Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva."— Esityksen transkriptio:

1 Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva

2 Mitä osallisuus on? Osallisuus viittaa kuulumisen ja mukana olemisen tunteeseen. Kokemus aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa itseään, lähiyhteisöään ja yhteiskuntaa koskeviin asioihin. Osallisuus merkitsee mukana oloa ja vaikuttamista. Nuorella on oikeus saada tietää itseään koskevista suunnitelmista, päätöksistä, toimenpiteistä ja niiden perusteluista. Osallisuus on kuulluksi tulemista ja vaikuttamista itseään koskevissa asioissa.

3 Mitä vaikutus mahdollisuuksia Wanuvalla on? Nuorten kuuleminen. Nuorten asioiden vieminen päättäjille. Opettaa nuorille tiedottamista ja tiedonkulkua Herättää nuoria yhteisten asioiden hoitoon. Järjestää päihteettömiä tapahtumia pääasiassa nuorille, mutta myös koko perheelle. Tuoda nuorten asioita esiin tapahtumien kautta.

4 Vaikuttamisen haasteet ja onnistumiset Nuorilla kynnys lähteä toimintaan. Nuorien on tehtävä paljon työtä tullakseen kuulluksi. Pitkäaikainen vaikuttaminen 10vuotta vaikuttamassa ollut Wanuva otetaan vakavasti kaupunginpäättäjien taholla. Haasteena ennen taloudellinen tilanne, mutta nyt parempaan päin..


Lataa ppt "Nuorten osallisuus Varkauden nuorisovaltuusto Wanuva."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google