN JOVA syyskuu
Suomen Rotary © 2007 •1•1 Mihin klubin rahat menevät ? D 1390 PETS 2010 Markku Kalliomäki.
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
Neljännesvuosisata naisjäsenyyttä lionstoiminnassa Juhlistamme merkkivuotta.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
Mitä on Palvelu- ja varainhankintatoimiala?. Lions Clubs International MD 107 Finland Toimialan esittely, Tauno Laine2 Alustuksen pääkohdat.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Suomen Lions-liitto ry
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
Kansainvälinen Lions-järjestö
PHACO-laite Ratnapuran sairaalaan PID Erkki Laine Sairaalan hankevastaava.
Rotarypiiri 1420 Uusi Lastensairaala hankkeessa
Elokuun teemana Rotaryssa on jäsenyys. Klubin jäsenyyskomitean esitelmä Esittäjän nimi Suomen Rotary © 2011 Tätä esitelmärunkoa täydentäen klubin.
LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
KLUBIN JÄSENJOHTAJAN TEHTÄVÄT Virkailijakoulutus.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
Päämaja u Lions Clubs Internationalin päämaja on vuodesta 1971 lähtien sijainnut lähes neliömetrin suuruisessa rakennuksessa Oak Brookin esikaupunkialueella,
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
Piirin valmennusohjelma klubien tuleville presidenteille.
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Suomi johtoon kampanja Tilanne Elokuu Harri Ala-Kulju.
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Sight First II Lahjoitussitoumukset PID Harri Ala-Kulju 1 Näkemisen puolesta kampanjan loppuhuipennus Suomessa Maaliskuu - Toukokuu 2008.
Toimintasuunnitelma Piirifoorumi Toimintasuunnitelma Esko Hietanen2 Perusteet TS:aan Kv. Pres Joe Prestonin ajatukset ja tavoitteet LL/Toronton.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
Rakennetaan vahvemmat klubit B-piiriin Jäsenfoorumi VIRKEÄN KLUBIN RAKENNUSPALIKAT Harri Ala-Kulju PID B-piirin rakentaminen 1.
JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO. MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Punainen Sulka 2017 Ratkaisun vuosi PID Harri Ala-Kulju.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Lions tietoa uusille jäsenille
klubi vetovoimaiseksi Jäsenjohtajakoulutus
Julkisuuskuvatutkimus
D-piirin lionspinssiviikko
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Lions tietoa Presidenteille
Lions tietoa uusille jäsenille
Klubin brändin markkinointi
Rakennetaan vahvempi B-piiri Klubivastaavan tehtävät
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
Mitä hyötyä on olla Lions-klubin jäsen?
Yhteisvastuukeräyksestä
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions tietoa uusille jäsenille
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
Lionsklubin muutosjohtaminen

[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti
Esityksen transkriptio:

PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite

Tuomo Holopainen Merkitys Suomelle Suomen imago ja tunnettuus kehittyy Lions-järjestön kansainvälinen presidentti on arvostettu johtaja. Samalla hän tuo esiin myös kotimaataan ja tekee positiivisella tavalla Suomea tunnetuksi. Virkakautensa aikana presidentti tapaa lukuisia valtioiden korkeinta johtoa ja muita merkittäviä vaikuttajia ympäri maailmaa.

Tuomo Holopainen Merkitys klubeille Tuo klubeille näkyvyyttä ja uusia mahdollisuuksia  Maineemme paranee  Saamme julkisuutta, tunnettuus lisääntyy  Helpottaa klubien aktiviteettien toteuttamista  Helpottaa uusien jäsenten hankintaa  Helpottaa uusien yhteistyökumppaneiden saamista  Me -henki paranee - tekemisen meininki vahvistuu Positiivinen kierre ruokkii positiivisia asioita!

Tuomo Holopainen Jäsenmäärä, vähintään +/- 0, mieluummin kasvaa. Jäsenmäärällä on tärkeä merkitys, jotta Suomen kieli säilyy järjestön yhtenä virallisista kielistä Muistetaan lahjoitukset LCIF:lle Pidetään raportointi ja rekisterit kunnossa Suomalaiset lionit näkyvästi esillä (runsas osanotto) Busanissa (Convention) sekä sankoin joukoin Hampurissa Piiriorganisaatiot aktiivisesti mukana viestinnässä Klubien ja piirien tuki ehdokkuudelle

Tuomo Holopainen TUKIMAKSUN KERÄÄMINEN  Vaasan vuosikokouksen arpajaispäätös toteutetaan vapaaehtoisena tukimaksuna  Vapaaehtoisella tukimaksulla tuetaan kampanjan lisäksi suomalaisten lionien osallistumista Koreassa (Busan) järjestettävään vuosikokoukseen  Kampanjaa voi tukea myös ostamalla kampanjan T-paitoja ja pinssejä. Tilaukset Lions-liiton toimistosta: Satu Hildebrand.

KERÄYKSEN SÄÄNNÖT Suomi johtoon- kampanja järjestää vapaaehtoisen tukikeräyksen, jonka tuotto käytetään kampanjatukeen ja lionsklubien edustajien matkatukeen kansainväliseen vuosikokoukseen Korean Busaniin

Tuomo Holopainen Keräykseen osallistuvat Suomen Lions-liitto ry:n jäseninä olevat lionsklubit ja Suomen lionspiirit. Keräys on klubeille vapaaehtoinen. Keräyksen tavoite on 10 €/lion. Piirin keräystulos on piirin klubien yhteenlaskettu tulos. Piirin tavoite on 10€ kerrottuna piirin lionien lukumäärällä. Keräyksellä ei ole euromääräistä ylärajaa. Klubit osallistuvat keräykseen itse päättämällään summalla ja tavalla, suoraan hallintotililtä, keräys jäseniltä, klubiarpajaiset jne.. summalla ja tavalla, suoraan hallintotililtä, keräys jäseniltä, klubiarpajaiset jne..

Kampanjatuotteiden tilitykset otetaan huomioon niiden nettotuoton osalta. (Eri säännöt) Keräys on hallintoaktiviteetti. Keräys toteutetaan ajalla – Keräysrahat tilitetään Suomi-johtoon pankkitilille mennessä. Tilityksen voi tehdä yhdessä, kahdessa tai korkeintaan kolmessa erässä. Kampanjatilin numero on FI

KERÄYSTUOTON JAKO KAMPANJAAN JA MATKATUKEEN Tukikeräyksen tuotto käytetään kampanjatukeen ja lionsklubien edustajien matkatukeen kansainväliseen vuosikokoukseen Korean Busaniin Matkatuet jaetaan piirikohtaisesti. Matkatuen arvo on 2.500€. Piirin tuloksesta tuloutetaan kampanjatukeen 30% ja 2500:lla jaollinen ylittävä osuus matkatukeen. Piirin klubit asetetaan paremmuusjärjestykseen ”tukimaksu/jäsen” mukaisesti. Tasatilanteet ratkaisee arpa.