Student Union TOKYO. ARVOT Opiskelijan hyvinvointi •Opiskelun tulee olla mahdollista kaikissa elämäntilanteissa. Hyvä opiskeluympäristö on yhteisöllinen,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Advertisements

Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus Sanna Patja, JYYn kv-sihteeri Sarianna Hirvonen, kv-valiokunnan pj.
Kokemuksia ja kehitysideoita. PLE:N taustaa • Opiskelijat oman ympäristönsä suunnittelijoita ja ylläpitäjiä • Itseohjautuva oppiminen • Yhteisöllinen.
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
Taideteollinen korkeakoulu Tutkimusinstituutti
VALOVUOSI = km IHMISIÄ = 1 IHMINEN / km LINNUNRATA Ø = VALOVUOTTA
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
ADEI Kultturivienti ja koulutus Teppo Turkki Johtaja Suomen taideyliopistojen koulutus- ja kehittämisinstituutti IADE
Kouluttajakoulutus 2011 MONIMUOTOISUUS OSASTOSSA.
Opiskelua tukevien toimintojen kehittämisestähän tässä on kyse? Suvi Eriksson Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry
Texas Essential Knowledge and Skills (TEKS)
Orientaatio: Miksi näytän tämän videoklipin?
Opetus ja kansainvälisyys toimivaksi kokonaisuudeksi
Globaali on-line markkinointi ja sen tulevaisuus High Tech Center, Helsinki
Tiedosta hyvinvointia Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus 1 II Uusien sukupolvien vastaanotto; ja yhteisyyssuhteet Loving I Elannon.
Yhteiset kompetenssit Muokataan… ja täsmennetään.
Laajennettu työssäoppiminen ©koulutus()eximo5.fi.
Hyvän osaamisen kriteerit ET:n eri teema-alueissa Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tenttiakvaario - uhka vai mahdollisuus?
Historia Yhteiskuntaoppi Perusopetuksen yleisten tavoitteiden ja tuntijaon uudistustyöryhmän kokous Kristina Kaihari-Salminen Opetushallitus.
Arvostelu Teppo Räisänen, Principal Lecturer Oulu University of Applied Sciences, School of Business and Information Management
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
University of Melbourne Kevät 2012 Saara Räsänen
Esittäytyminen Tuomas Korkalainen Metropolia. Kuka olet? Projektisuunnittelija, Metropolia kulttuuri ja luova ala, elokuvan ja tv:n koulutusohjelma Reititin.
Ryhdy kv-tuutoriksi! Kv-tuutoritoiminnastaKv-tuutoritoiminnasta: - Toimit uusien opiskelijoiden tukena ja autat heitä sopeutumaan opiskeluun! - Parannat.
OPETUKSEN KEHITTÄMISPÄIVÄ Mervi Palva.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva.
TOKYO ry:n talousarvioluonnos Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunta TOKYO / Student Union TOKYO.
Mitä yliopisto-opiskelu on? Yliopistossa opiskeluun liittyviä käytänteitä, ihmisiä ja kommervenkkejä kirjallisuuden fukseille.
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Opettaja ja kansainvälinen PBL –perustainen verkko-opetus Irmeli Ahonen THM, fysioterapeutti
International pages?. Comments yhteystiedot / contact –information ei resursseja kaiken kääntämiseen – linkit vastuuhenkilöille / no enough resources.
Kannattaako opiskelijapalautetta kerätä? Pedagoginen kahvila Saara Repo-Kaarento Pedagoginen yliopistonlehtori.
Callidus-tutorointi pähkinänkuoressa
Päivi Paukku Language Centre
SPINN - Project SPeed in INNovation ecosystem Kick off seminar - Brainstorming Workshop on the themes of interest - results Minna Takala Value.
Ainon toimitusneuvosto Editorial Council of Aino Joanna Haahti
Monialaiset oppimiskokonaisuude t ja valinnaisaineet VESO-PÄIVÄ LIISA RUONTI.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
Sääntely luonnon elinvoimaisuuden turvana biotaloudessa? Annukka Valkeapää, VTT, Metsäasiantuntija WWF Suomi Sääntelystä biotalouden edistäjä
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
YLIOPPILASKUNTA JA SINÄ. KUKA ON AYY? jäsentä yli 100 alaa ja 93 kansallisuutta 45 jäsentä edustajistossa 10 jäsentä hallituksessa 50 työntekijää.
ME-hengen kehittäminen
Hyvän osaamisen kriteerit ET:n eri teema-alueissa
Edustajiston kokous 10/2016 Council meeting 10/2016
Perusopetuksen opettajien kokemuksia oppilashuoltotyöstä Lapissa
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Pääsihteerin rekrytointityöryhmän nimittäminen / Appointment of the Secretary General's recruitment group Milja Asikainen.
University Exam at 2.30 – 5.30 p.M. L1
Nuoret kunnan päätöksenteossa
Kassos ry.
5 4 3 UNIVERSITY EXAM L5 at 4.00 – 8.00 p.m.
UNIVERSITY EXAM L3 at 4.00 – 8.00 p.m.
Kielen ja kulttuurin kohtauspaikka
UNIVERSITY EXAM L4 at 4.00 – 7.00 p.m.
UNIVERSITY EXAM L3 at 4.00 – 8.00 p.m.
Päihteettömät tapahtumat ylioppilaskunnassa
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
Kristiina Kontiainen, ylitarkastaja, ESAVI
Hanke
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Investointipäätökset Investment Decisions (244)
© Haaga-Helia StartUp School
DO NOT ENTER the exam hall before you are allowed to.
DO NOT ENTER the exam hall before you are allowed to.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Student Union TOKYO

ARVOT Opiskelijan hyvinvointi •Opiskelun tulee olla mahdollista kaikissa elämäntilanteissa. Hyvä opiskeluympäristö on yhteisöllinen, joustava ja vuorovaikutteinen. Taiteen ja kulttuurin rikkaus •Taiteella, muotoilulla ja kulttuurilla on itseisarvo. Ne ovat myös välineitä yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisuun. Monimuotoisuus ja ilmaisunvapaus ovat toiminnan lähtökohta. Opiskelun vapaus •Opiskelijat ansaitsevat yliopiston luottamuksen ja vapauden valita. Yliopisto ja opiskelu ovat opiskelijaa varten. Akateeminen yhdenvertaisuus •Opiskelija on ymmärrettävä akateemisen yhteisön aktiivisena toimijana ja professorien, lehtorien ja tutkijoiden kanssa yhdenvertaisena kollegana. Jatkuvuus ja kestävä kehitys •Akateemisen yhteisön tulee tähdätä toiminnallaan ekologisesti kestävään maailmaan. Ylioppilaskunnan päätöksillä on jatkuvuus seuraaville kausille. Ylioppilaskunnan historian ja perinteiden säilyttäminen on tärkeää. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen •Ylioppilaskunta on kiinteä osa yhteiskuntaa ja se osallistuu yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. TAIKin Arvot: Opiskelijoiden tyytyväisyys Yhteistyön ilo Luova osaaminen

Council “ Group of 44 students (20 members and 24 vice- members), who use the highest power in TOKYO ”

Board “ Represents and uses the decisive power of the Student Union ”

Secretariat “ Group of three persons who keep the wheels rolling and take care of every-day business ”

TOKYO’s office Open mon-fri from 11 AM to 14 PM

Ainejärjestöt Taideteollisen korkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestöjä ovat • ETL (Elokuva) • GRRR (Graafinen suunnittelu) • Kooma (Taidekasvatus) • Mela (Media Lab) • Nude (Muotoilu) • Näky (Porin taiteen ja median osasto) • VAU! (Valokuvataiteen osasto) TOKYO tukee ainejärjestöjen toimintaa rahallisilla avustuksilla. Avustuksen saamiseksi TOKYOlle tulee toimittaa toimintakertomus, joka summaa järjestön tapahtumat kuluneen vuoden aikana, sekä toimintasuunnitelma, jossa kaavaillaan tulevan vuoden toimintaa..

ArsYO on viiden eri taideyliopiston ylioppilaskunnan yhteistyöelin. ArsYO muun muassa järjestää yhdessä tapahtumia, ottaa kantaa taideopiskelijoita koskeviin kysymyksiin ja tekee yhteistyötä Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokouksessa. Lähes 4500 opiskelijaa kuuluu ArsYO ylioppilaskuntiin. ArsYo jäsenet * Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunta TOKYO, 1800 jäsentä * Sibelius-Akatemian ylioppilaskunta SAY, 1700 jäsentä * Teatterikorkeakoulun ylioppilaskunta TEYO, 400 jäsentä * Kuvataideakatemian ylioppilaskunta KUVYO, 250 jäsentä * Snellman-Korkeakoulun ylioppilaskunta SKY, 150 jäsentä Tapahtumat * Jalkapalloturnaus * Vappu * Mantan lakitus * Lukuvuoden avajaisbileet * Rusettiluistelut

TOKYOwiki