MTK-VIRRAT RY. Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Hyvinvointikuvaus käytäntönä – tukea terveyden edistämisen suunnitteluun.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Alueellinen terveyden edistäminen - Etelä-Pohjanmaan malli
Monikulttuurinen nuorisotyö Porvoon kaupunki Nuorisopalvelut
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Ympäristövaikutusten arvioinnin tavoite
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 09/11/2011 Chargée de Presse Johanna Hornborg.
Kv-kevät päivät , Turku - Nina Björn Korkeakoulun tukipalvelut kansainvälisen henkilöliikkuvuuden kehittämisessä Nina Björn Kansainvälisen toiminnan.
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
Hinku- hanke Uusikaupunki MEREMME TÄHDEN – lähivesistämme Itämereen HINKU- Kuntien kehittäminen vihreän talouden keinoin Kari Koski Uudenkaupungin.
Oppisopimuskoulutuksen tulevaisuus-seminaari Leena-Maija Talikka Projektipäällikkö Skills Finland ry ” Tulevaisuus on ammattiosaajissa”
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
-Jäseniä (Kaupungissa 54627) -Ikäluokka vuotiaat Mikkelin hiippakunta -Hallinnollisesti 6 alueseurakuntaa, nuorisotyö hoidetaan keskitetysti.
Sisäilmayhdistys ry Sisäilma-asiantuntija Mervi Ahola
Opetushallituksen rahoittama ESR-hanke Manner- Suomen ESR-ohjelma Anki Sundqvist, projektijohtaja.
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Raideliikenne aluepolitiikan ja liikennepolitiikan synteesi?
Tapaus Keski-Suomi MYR-neuvottelupäivät, Jyväskylä Jyväskylä Ylijohtaja Juha S. Niemelä.
MANNER-SUOMEN MAASEUTURAHASTO
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Metalliteollisuuden yritysten ja aikuiskoulutuskeskusten verkosto (METEKADULT) TYKE –projekti Väliraportti.
NOPS –hanke 2010 Pirkko Rimpilä-Vanninen, projektipäällikkö Laurea 2010.
EU-Aluepolitiikka Rakenne- toimenpiteet Agenda Euroopan aluekehitysrahasto Tehtävä: “myötävaikuttaa alueellisen epätasapainon poistamiseen.
Myrskyn jälkeen -esiselvityshanke –
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Metsänhoitoyhdistys on metsänomistajan asialla
FinnWell -ohjelma 2007 – 2009 Kalevi Virta. Mitkä ovat tulevaisuuden suuntaviivat FinnWell- ohjelman jatkoa ja Tekesin positioitumista terveydenhuollon.
Nuorisotilojen auditointi Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut 2014 Mikko Virta (Vaasa )
INSSI- tilanne (1) Tekniikan vetovoimakehitys vuosina : v2007v2008v2009v2010 1,801,86 2,16 2,20 Keskimääräinen opiskeluaika vuosina
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
TYÖELÄMÄN LAATU Menesty-hanke
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
Terveempi Pohjois-Suomi- hanke ”Kainuun hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimenpidekokonaisuus” Kainuun maakunta-kuntayhtymä Merja.
Ylä-Pirkanmaan Seutupäihdetyö -hanke
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
PIRKANMAAN AVOIN KUITU – YHTEISTYÖ Suunnitelma Marja-Riitta Mattila-Nurmi.
Koulutusyhteistyöpäivä Henkilöstöjohtaja Timo Tammilehto.
Mette Karlsson / Vuosittain n. 1,2 miljoonaa euroa avustuksia ja apurahoja 1.
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Joensuun seudun maaseutupalvelut
Rautatiealan sääntelyelimen sidosryhmätilaisuus
Asukkaat paikalliskehittäjinä Kouvolassa –hanke Pohjois-Kymen Kasvu ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Palkkatuki ja starttiraha
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
MTK 100 -juhlavuosi MTK-Pohjois-Suomen alueen tuottajayhdistysten puheenjohtajien ja sihteereiden neuvottelukunnan kokous Klaus Hartikainen viestintäjohtaja,
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

MTK-VIRRAT RY

Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus, säännöt 2§; – Yhdistys on maataloustuottajain, metsänomistajien sekä muiden maaseutuyrittäjien paikallinen talouspoliittinen ammatti- ja etujärjestö, jonka tarkoituksena on parantaa jäsenkunnan yleistä ammatillista sekä sosiaalista ja yhteiskunnallista asemaa, sekä edistää maaseutukulttuuria ja muita maaseutuväestön yhteisiä pyrkimyksiä

Yhdistyksen toiminta •Hankkeet Ei vara venettä kaada •Yhteistyö KSS:n kanssa –rekisteri maatilojen aggregaateista ja lista vapaaehtoisista henkilöistä, jotka ovat käytettävissä esim. teiden auraukseen ja puiden raivaamiseen teiltä, tilanteissa joissa sähkön saanti on estynyt •EA1-Turvakurssi, osallistujia 21 henkilöä • Kansalaisten turvakurssi ( 40 h), osallistujia 56 henkilöä –Viranomainen kansalaisten perusturvan takaajina –Kansalaisten toiminta uhkatilanteissa –Kodin turvallisuus –Kansalaisten toiminta liikenteessä ja onnettomuustilanteissa –Vapaaehtoinen pelastuspalvelutoiminta ja maastoetsintä •Maatilojen valmiusharjoitus, osallistujia 35 henkilöä – karjarakennuksen suojaaminen säteilyonnettomuudessa

Yhdistyksen toiminta •Hankkeet –Maatilayritysten johtamisvalmennus 2008 •Seudullinen hanke mukana kunnat; Virrat, Ruovesi, Kuru, Vilppula •Koulutukseen osallistui 14 tilaa alueelta, kohderyhmänä erityisesti nuoret ja investoivat tilat •Tavoitteena maatilojen liikkeenjohdollisen osaamisen kehittäminen

Yhdistyksen toiminta –Maatilayritysten tulevaisuus hanke, •Seudullinen hanke mukana kunnat; Virrat, Ruovesi, Kuru, Mänttä-Vilppula –Hankkeen tavoitteet –Hankkeen aikana selvitetään maaseutuyritysten tulevaisuuden suunnitelmia ja kehittämistarpeita. Vuonna 2009 tehdään haastattelututkimus alueen kaikille maatiloille, 650 kpl. –Edistää maatilojen strategista ja tuotannollista osaamista liittyen mm liiketoiminta-, teknologia-, työturvallisuus ja ympäristöriskien hallintaan. –Hakea kansainvälistä tietoa liittyen vihreään energiaan ja taloudellisesti kannattavan bioenergiantuotannon edistämiseen maatiloilla. Hakea kansainvälistä tietoa liittyen karjatalouteen ja siihen liittyvään teknologiaan. –Kartoittaa maatalouden edistämiseksi toimivat yhdistykset ja niiden toiminta ja aktiivisuus Ylä-Pirkanmaalla sekä aktivoida yhdistyksiä yhteistyöhön keskenään. (tuottajayhdistykset, maamiesseurat, maa- ja kotitalousnaiset, 4H- yhdistykset)

Yhdistyksen toiminta Muu toiminta Vuosittaiset alueelliset vero- ja tukikoulutukset, osallistujia n.100 Lausunnot, kannanotot Alueellinen yhteistoiminta - Tilaisuudet ja tapahtumat - Nuorten toiminta Yhteistyö Virtain kaupungin kanssa - Yhdistys on osallistunut Työ- ja elinkeinopoliittisen ohjelman laadintaan - Mukana Virrat-sopimuksessa - Yhdistys on tilannut vuosittain Maaseudun tulevaisuuden seuraaviin kohteisiin; Ainalaan, Virtain kaupunki ympäristö- ja maaseututoimistoon, peruskoulun yläasteelle, terveyskeskukseen, vanhainkotiin ja verotoimistoon