License To Kill Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

Puhetaito * Puhetaidosta on hyötyä kaikissa niissä tilanteissa, joissa haluat vaikuttaa toisiin ihmisiin. -Kukaan vaikuttamisammatissa toimiva.
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
Realismi Syntynyt 1800 luvulla Rami, Anniina ja Tomi.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Suora ja epäsuora esitys
Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja lobbaus Ulpu Iivari KTOL:n koulutustilaisuudessa
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Draamatehtäviä kirjallisuudesta
G + postpositio s. 175 G + edessä He seisovat yliopiston edessä
Eläinsatu ”Muurahainen”
Modernismi ja 1800-luvun vaihteessa ensimmäisestä maailmansodasta jääneen epävarmuuden vuoksi alettiin etsiä uusia sanoja, muotoja ja kuvia maailmasta.
Valistus Tyylisuunta.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
3 TYÖ MUUTTAA MEKAANISTA ENERGIAA
Romantiikan aikakausi
Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
LibraryThing. fi.librarything.com/ • Maailman suurin kirjakerho. Sisältää n. 50 miljoonan kirjan luettelointitiedot käyttäjää. • Et tarvitse.
Pyynikin vanha Näkötorni
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
MB 3 Funktio. Lukuväleistä -2 < x < 5 tai ]-2,5]
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
Filosofian synty Filosofia on arkipäiväisien asioiden ihmettelyä ja yliluonnollisten kysymyksien pohdiskelua. Filosofiassa argumentointi ja kyseenalaistaminen.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA..
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Top 10 parhaat näyttelijät
Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada. Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on.
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Renessanssi By: Tiia, Erik & Oona.
Punahilkka Maiju, Iina ja Veera..
Oman aikamme taiteen ilmiö. - KAUPALLISUUS: ”Ostan - siis olen olemassa.” - Yksilöillä ei enää selkeää identiteettiä, massaihmisyys - Taiteiden sekoittuminen,
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Väliaineen vastus.
NUORISOKULTTURIEN SYNTY
”Kaikki tiet johtavat Roomaan”
Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.
Modernismin tulo Suomeen
CompuCamp kysymystä (daha diskattu). Kysymys 1 – Musiikki Mikä yhtye on kuvassa?
CompuCamp kysymystä (daha diskattu). Kysymys 1 – Musiikki Mikä yhtye on kuvassa?
Yleistietoja Suomesta Soome keele õppematerjal Ebe Talpsepp Loo Keskkool Harjumaa Juhendaja: Külli Kaasik.
TOP 5 TAKAA AJO KOHTAUSTA
Tutkielman teko-ohjeet
EMINEM Aino Pennanen.
KERTOJA Kirjailijan tekstiä varten luoma puhuva tai kirjoittava ääni, joka vastaa tekstin kerronnasta.
Oman aikamme taiteen ilmiö
Prinsessapäiväkirja Amu, Josu, Pete ja Savolainen nainen.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Ferrari N.V. Osakeyhtiö Perustettu: 1939 Perustaja: Enzo Ferrari Tuotteet: urheiluautot Yhtiön arvo: €
TOP 5 takaa-ajo kohtaukset
Suomi 1B
Luterilaisuus Luterilaisuus on protestanttinen kristinusko
Kauko röyhkä Jenni, Milla ja Satu .
Luterilaisuus Luterilaisuus on protestanttinen kristinusko
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Top 5 Elokuvien takaa-ajot.
Tom Cruise Tehnyt: Miro 8A.
Etsi Suomen kartta.
Kirjallisuusessee Essee: lyhyt, tav. yleistajuinen esitys jostakin tieteen tai varsinkin taiteen, kirjallisuuden alalta. (Nykysuomen sanakirja)
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta 5. lk
Esityksen transkriptio:

License To Kill

Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond –näyttelijöitä elokuvissa.  Syntymäaika vaihteleva ja nuoruudesta ei tiedetä paljoa.  Vanhemmat kuolivat vuorikiipeilyonnet- tomuudessa ennen kirjojen ja elokuvien tapahtumien alkua.  Nimi yhdysvaltalaiselta lintutieteilijä James Bondilta. 007 tulee Rudyard Kiplingin rautatietarinoista.  Työnantaja Englannin salainen palvelu MI6-osasto.  Esimies koodinimeä M kantava amiraali, joka on oikealta nimeltään Sir Miles Messervy.

Yleistietoa  Bond-elokuvat tunnetaan maailmaa uhkaavista superrikollisista, näyttävistä autoista, kauniista naishahmoista ja Q:n valmistamista teknisistä apuvälineistä.  Q on keski-ikäinen MI6-tiedustelupalvelun varusteiden kehittelyn ja valmistamisesta vastaava päällikkö.  Miss Moneypenny on M:n pitkäaikainen sihteeri, joka työskentelee MI6-osastolla.  Bond käyttää useita autoja ja aseita.  Bondin erityismieltymys on vodka- martini ravistettuna, ei sekoitettuna.  James Bond –hahmon käyttö on laajentunut kaikenlaiseen oheismate- riaaliin, ja Bondien hurja suosio on tuottanut tekijöilleen suuria rahamääriä.

Ian Fleming  Armeijauran jälkeen Felming vetäytyi Jamaikalle, rakensi talon nimeltä Goldeneye ja työsti kuuluisat Bond-kirjansa.  Fleming on tullut tunnetuksi Bond-kirjoistaan.  Fleming kirjoitti kaksitoista Bond-romaania sekä myös kaksi novellikokoelmaa.  Ian Flemingin kuolema vuonna 1964 oli vain vajaa kuukausi ennen 007 ja Kultasormen ensi-iltaa.

Muut Bond –kirjat ja elokuvat  Flemingin kuoleman jälkeen suosittua sarjaa ovat jatkaneet pääasiassa Kingsley Amis, Christopher Wood, John Gardner ja Raymond Benson.  Juhlavuoden kunniaksi Sebastian Faulks kirjoitti uuden Bond-teoksen Flemingin suvun pyynnöstä.  Bond-elokuvia ilmestyi alkuun vuoden välein, mutta ajan kuluessa valmistumisajat ovat venyneet.  Tämän vuoden loppuun mennessä Bond- elokuvia on ilmestynyt yhteensä 23 kappaletta virallisia, ja kolme kappaletta ”epävirallisia”.

Bond-tytöt

 Jokaisessa elokuvassa esiintyy nainen, jonka kanssa Bond tekee yhteistyötä.  Bond-tytöt koostuvat hyvin erilaisista naishahmoista ja lähes aina heillä on lyhyet repliikit.  Tytöt on useasti yritetty järjestää top 10 listalle kaikkien Bondien ajalta.  Usein top 10 listoilla esiintyy Anya Amasova, Jill Masterson, Teresa di Vicenzo ja Honey Ryder, joka on usein ensimmäi- senä listalla.

Bond-roistot

 Bond-elokuvien roistot ovat superrikollisia jotka uhkaavat juonillaan usein koko maailmaa apureidensa kanssa.  Ernst Stavro Blofeld on Bondin tunnetuimpia vihollisia. Hän on esiintynyt yhteensä seitsemässä elokuvassa monen eri näyttelijän näyttelemänä.  Blofeld oli rikollisjärjestö SPECTRE:n johtaja ja parhaiten Blofeldin tunnisti hänen valkoisesta kissastaan.