Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Advertisements

Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
TERVETULOA!.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Yhteishaku 2013.
Opintopolku.fi palvelu
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Opintopolku.fi palvelu
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
INFOA ABEILLE.
9.luokkalaisten yhteishaku 2013
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Suomalaisen koulujärjestelmän kieliopinnot
Yhteishaku keväällä 2015.
Yhteishaku 2014.
YHTEISHAUN AIKATAULU 2012 HAKUAIKA OPINTOIHIN PÄÄSY-, SOVELTUVUUS- JA KIELIKOKEET
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Lukiokoulutus: Mihin lukioon?
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Yhteishaku 2015.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Tehtävä: ammatillisten koulutusten vertailu 2. Mene opintopolun demoon, osoitteeseen ja täytä hakulomake.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
LUKION PÄÄTTÖTODISTUS JA YLIOPPILASTODISTUS
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Peruskoulun päättöluokka, jatko-opinnot ja yhteishaku
Viitaniemen koulu Oppilaanohjaajat Heli Jakosuo ja Essi Riihinen
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
YHTEISHAKU KEVÄÄLLÄ SUOMEN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ Aikuisten amm. koul.
OPS 2016 Pedagoginen kahvila Porin kaupungin perusopetuksen tuntijako Sivistyslautakunta
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
ARVIOINNISTA 3. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT luokan valinnaiset AINEET 8. ja 9. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT.
Yhteishaku 2017 Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
Erilaisia vaihtoehtoja….
ABISTA YLIOPPILAS Tiedotekirje kokelaille YTL:n sivustolla
Yhteishaku 2017.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Kurssit lukion kolmantena vuonna
Tai vaihtoehtoisesti
Lukion päättötodistus
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
Yhteishakupisteiden tilannekatsaus Valintakriteerit
Kiinnostaako lukio?
VANHEMPAINILTA 9.LK HUOLTAJILLE
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
YHTEISHAKU 2019.
2. Luokan OPO1 osa 2.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
7lk valinnaisainepäivä
Esityksen transkriptio:

Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi. Pääset etenemään seuraavaan vaiheeseen, kun olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot. Henkilötunnus Merkitse henkilötunnus muodossa ppkkvv-loppuosa. Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, merkitse vain syntymäaikasi (ppkkvv). Lähiosoite Kirjoita tähän osoite, johon sinulle voi lähettää tarvittaessa postia opiskelijavalintaan liittyen. Kirjoita osoite ensimmäiselle riville ja käytä toista riviä vain jos ensimmäinen rivi ei riitä. Kutsu pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeeseen lähetetään tähän osoitteeseen. Ilmoita osoitteenmuutoksesta Opetushallituksen Ohjaus- ja neuvontapalveluun. Matkapuhelinnumero Puhelinnumero ei ole pakollinen tieto, mutta se on tärkeä, jotta sinuun saa tarvittaessa yhteyden.  Voit saada matkapuhelimeesi halutessasi vahvistuksen hakemuksesi vastaanottamisesta. Merkitse puhelinnumero ilman välilyöntejä ja -merkkejä. Lisätietoja saat näppäämällä vihreitä ?-merkkejä.

Merkitse tälle sivulle pohjakoulutuksesi. Valitse pohjakoulutus, jonka perusteella haet. Voit merkitä vain yhden kohdan. Jos olet suorittanut lukion oppimäärän tai ylioppilastutkinnon, et voi hakea perusopetuksen päättötodistuksella. Ammatillisella perustutkintotodistuksella ei voi hakea.   * Perusopetuksen oppimäärä Perusopetuksen oppimäärä, keskikoulu, kansakoulu tai kansanopiston peruskoululinja. * Perusopetuksen erityisopetuksen osittain yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa puolet tai alle puolet oppiaineista yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan, valitse tämä kohta. * Perusopetuksen erityisopetuksen yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä, opetus järjestetty toiminta-alueittain Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa yksilöllistetyn oppimäärän, jossa opetus on järjestetty toiminta-alueittain (harjaantumisopetus), valitse tämä kohta. * Perusopetuksen pääosin tai kokonaan yksilöllistetty (mukautettu) oppimäärä Mikäli olet opiskellut perusopetuksessa kokonaan yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan, valitse tämä kohta. Toimi näin myös, mikäli yli puolet oppiaineistasi on suoritettu yksilöllistetyn (mukautetun) oppimäärän mukaan. Haetko joustavassa valinnassa? Jos sinulla on erityinen henkilökohtainen syy ja olet päättänyt hakea tähän koulutukseen joustavassa valinnassa, merkitse perustelut. Lähetä tulostettu hakemuksesi, sekä liitteet joihin vetoat (lääkärintodistukset ja lausunnot) oppilaitokseen.

Hakutoiveet Valitse pudotusvalikoista Opetuspiste, eli oppilaitos, mihin haluat hakea ja sen jälkeen vielä Koulutus, eli linja (kaikissa Opetuspisteissä ei ole Koulutusvaihtoehtoja) Valitse ainakin 3 vaihtoehtoa!! Aina pitää olla varautunut suunnitelmiin B ja C ellei A toteudu! Ole huolellinen hiirenkäytössä tehdessäsi valintaa!

Kielten tunnukset ja arvosanat Opetussuunnitelmien mukaiset kielitasot ovat: A 1 = vuosiluokilta 1-6 yhteisenä alkanut kieli A 2 = vuosiluokilta 1-6 vapaaehtoisena alkanut kieli  merkitse vain, jos olet opiskellut A2 kieltä 9-luokalle saakka. B 1 = vuosiluokilta 7-9 alkanut yhteinen kieli (B-kieli) B 2 = vuosiluokilta 7-9 alkanut valinnainen kieli  (C-kieli) B 3 = lukion lyhyt kieli (D-kieli) jos olet saamassa B2 kielestä mielestäsi heikon arvosanan, etkä halua että se laskee keskiarvoasi, voit anoa että päättötodistukseen numeron kohdalle merkitään S = suoritusmerkintä Valinnaiset aineet sarakkeeseen merkitään numerot vain niistä aineista, mistä tulee numero, eli aineet mitä ole opiskellut 2 tuntia 8. ja 9- luokalla. Lisätietoja saat näppäämällä vihreitä ?-merkkejä hakuohjelmassa.

Lupatiedot Tässä kohdassa voit antaa oppilaitokselle luvan julkaista tiedot valinnastasi Internetissä. Voit antaa myös luvan käyttää nimi- ja yhteystietosi koulutusmarkkinoinnissa. Jos et ole jo henkilötiedoissa antanut sähköposti- ja matkapuhelinnumerosi, voit antaa ne vielä tällä sivulla.

LOPUKSI: Kirjoita oma hakunumerosi talteen. TARKISTA TIETOSI! Tarvittaessa, voit palata edellisiin kohtiin tekemään muutoksia vasemmalla olevista numeropalkeista. HUOM! Järjestelmä kirjaa hakemuksesi henkilötunnuksen mukaan. Toista kertaa ei voi hakea samalla henkilötunnuksella!! HYVÄKSY HAKEMUS. Kirjoita oma hakunumerosi talteen. Hakunumero ilmestyy ruudulle hakemuksen lähettämisen jälkeen, mikäli haku onnistui! Hakunumerolla opinto-ohjaaja voi tarkistaa, että tietosi ovat varmuudella menneet perille.

Tästä lisäpalvelusta voit hakea koulutuksia paikkakunnan mukaan opintoalan mukaan oppilaitoksen ja opetuspisteen mukaan koulutusohjelman mukaan TAI tutkintonimikkeen mukaan Näin saat helposti selville esim. missä kaikkialla voit toivomaasi ammattia opiskella tai missä lukioissa on erityisiä painotuksia esim. liikuntaan.