Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maahanmuuttajataustaiset nuoret ja koulutus
Advertisements

Toholammin Naisvoimistelijat
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Tietokannat: MySQL ja PostgreSQL. Yleistä • Relaatiotietokantaohjelmisto, jolla voidaan luoda, ylläpitää ja muuttaa ja hallinnoida tietokantoja • Avoin.
Heini-Marja Järvinen Turun yliopisto
Tervetuloa ICT-alalle!
Tulosmarkat Oy 10-vuotisseminaari Tervetuloa!. 10-vuotiskavalkadi Mistä kaikki alkoi? • Tausta (DI tuotantotalous, teollisuuskokemus) • Uskallus • Oppi.
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
AVA 2004 INTERNET JA TIETOTURVA. AVA 2004 ÄLÄ AVAA EDES TUTTUJEN LIITETIEDOSTOJA, JOS ET TIEDÄ MITÄ NE OVAT ÄLÄ AVAA LIITETIEDOSTOJA, JOS VIESTIN OTSIKKO.
Veritas vahinkovakuutus
OPPIREPPU –hanke Lapin alueen 2.asteen verkkokoulu Rovaseudun 2.asteen oppilaitokset Jyrki Niskanen.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
YV9TV1-07 Mikron käyttöönotto ja ylläpito Juha Korhonen
Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005
KUITUKUU OY tuo iloa arkeen
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
PORTFOLIO / CURRICULUM VITAE Matti Anttio Turun Ammattikorkeakoulu / Taideakatemia / Salo
Oma ura • ylioppilaaksi Kuhmossa 1991 • opiskelemassa Turussa – valtiotieteiden kandidaatti 1996 – kauppatieteiden maisteri 1998 • sijaisena Kuhmossa.
Yrityksen toimintojen kartoitus Toimintavaihtoehtojen selvittäminen
Kuopion kansalaisopisto
YV9TV1-07 Mikron käyttöönotto ja ylläpito Juha Korhonen
Koneurakoinnin historiaa
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
© Arts & Minds Oy Arts & Minds Oy IT ratkaisuja jo 25 vuotta!
Raportointiportaali Vipunen
Osaaminen näkyväksi ja tunnistetuksi EU-tason käytännöt ja suomalaiset sovellukset Kumppanuusfoorumi Helsinki Anni Karttunen.

Yksinäisestä propelipäästä yhteiseen tekijäporukkaan Joensuun seudun kansalaisopisto.
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
KOKKI TARJOILIJA Raahen Ammattiopisto, kokki ja tarjoilija.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
Viestintä ruotsin kielellä Viestintä muilla kielillä Projektinhallinta- taidot Yritystoiminnan perusteiden tuntemus Neuvottelutaidot Ongelmanratkaisu.
I Ammattikorkeakoulukirjastojen alkuvaiheet 1991 – 1995 II Ammattikorkeakoulukirjastojen toiminnan vakiinnuttaminen Ammattikorkeakoulukirjasto-
Vastaavan johtajan säteilysuojelukoulutusta koskeva kysely vuonna 2008 Käytännön harjoittelu ja kurssikirjallisuus Terveydenhuollon säteilyn käyttö.
Porin kaupunki Tietohallinto Jesse Pihlajamäki
Kielenopetus ja kielen oppiminen (suomi ja unkari), tie toimivaan yhteistyöhön Brunczel Andrásné Balogh Mária, opettaja, Suomi–Unkari seuran Tampereen.
TYÖHYVINVOINTI SEURAKUNTATYÖSSÄ 2007
Tämän esityksen pohdittavana teemana on yleisen kehittämisen näkökulmasta koulun toimintakulttuuri Lähtökohtaisesti jokaisessa kouluyhteisössä tarvitaan.
Suomalaisen koulujärjestelmän kieliopinnot
Kaupallinen kieliteknologia Case Connexor Oy Lingvistinä (?) kieliteknologia-alalla.
Wipro Technologies, Wireless Solutions
ECM by SYSOPENDIGIA - APPETITE ©2007 E.S.A. Tietokanta Timo Holm Mika Kilpeläinen.
Windowsin Historia. Yleistä historiaa Windows kehitettiin alun perin MS-DOSin käyttöliittymäksi. Ohjelmalla pyrittiin helpottamaan IBM:n tietokoneiden.
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
Viestinnän opiskelijat verkossa KM Auli Posti Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus MULTIMEDIAN MONET MUODOT 21.
Euroopan talous- ja rahaliitto EMU: Kehitetty jo n. 30 vuotta Ensimmäinen vaihe 1979 => valuuttakurssit Vuonna 1999 kytkettiin 12 maan valuuttakurssit.
Harjoitustyö Rässe Ryhmä ja ajankohta Tässä harjoitustyössä suunnitellaan Yritys oy:n tilausjärjestelmä. Harjoitustyön tavoitteena on tehdä.
Mitä opetan ammatillisessa?
Tilinpäätös 2004.
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Toisen asteen koulutus
Tieto- ja viestintätekniikka eri oppiaineiden opetuksessa AO-koulutuksen perusharjoitteluinfo Olli Vesterinen, Sokla Mediakasvatuskeskus.
Tulikivi Oyj. 2 Matti VirtaalaInsinööri, teollisuusneuvos, Abloy Oy:n toimitusjohtaja. Tulikivi Oyj:n hallituksen jäsen vuodesta 1994, puheenjohtaja.
TAMPEREEN KAUPUNKI – TALOUS- JA STRATEGIARYHMÄ 1 Ennakkotietoja työpaikoista vuodelta 2004 Vuoden 2004 ennakkotiedot työpaikoista julkaistiin
Finanssiala pähkinänkuoressa
Villestä tulee matkailun ammattilainen! Opinnäyteportfolio Oma nimi Matkailuvirkailija Porvoon ammattiopisto Mervi Kuismanen 2013.
TURVALLISUUSALAN PERUSTUTKINTO 180 osp ”TURVALLISUUSVALVOJA”
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
Infra-alan ammattikorkeakouluopetuksesta
C V Olen iloinen ja reipas työmies. En ehkä näkija, mutta enemmän kokija ja tekijä. Olen kätevä käsistäni ja rattihommatkin sujuvat. Aikaisemmissa.
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Tiedot, taidot ja osaaminen – osaamisesta kertominen
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
OSAAMISKANSIO Nimi.
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Osaaminen esille Europassilla
Esityksen transkriptio:

Hei! Olen IT alan insinööri ja haen ensisijaisesti työtehtäviä tietoliikenne suunnittelu-ja ylläpitoalueelta.Vahvuuteni ovat verkkojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Puhun C/C++ , Java, Html kieltä ja hallitsen Oracle:n suunnittelun, osaan Linux, unix ja Windows:n: -95, -98, xp, 2000, server 2003 ja Aktive Directory ja Cisco. Ms Office, sekä Hardware:n että Software:n asennuksen ja konfiguroinnin. Minulla on runsaasti työkokemusta, kuten oheisesta ansioluettelosta käy ilmi. Olen saanut työskennellä erilaisissa yhteisöissä ja yrityksissä erilaisten työtiimien jäsenenä.Olen toiminut mm. ohjelmointityössä ja Atk-huollossa. Useat tietokonesovellukset ovat opiskelun ja työtehtävien kautta tulleet minulle tutuiksi. Työssäni olen pääsääntöisesti käyttänyt työkielenä suomea, englantia, ja omaa äidinkieltäni arabiaa.   Olen tottunut tiimityöskentelyyn ja arvostan sitä työmuotona, koska olen joustava, avoin ja sosiaalinen ihminen, hyvä kuuntelija ja osaan ottaa muut ihmiset huomioon. Mutta toisaalta tilanteen niin vaatiessa osaan työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Asiakaspalvelun, markkinoinnin ja yrittäjähenkisyyden olen imenyt itseeni jo nuorena ja sain myös omakohtaisia kokemuksia perustaessani sekä toimiessani omassa yrityksessäni. Esimiehenä olen määrätietoinen ja paljon vaativa mutta myös alaisiani kuunteleva. Ohjaan alaisiani oikeaan suuntaan ja opetan heitä kehittämään työtoimintaa. Olen asunut Suomessa 17 vuotta.Olen kotoisin Egyptistä ja minulla on Suomen kansalaisuus. Perusluonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen ja ahkera. Sopeudun helposti uusiin tilanteisiin ja omaksun uudet käytännöt ja työtavat nopeasti. Sitoudun tehtäviini ja työotteeni on tunnollinen, työskentelinpä joko itsenäisesti tai ryhmässä. Uskon että jokainen uusi työtehtävä tarjoaa minulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittää taitojani edelleen. Terveisin

YHTEYSTIEDOT Nimi: Rafaat Abouelkhier Osoite: Huhtamäentie 6 C  Postinumero: 02970/ kaupunki Espoo   Maa Suomi Kansalaisus Suomi  Syntymä-aika 13-07-1955  Matkapuh. +358505121323  Sähköposti   rafat.abouelkheir@kolumbus.fi Kotisivu  http://www.kolumbus.fi/rafat.abouelkheir

KOULUTUS 1999-2004 Tietokone insinöörin koulutus tutkinto (AMK) /EWTEK 1998-1999 Tietotekniikan perustutkinto /Amiedu 1995-1997 Hotelli- ja ravintolaesimiehen tutkinto /Espoon palvelualojen oppilaitos 1971-1974 Ammattilukion diplomi Pyramid koulu Egypti

Jatkuu koulutus 1995-1995 20 opintoviikkoa Suomi kansainvällisenä palveluympäristönä-kurssi, Espoon hotelli- ja ravintolaoppilaitoksessa. 1995-1995 Markkinointi-ja palvelutoimintojen perusteet, etäopiskelukurssi Kaukaa viisas /Helsinki. 1995-1995 ”Train the Trainer’s Workshop” kurssi Saudi Arabiasta. Muita kursseja: Laatujärjestelmä, taloushallinto , työnjohtaminen.

Kieli Arabia Äidinkieli Suomi Erinomainen Englanti Kiitettävä Ruotsi Tyydyttävä

Aikaisempi työkokemus 2003- continue Suomen Posti Oyj Postinjakaja. 2000-2003 LT Linkkitehdas Oy C/C++, html, java ja Oracle ohjelmointityö. 2000-2000 CXT-Huolto Finland Oy Tietokoneiden, kirjoittimien huolto ja ylläpito. 1997-2001 Oma yritys: Du Soleil IT Ay IT-alan suunnittelu, hallintoa ja markkinointia. 1990-1996 Osuuskauppa Seutu kokkina ja kassa-tarjoilijana, ravintola Rossossa ja Petterissä. 1980-1989 Tarjoilijana ja johtajana kansainvälisissä hotelleissa Egyptissä, Saudia-Arabiassa ja Irakissa.

Harrastukset Shakki, sudoku, jalkapallo, kalastus ja ulkoilu. Kiitos mielenkiinnosta! Toivottavasti tavataan piakkoin....