1. ● Ottakaa omat läppärit ja kuulokkeet ● Kuunnelkaa tekstikappaleet 1-5 1) Hello world! s.1 2) Here I am s.2 3) Hanging out s.3 4) We're the champs!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Advertisements

Tarinat kerätty osoitteesta:
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Toimintaohjeet opelle
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
TEHTÄVÄTYYPEISTÄ Aikis / Käsikirjoitusseminaari
Draamatehtäviä kirjallisuudesta
Lukemaan ja kirjoittamaan opettaminen 1.luokalla
Oppimisen pelejä alakouluun
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Anssi Heinonen - Melon Arbus Productions
Ketterän kehittämistyön suunnittelu Tavoitteena on  harjoitella tehtävien mitoitusta ja arviointia  tehdä työ sovituissa puitteissa  oppia tekemisen.
Musiikin ryhmäkoulutus
Geometria MA 03 Läsnäolovelvollisuus Poissaolojen selvitys
Lukemaan oppii vain lukemalla
Puhuminen Varmista, että toiset ymmärtävät sinua
Tekstin muotoilu Wordilla:
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Pupa-versot rakennekaavio / päätaso
Puhuvia skannereita, lukevia kyniä ja muita vempaimia
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
Mitä kuuluu rakennekaavioille? Jari Sjölund
Käsityön oppimateriaali ©Riitta Huovila Oppimateriaali auttaa ymmärtämään  pelkät sanat eivät riitä – havaintomateriaali välittää tietoa usean.
Työpaikkaohjaaja- koulutus Oppiminen ja Ohjaaminen Palaute ja arviointi Helena Rajalinna.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Aivoriihi trikoopuseron suunnittelun tueksi. Ideoikaa pienryhmissä minkälaisia erilaisia trikoopaitoja voisi olla Kaikki ideat ovat sallittuja! Huomioikaa.
MAILAAMAAN!. Sähköpostiviestin ominaisuudet Perille nopeasti Vastaaminen helppoa Ei tarvitse olla yhtä aikaa viestimässä Ongelmana lyhyt harkinta-aika.
3. luokan englanti Vanhempainilta
Kokeeseen kertaus Tuntien tavoite : Hahmottaa koealue ja harjoitella kokeeseen Open lupaus : Tuntien jälkeen hallussa kirjan tarina, kappaleiden sanat.
#perjantaipähkinä Mikko, Lauri ja Sari saavat yhteensä 288€ rahaa. Mikko saa kaksi kertaa niin paljon kuin Lauri ja Sari saa 8€ enemmän.
 Jäälin koulu 5-6D VANHEMPAINILTA MAANTIEDON PROJEKTI  Syksyn maantiedon projektissa tutustumme Euroopan valtioihin ja niiden tärkeimpiin.
Tekstien moniäänisyys
Satujen maailmassa Sadut ovat olleet aikaisemmin hyvinkin raakoja, ja ne oli tarkoitettu aikuisemmille lukijoille tai lasten opettaviksi pelotuksiksi.
Tunteiden voima Hurtig Kotiläksyn kuulusteluna pistokoe: Kirjoita nimesi lapun yläreunaan Selitä mitä tarkoittaa: a) Skitsofrenia b) Paniikkihäiriö.
Luokanopettaja Sari Auramo Mäntsälä. Minä? luokanopettaja Mäntsälässä Ohkolan koululla 20 vuotta tässä työssä nyt lk monipuolista tvt:n käyttöä.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
YritysHyvä Mimmi Heiniö Puh
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
2. Oppimiskerta PERSISTENT
Yleispreesens Ja be ja have -verbit.
YK eli Yhdistyneet kansakunnat
UUSI OPETUSSUUNNITELMA MUUTTAA KOULUTYÖTÄ
Today’s Special
3. luokan englanti Vanhempainilta
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tunnetaitojen harjoittelua ryhmässä
Trailereita imoviella
3. luokan englanti Vanhempainilta
Suomi 1B
Presentation subheading
Liikesaksan perusteet II
Hydrokopteri Fysiikan ilmiö teknisen käsityön aihepiirinä luokka
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Kirjallisuusterapia.
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Koodaamista Ohkolan koululla
Jyväskylän Demoyritys Oy
PELI-IPPO INNOKAS PELI STEP 5
Felix pyytää apuasi osatakseen pukeutua tämän päivän säähän
Oppimisen polut oppimista eriyttämässä
Ohjelmointiharjoitus
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
3. luokka Mervi Pietilä Perusopetuksen lehtori
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Mahdollisuus monipuoliseen kielitaitoon
MITÄ ON OHJELMOINTI? Toimintaohjeiden antamista.
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Esityksen transkriptio:

1. ● Ottakaa omat läppärit ja kuulokkeet ● Kuunnelkaa tekstikappaleet 1-5 1) Hello world! s.1 2) Here I am s.2 3) Hanging out s.3 4) We're the champs! s.4 5) Bye bye s.5 Jos jää aikaa: Kuunnelkaa myös kappalekohtaiset sanastot

2. ● Ottakaa omat läppärit ja tehkää harjoitustehtäviä verkossa – Osoite: – Tunnus: oppilas – Salasana: oppilas

3. ● Tehkää niin monta tehtävää kuin ehditte, tärkeintä on ymmärtää mitä tarinassa tapahtuu (ei sanatarkkaa käännöstä): – Kertokaa pareittain mitä kappaleissa tapahtuu, SUOMEKSI – Tehkää joka kappaleesta lauseiden käännöstehtävä ● Kääntäkää lauseet vuorotellen ● Tarkistakaa lause kerrallaan

4. ● Lukekaa pareittain tekstikappaleet ) Hello world! s.1 2) Here I am s.2 3) Hanging out s.3 4) We're the champs! s.4 5) Bye bye s.5 Jos jää aikaa: Kyselkää toisiltanne kappaleiden sanoja

5. ● Ottakaa omat iPad:t ja kuulokkeet ● Avatkaa (jos ei avoinna) Dragon Dictation ● Lukekaa ääneen kappaleen sanaston sanoja ja katsokaa kuinka ääntäminen onnistuu ● Jos aikaa jää: Voi lukea koko kappaletta myös ääneen, tai kuvasanastoja

6. ● Lukekaa kappaleen 5 sanasto (sää, ilmasto) s. 10 ● Tehkää oma säätiedoitus! – Täyttäkää monisteen tyhjät kohdat haluamillanne sääsanoilla – Taululla on valmiina Suomen kartta ja vieressä erilaisia sääsymboleja joita saa käyttää apuna – Ottakaa iPad ja avatkaa iMovie – Lukekaa säätiedoitus ääneen niinkuin televisiossa – Toinen pari kuvaa, toinen on säänlukija – vaihtakaa sitten osia

7. ● Ottakaa yhteinen iPad ● Pelatkaa yhdessä kappaleiden kuvasanastopelejä – Valitkaa yksi peli joka kappaleesta – Vaihtakaa peliä joka kerran jälkeen – Vaihtoehdot: Kim, nopeuspeli, muistipeli..

8. ● Ottakaa omat läppärit ja kuulokkeet ● Kuunnelkaa kappaleiden 1-5 Foxwoodin koulut Jos jää aikaa: Voi tehdä Let's Learn More- sivujen tehtäviä

9. ● Ottakaa omat läppärit ja kuulokkeet ● Valitse vapaasti työkirjan kuuntelutehtäviä: – Laulut s. 1,2,3... – Ääntämisharjoituksia s. 4,5,6... – Joka kappaleen 1. tehtävä s. 7,8,9...

10. ● Tehkää yhdessä SMART:lla sanastotehtäviä ● Tehkää niin monta tehtävää kuin ehditte – 1. Yhdistäkää paikka ja sitä vastaava kuvakortti – 2. Yhdistäkää oikein kysymys ja vastaus – 3. Laittakaa oikein artikkelit sanoihin – 4. Täydentäkää kysymyssanat