Estemenetelmät.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

Hiv ja aids.
Tietopaketti Big Datasta
HIV-infektio tänään – Elämää ilman AIDS:ia? A 119
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
BIOCLEANER Mullistava jäteveden puhdistusmenetelmä.
RSS-syötteet tiedonhallinnassa Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Cruiser 75/150 Teknisiä neuvoja Rami Rajala EP-Engineering Oy
Tietokoneen suojaaminen Juuso Juntunen Myllytulli Mytlpt09e 2010.
Seksuaalisuus Hiv-säätiö / Hiv-tukikeskus | vaihde |
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
A B&J Production :: Verkkotopologiat Click to start.
Verkkosivut opettajan apuna
Kappale 16.
SEXMYTHBUSTERS tietovisa
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
Yrityksen maineen, toimialan ja kilpailijoiden seuranta Netvibesissa: RSS-syötteet Kiravo-projekti 2011 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär.
Suorituskyvyn seuranta. Harjoitustilan seuranta unimäärän ja unenlaadun tarkkailua KOP-projektin yhteydessä osa urheilijoista toteutti unimäärän ja unenlaadun.
HEDELMÖITYMINEN, ALKIONKEHITYS, SYNNYTYS
Tupakointi ja sen vaikutukset
Slideshare koonti Mervi Isola.
Lypsylehmien kuntoluokitus
 Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä.
1. Median korostama seksuaalisuus painostaa nuoria hankkimaan kokemuksia. Seksikokemuksia saadaan yhä nuorempina. TV-ohjelmissa ja mainoksissa seksiä/seksuaalisuutta.
Sairasteluiden välttäminen
RSS-syötteet tiedonhallinnassa Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Johtokoodaus Historia, toiminnalliset syyt ja toteutustapojen hintaerot ovat johtaneet eri johtokoodaustapojen kehittämiseen. Hyvälle johtokoodaukselle.
Yrityksen maineen, toimialan ja kilpailijoiden seuranta: iGoogle ja RSS-syötteet Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär.
K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Japanin tsunamista johtunut ydinonnettomuus Tekijät: Karoliina, Mikael, Rasmus, Jaakko.
HENKILÖHYGIENIA 4/9/2017
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
RSS-syötteet tiedonhallinnassa Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
KEINOT TARTTUVIA TAUTEJA VASTAAN
RSS-syötteet nuo unohdetut kuuluisuudet tiedottamisessa Krista Auvinen 2011 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett.
Sukupuolitaudit ja raskauden ehkäisy.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
- Emotionaaliset muutokset vanhuudessa
HOMUNCULUS RASKAUS JA SYNNYTYS HEDELMÖITYS Hetki, jolloin munasolu ja siittiösolu sulautuvat yhteen Tapahtuu munanjohtimessa.
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
HIV JA AIDS. Mikä on HIV? Human Immunodeficiency Virus, suomeksi ihmisen immuunikatovirus aiheuttaa pysyvän infektion, jonka seurauksena elimistön puolustusjärjestelmään.
S2, MONILUKUTAITO JA YHTEISOPETTAJUUS. S2 OPPIAINEEKSI SUOMEN RINNALLE oppiaineen nimi muuttuu, jatkossa opiskellaan: suomen kieli ja kirjallisuus –oppimäärää.
YDINVOIMA. Ydinvoima on energiantuotantoa, joka perustuu raskaiden atomiytimien hajoamiseen eli fissioon. Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus: - Tšernobylin.
Committed to Being More Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. KAALIMATO TUTKII KAALIMATO TUTKII Heinäkuu 2016.
TIETOTURVA INTERNETISSÄ. MITÄ ON TIETOTURVA? Tietoturvalla pyritään suojaamaan yritykselle tärkeitä tietoja ulkopuolisilta. Tietoturvalle on asetettu.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
1. SUOMALAISET KANSANTAUDIT TERVEYSTIETO 9. MITÄ SAIRAUKSIA MUISTAT? KIRJOITA TAULULLE  Millä eri perusteilla sairauksia voidaan ryhmitellä?  Missä.
Patio 1 1.
7 Itsehoito ja hätäensiapu
Onnistuneen tietovarastoprojektin edellytykset
Matias Orreveteläinen.
TIETOTURVALLISUUS.
Kuume ja flunssa Mika ja Eerik.
SYÖVÄLLE ALTISTAVAT MIKROBIT
Lääkeaineet Ennen laboratorion lääkeaineita ihmiset käyttivät lääkkeinä luonnosta saatavia aineita kuten piharatamoa ja pajunkuorta. Kasvit ovat parantamistaidon.
Tietoturva.
Tietoturva internetissä
NAISTEN TERVEYSILTA Seksuaaliterveys
Tarvitsetko tietoa suunterveydestä? Seuraa I love suu -kampanjaa!
NAISTEN TERVEYSILTA Seksuaaliterveys
Opiskelijaterveydenhuolto
Puolustuskeinot: 1. ulkoinen puolustus 2. sisäinen puolustus
Anna Heino & Mika Gissler
Esityksen transkriptio:

Estemenetelmät

Miesten kondomi Kondomia laitetaan seksin yhteydessä penikseen joka peittää sen melkein kokonaan Kondomin laittamisen opettelu vie aikaa Estää ja torjuu viruksia ja bakteereita leviämästä Hyvät puolet: halpa, helppo saada ja estää seksi taudeilta Huonot puolet: käyttäminen vaatii harjoittelua, menee helposti rikki, kertakäyttöinen, heikentää seksin laatua

Naisten kondomi Miesten kondomia pidempi ja asetetaan emättimeen, asettuu liukuen kohdunsuun ympärille Suojaa emättimen seinämiä ja estää siten siittiöiden pääsyn kohtuun Hyvät puolet: halpa, suojaa sukupuolitaudeilta ja se on helppo hankkia. Suojaa taudeilta paremmin, koska se suojaa osittain myös häpyhuulia. Ei tarvitse poistaa siitintä heti siemensyöksyn jälkeen Huonot puolet: voi mennä rikki, vaatii harjoittelua ja se on kertakäyttöinen. Saattaa tuntua myös epämukavalta.

Spermisidit Vaahtoa, geeliä tai voidetta jota laitetaan emättimeen Muodostaa emättimeen suojaavan kerroksen, mikä tuhoaa ja hidastaa siittiöitä Hyvät puolet: vähän sivuvaikutuksia ja helppokäyttöinen Huonot puolet: melko kallis ja samalla täytyy käyttää kondomia. Saattaa aiheuttaa kirvelyä ja punoitusta Saatavilla ilman reseptiä apteekista