TASO OHJELMA Muutokset 2010.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Advertisements

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS. FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Yhtälön ratkaiseminen
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Kirjaudu tunnuksillasi tai tilaa unohtuneet • tekstiviestillä • sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tai tilaa unohtuneet • tekstiviestillä • sähköpostilla.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Moodlen ohje opiskelijoille
Avonet Digilehtiö käyttö
treeni.fi harjoituspäiväkirja
Palkat kirjanpidossa.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
© 2010 IBM Corporation1 Etusivun muokkaaminen  Portaalisivut ja niihin määritetyt komponentit muodostavat varsinaiset internet-sivut.  Etusivu muodostuu.
Ennakkomaksut Saadut ennakkomaksut Maksetut ennakkomaksut Muut ennakot
© 2010 IBM Corporation1 Sisältö  Uusi sisältö luodaan aina sisällönhallinnassa –Uusi -> Sisältö –Tallenna nimellä olemasta olevasta sisällöstä  Tavallinen.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä.
Valitse seuraaviin vaihtoehtotehtäviin oikea vastaus…
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Laitosneuvojien tapaaminen Opetusohjelmaprosessi, vaihe mennessä –Päivitetyt moduulisisällöt ja moduulien vastuuhenkilöt –Kurssien päivitetyt.
RecultCode ohjeet Erotuomareiden kirjautumis- ja Pöytäkirjojen täyttö ohjeet erijärjestelmiin.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Seuratuomaritoiminta – uusi mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliitto1.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!
Erotuomaripalkkiot ja kustannustenkorvaukset yleishyödylliseltä yhteisöltä Tiivistelmä Lentopalloliiton infopaketista 2015.
TULOSPALVELUOHJE (TORNEOPAL)
Suomen palloliiton Satakunnan piiri järjestää yhdessä erotuomarikerhon
P15 kausisuunnitelma Kausi
Wilman käyttäjätunnukset
EmCen käyttöönotto.
Tai vaihtoehtoisesti
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Erotuomaripalkkiot ja kustannustenkorvaukset yleishyödylliseltä yhteisöltä Tiivistelmä Lentopalloliiton infopaketista (2015) ja soveltaminen Blues Volley:ssä.
Suomen verotus selkokielellä
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Suomen verotus selkokielellä
Esityksen transkriptio:

TASO OHJELMA Muutokset 2010

Muutokset kerhojen toimintaan Kaikkien erotuomareiden tulee tallentaa henkilötunnus ja tilinumeronsa tason tietoihin Erotuomarin kyky laskuttaa matkakuluja auton, moottoripyörän, mopon, HSL sisäisen, seutu tai muu matkakulu Erotomarin mahdollisuus merkitä lisämatkustaja ottelun laskutukseen, jos lisämatkustaja on ollut kyydissä koko matkan Erotuomarien ei tarvutse odottaa kahta vuorokautta ennenkuin ottelun voi laskuttaa/merkitä suoritetuksi Ottelupalkkioiden bruttomäärät näkyvät TASOsta kohdata maksetut palkkiot. Nettotiedot lähetetään erotuomareille sähköpostilla maksatuksen jälkeen. Erotuomarikerhon maksattaja/asettelija ei näe enää piirin ja liiton sarjojen palkkioiden tarkastukseen tai maksatukseen siirtyviä tehtäviä TASOn ”palkkiot” moduulissa Erotuomarikerhon ei tarvitse enää muodostaa TASOn ”seurat” moodulissa laskutusryhmiä Erotuomarikerhot joutuvat laskemaan ”käsin” asettelujen määrät, koska ET ja AET otteluista maksettava korvaus kerhoille on eri sekä niistä otteluista joissa AET:t on otettu pois kerho ei ole oikeutettu AET asettelukorvaukseen Asettelijan pitää merkitä aina sama ”Ei asetella” tuomari niihin tehtäviin joihin kerho ei saa järjestettyä tuomaria tai AET:ta Asettelijoiden tulee varmistaa, että turnausten sarjojen ”maksu” on merkattu tilaan kentällä, jos palkkioita ei makseta kerhon kautta TASO-ohjelmassa

Ottelun laskuttaminen – alle 18v 1. Sivulla näkyy laskuttamattomat ottelut 2. Alle 18v ei näy autoa, muut kuluerät on valittavissa 3a. Jos matka on tapahtunut YTV:llä, voit valita ao. Kulun listasta, jolloin kustannus täydentyy kenttään 3b. Jos matkakulut ovat syntyneet jotenkin muuten (paikallisbussi, VR, tms) syötä syntyneiden kulujen yhteissumma matkakululle varattuun kenttään. 3c. Moottoripyörällä tai mopolla syntyneet kustannukset merkitään kilometrien mukaan 4. Merkkaa suorittamasi ottelut “suoritetuiksi” ja tallenna muutokset 3

Ottelun laskuttaminen – aikuiset 1. Jos matkustit useamman henkilön kanssa koko matkan autollasi, syötä lisämatkustajien lukumäärä 2. Jos matkakulusi muodostuvat useasta kuluerästä, esim: - 10 km yksin - 35 km kahden lisämatkustajan kanssa tms Tällöin lasket kustannukset itse ja syötät ne “matkakulu” valinnalla. 2010 verottajan hyväksymät korvaukset ovat: 0.45 e/km autolla 0.03 e/km/lisämatkustaja autossa 3. Merkkaa suorittamasi ottelut “suoritetuiksi” ja tallenna muutokset 4

Erotuomarin näkymä kun maksatus käynnissä piirillä Ottelua ei voi merkitä suoritetuksi, koska piirin otteluiden maksatus on käynnissä. Tämä ottelu ei kuitenkaan ole vielä maksussa. Kerhon maksamia otteluita voi laskuttaa, esim. Turnaukset, talvisarjat jne 5

Asettelijan tulee käyttää ”Ei asetella” tuomaria Niissä sarjoissa, missä erotuomari on oikeutettu korotettuun palkkioon (ET korotus X euroa), on kerhon asettelijan aina käytettävä “Ei asetella” tuomaria molempien AET tehtävien kohdalla jos otteluun on mahdotonta järjestää AET:ta. Muutos pitää tehdä ennenkuin ottelun erotuomari laskuttaa palkkion, muuten muutos palkkioon pitää tehdä käsin piirin toimesta osana laskujen tarkastusta. 6

Uusien kilpailuden ja sarjojen luominen Kaikkien kilpailuiden pelit (kerhojen omat + piirin ja liiton sarjat) vuosilta 2007-2009, joita ei ole laskutettu on merkattu maksetuiksi summalla 0 euroa (29.3.2010) Ne kilpailut (turnaukset) joita kerhot luovat jatkossa, olisi perusteltua luoda sarjat tilaan: Maksu: kentällä. Nämä sarjat eivät silloin tule esiin raportoinnissa, jossa tarkastellaan laskuttamattomia otteluita. Voit tarkastaa oman kerhosi “laskuttamattomat” ottelut kohdasta: tulosteet > laskuttamattomat

Muutokset piirin prosesseihin Piirin tulee huolehtia siitä, että kaikkien sarjojen ottelupalkkiot on merkitty oikein TASO-ohjelmaan sarjakohtaiset korotukset tulee merkitä niissä sarjoissa joissa ne tulevat kyseeseen Piiri vastaa palkkioiden tarkastamisesta ja maksusta niille erotuomareille joiden maksutiedot ovat kunnossa Nimi, osoite, sähköpostiosoite Verokortti toimitettu piirille ja lisenssi maksettu Henkilötunnus ja tilinumero tallennettu TASOn perustietoihin Piiri maksaa korotetun ET-palkkion seuraavissa sarjoissa jos ottelun AET:t joudutaan siirtämään muihin otteluihin Piiri maksaa 3-div ottelutarkkailijalle palkkion 10 euroa automaattisesti TASOn tietojen perusteella Piiri vastaa seurojen laskuttamisesta toteutuneiden erotuomarikulujen mukaan. Piiri käyttää omaa harkintaa seuralaskutuksessa hyödyntäen tason ennusteita ja kumulatiivisia palkkioraportteja

Seuralaskutus Arviopalkkio perustuu laskennalliseen sarjan palkkioon ja AET palkkioihin Matkakulu on kumulatiivinen ja huomioi vain toteutuneet tarkastetut palkkiot Tehtävälaskenta huomioi jos mukana on “Ei asetella” tehtäviä Ei asetella AET valinta, aiheuttaa erotuomaritehtävän palkkion korotuksen Kumulatiivinen palkkio ja matkakulutoteuma 9

Matkakustannusten korjaaminen piirin ja liiton sarjat Esitiedot: Erotuomari merkinnyt matkakuluja väärin , palkkioiden tarkastaja haluaa muuttaa palkkioita. Kysessä on piirin tai liiton sarja, jossa matkakulut maksetaan ottelupalkkion päälle. Korjaus tarkastusvaiheessa: Siirry <muokkaa> tilaan. Tarkastaja voi korjata mm. ajoneuvoa tai siihen liittyviä kilomereja. Kilometrien korjaus: Muuta km kentän arvoa ja <tallenna>. Ohjelma laskee oikean summan. Ajoneuvon muutos: Vaihda ajoneuvotyyppiä <pudotusvalikosta> ja <tallenna>. Lisämatkustajan tapauksessa <km korvaus> kenttään on laskettu: (km*ajoneuvotyypin kerroin) + (km*lisämatkustamäärä*lisämatkustajakerroin) Muista aina tallentaa muutokset, jotta ohjelma laskee uudet palkkiot tai kulut maksatustiedostoa varten Ateria/PPraha ja Vkulu eivät ole ole käytössä tässä ohjelman versiossa

Muut korjaukset Jos väärä erotuomari on laskuttanut tehtävän Ota yhteyttä ylläpitoon

Matkakustannusten korjaaminen Kerhojen kilpailut, joissa palkkio sisältää matkat Esitiedot: Erotuomari merkinnyt matkakuluja <avoin matkakulu> kentän avulla enemmän kuin ottelupalkkio(t) on. Tulos: Tuomarilla negatiivisia Mpalkkio rivejä. Tämä vaatii käsinkorjauksen palkkion tarkastajalta. Mahdollista vain niissä kilpailuissa, joissa matkakulut voivat vähentää palkkioita. Korjaus tarkastusvaiheessa: 1. Siirry <muokkaa> tilaan. 2. Korjaa <Maksupalkkio> kentän arvoksi “0” ja ja matkat kentän arvoksi <Ottelupalkkio> kentän summan arvo tai <Maksetaan> kentän arvo 3. Korjaa kaikki yhden saman päivän ottelut samalla kertaa 4. Tallenna muutokset ja tarkista näkymä Mpalkkio 2,50 kumoaa toisensa 12

Korjaus tarkastusvaiheessa: 1. Siirry <muokkaa> tilaan. Esitiedot: Erotuomari merkinnyt kilometrikuluja <auto/mp/mopo> kentän avulla enemmän kuin ottelupalkkio(t) on. Tulos: Tuomarilla negatiivisia Mpalkkio rivejä. Tämä vaatii käsinkorjauksen palkkion tarkastajalta. Mahdollista vain niissä kilpailuissa, joissa matkakulut voivat vähentää palkkioita. Korjaus tarkastusvaiheessa: 1. Siirry <muokkaa> tilaan. 2. Korjaa <Maksupalkkio> kentän arvoksi “0” ja ja matkat kentän arvoksi <Ottelupalkkio> kentän summan arvo tai <Maksetaan> kentän arvo 3. Korjaa kaikki yhden saman päivän ottelut samalla kertaa. Syötä koko oikea kilometrisumma yhteen saman kentän otteluun. 4. Tallenna muutokset ja tarkista näkymä 86,6 13