KAIVUTYÖT VANTAALLA Jukka Anttila Katuvalvontapäällikkö Kuntatekniikan keskus Kadunpito.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
Advertisements

Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Johtoalueiden vierimetsien hoito
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Palkkatuki.
Naakan oppilaskunta Tervetuloa! Kasvu yrittäjyyteen -hanke - 2 Projekti Idea projektista syntyy kun: –tarvitaan jotain, jotain puuttuu (rahaa.
Opettele liikennesäännöt
HAVAINTOJA SOTE-VERTAILUSTA
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Sivu VALINTAKRITEERIT. Ohjelman varojen kohdennus Sivu 2 Julkinen rahoitus yhteensä miljoonaa euroa kaudella.
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD tilastot/hak lähde: Asuntojen rakentaminen Vantaalla vuodesta 1970.
Lehtikorven viheralueet
Oodin versiot, havaittujen virheiden korjaus sekä kehitysehdotusten eteneminen Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
Työkaluja ajokyvyn arviointiin
Häiritsevä elämä Asunnossa vietetty häiritsevä elämä on paljon puhuttava ja erimielisyyttä aiheuttava aihe Liikkeellä on myös paljon väärää tietoa sovellettavasta.
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Yhteenveto Pardian raamisopimusneuvotteluista
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Tietoja Korson suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Helsingin uudet tyyppipiirustukset 2014
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
TIEMERKINTÄPÄIVÄT 2013 PANK tiemerkintävaliokunta.
Keski-Suomen ELY-keskus Juha S. Niemelä
Jukka Anttila Katuvalvontapäällikkö Kuntatekniikan keskus Kadunpito
VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT
Tukioikeuksien siirrot
Suomen- ja vieraskielisen –vuotiaan väestön pääasiallinen toiminta vuosina Tietopalveluyksikkö
YSE 1998 TALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA
Tietoja Aviapoliksen suuralueesta Tietopalveluyksikkö
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Kimble- game Intensiivikurssi.
Työnohjauksen hallinta
Toimintalinjojen toteutumisen suhde ja muutostarpeet Aluekehityspäällikkö Jukka Ollikainen, Etelä-Savon maakuntaliitto.
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Tietoja Koivukylän suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Tietoja Kivistön suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
Mainoselokuvalle tyypillistä Korkeat kustannukset pituuteen/kestoon nähden Täysin manipuloitu tilanne esitetään ikään kuin se olisi realismia/totta – erona.
Sanna Jokinen & Tiia Enckell
Maassamuutto ikäryhmittäin 2013 (ei siirtolaisuutta mukana), aluejako ETELÄ-SAVON MAAKUNTALIITTO Lähde: Tilastokeskus Päivitetty: /
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 15 – Mikko Harju Optimointiopin seminaari - Kevät 2010 Korreloitu tasapaino ja sosiaaliset.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Testaus Testaus Testauksella pyritään löytämään virheitä, jotka sitten korjataan. Yksittäinen testi on yleensä ohjelman suoritus (tietyillä.
Susanna Raatiniemi VEP 13 C
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Tietoja Tikkurilan suuralueesta
HUOLTO.
Kovalevy-liitännät Ahti Kare.
Yksityistieprojektin kilpailuttaminen LÄHTÖKOHTA: Tienpidon hankinnat on syytä kilpailuttaa aina. Yksityistien perusparantamiset, kunnossapidon, materiaalihankinnat.
OHJEITA MALLIKUVIEN KÄYTTÖÖN (3 – Työ ajoradalla) Näitä mallikuvia tulee käyttää silloin kun työkoneet tai muu kalusto on sijoitettuna joko osittain tai.
OHJEITA MALLIKUVIEN KÄYTTÖÖN (2 – Liikkuva työ) Näitä mallikuvia tulee käyttää silloin kun työ on luonteeltaan liikkuvaa, esim. kaapeleiden auraaminen.
1 Kaukolämpöputken hitsaaja jäi sortuneen maamassan alle TOT-raportti 17 / 06.
OHJEITA MALLIKUVIEN KÄYTTÖÖN (5 – Työ kevyenliikenteenväylällä) Näitä mallikuvia käytetään kun työskennellään kevyenliikenteenväylällä. Kevyenliikenteenväylät.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
PYRAMIDIT. HAUTAMONUMENTTI PYRAMIDEJA RAKENNETTIIN HAUDOIKSI FAARAOILLE. FAARAOT MUUMIOITIIN ENSIKSI JA SITTEN NE LAITETTIIN HAUTAAN. FAARAOIDEN USKOTTIIN.
Vaatteiden kierrätys Inka Leskelä. Sisällys Korjaa Tuunaa Myy kirpputorilla Vaihda Kaverin kanssa Lahjoita hyväntekeväisyyteen Vie tekstiilikeräykseen.
OHJEITA MALLIKUVIEN KÄYTTÖÖN (6 – Työ risteysalueella)
Miten teen hyvän hakemuksen
KASVATUSKESKUSTELU = KAKE
Rakennetun ympäristön lautakunta
Opintopolku-palaveri
THL – SÄHKÖINEN JULKAISEMINEN MÄÄRITTELYTYÖPAJA
Erityistä vaaraa aiheuttavien kohteiden ulkoiset pelastussuunnitelmat ja harjoitukset Vantaa Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos Pasi Kääriäinen.
Hero-Henkilöroolirekisteri
Esityksen transkriptio:

KAIVUTYÖT VANTAALLA Jukka Anttila Katuvalvontapäällikkö Kuntatekniikan keskus Kadunpito

Vantaan kaupunki2 Puistoalueilla omat valvojat: Urakka-alueet: Juha Kivimäki Itäpiiri: Esa Karhu Länsipiiri: Urpo Korpi Kaivuvalvonta: Länsi (alueet 10-53): Itä (alueet 60-98):

Vantaan kaupunki3

Vantaan kaupunki4 TILAPÄISET LIIKENNEJÄRJESTELYT  Ohjeena käytetään Kuntaliiton julkaisemaa ”Tilapäiset liikennejärjestelyt katualueella”  Uusi versio julkaistiin 2013  Vantaan kotisivuille on lisätty valmiita karttapohjia, joita voi käyttää järjestelyiden tekemiseen  Tilapäiset liikennejärjestelyt pyritään aina liittämään haettavaan kaivulupaan  Luvan hakijan vastuulla.  Kaupunki vain hyväksyy, ei tee puolesta

Vantaan kaupunki5

 PKS-ohjeiden mukaiset päällystykset  Jalkakäytävät vähintään 1 metrin leveydeltä, ehjää pintaa jäätävä vähintään 3 metriä.  Ajorata aina koko kaistan leveydeltä.  Kaikille bussireiteille ei enää välttämättä karkeutettua valuasfalttia  AB:n käyttöön lupa katutarkastajalta  Ajoratamerkinnät on tehtävä voimassa olevien normien mukaisesti, mm. InfraRYL ja Liikennevirasto.  Nyt ollut paljon puutteita/laiminlyöntejä  Vihertöiden mullan koostumus ei usein ole ollut normeja täyttävää  Kiviä yms mukana Vantaan kaupunki6

 Kiven rekkaukset, kaivojen kohdat, suojatiet (jaettu jk+pp) sovitaan tapauskohtaisesti työmaalla  Rakentamattomat kadut  Sirotepintakaduissa päällystys puoli metriä kaivannon reunasta  Hyväkuntoiset asfalttiajoradat päällystetään normaalien ajoradan päällystysohjeiden mukaan  Huonokuntoisissa kohteissa mahdollisuus yhteispäällystyksiin  Kaupunki tarvitsee tarjoukset urakoitsijoiden asfalttiurakoitsijoilta  Tarjoukset ILMAN pohjatöitä, sillä kaupunki osallistuu vain rikkinäisen asfalttipinnan uusimiseen  Ennen haetut luvat voidaan päällystää, niin kuin ennen on sovittu Vantaan kaupunki7

 Luvan myöntäjä voi tarvittaessa teettää väärin korjatut kohteet uudelleen ja laskuttaa luvan hakijaa.  Päällekkäisten kaivutöiden sattuessa jälkimmäisen luvan hakija sopii päällystyksistä ensimmäisen kaivajan kanssa.  Jos sopua ei synny, jälkimmäinen korjaa kadun kuntoon tai ei kaiva ennen kuin ensimmäinen on niin tehnyt  Katutarkastajat eivät toimi erotuomareina  Riitatapaukset sääntöjen noudattamisesta ratkaistaan katuvalvonta- tai kunnossapitopäällikön toimesta.  Ei enää vanhojen saumojen käyttämistä päällystyksissä  Ei myöskään vaadita ylimääräistä päällystystä, jotta käytävälle jäisi vain yksi pitkittäissuuntainen sauma (koskee yli 4 metrin käytäviä) Vantaan kaupunki8