Www.lapinamk.fi Avoin ammattikorkeakouluopetus. www.lapinamk.fi AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Advertisements

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
Haluatko ammattiosaajaksi? - ammatillinen koulutus mahdollisuutena
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
portaali Tutkinto- opiskelijan palvelut eOpintotoimisto Avoimen amk:n opiskelija- palvelut Neuvonta- ja tiedotuspalvelut.
Suomen koulutusjärjestelmä
HTK-opiskelijoiden opintojen käynnistystapaaminen
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
LVI-kehitysprojekti RAKETTI OPI Synergia Työpaja Janne Santala.
@Virtuaaliammattikorkeakoulu VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Suomen Virtuaaliammattikorkeakoulu.
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
W w w. a m k. f i Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen verkko-opinnot, 15 op Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen opinnoissa hankitaan tietoperustaa.
Ammattistartti Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus, ammattistartti on  ohjaavaa  joustavaa  yksilöllistä valmistavaa koulutusta.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Restonomi Opetussuunnitelma 2005
AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Joustava opintoketju Pohjois- Savossa –hanke – Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion yliopisto Sibelius-Akatemia, Kuopion osasto Humanistinen.
Joustava opintoketju Pohjois- Savossa –hankkeen loppuseminaari Tuula Peura Ulla Kekäläinen Joustava opintoketju Pohjois-Savossa.
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
@Virtuaaliammattikorkeakoulu 5 VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Annina Korpela, tiedottaja Kehittämisyksikkö.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
OHJAUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMISPROSESSIN KÄYNNISTYS Case: Hämeen ammattikorkeakoulu Tapani Pöykkö ja Birgitta Varjonen
Opintopolku.fi ja opiskelijavalinta
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Sanastotyön.
W w w. h a m k. f i / a o k k AMK-opintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajataustaisille Riihimäki Vesa Parkkonen ja Riitta Metsänen.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Jatkokoulutukseen hakeutuminen
Opiskelijoiden vuosipalaute 2014.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Yhteishaun periaatteelliset muutokset 2006 Muutokset vuoteen 2005 verrattuna: yksittäiset arvosanat otetaan pääsääntöisesti ylioppilastodistuksesta lukion.
Usein kysyttyjä kysymyksiä Miten työkokemus huomioidaan pisteytyksessä? -Työkokemuspisteet huomioidaan vasta lopullisessa valinnassa, ei siis esivalintavaiheessa.
Siirtymät koulutukseen ja työelämään
Koe ja kansainvälisty Katja Kurasto 2011.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Lapin yliopiston Avoin yliopisto Tervetuloa Avoimen yliopiston infotilaisuuteen.
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Erilaisia vaihtoehtoja….
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
Kahden tutkinnon suorittaminen - info-tilaisuus ti 15. 8
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
Toisen asteen koulutus
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Kahden tutkinnon polku
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
Avoin ammattikorkeakoulu
Seurakuntaharjoittelut, työelämäyhteistyö ja ops2015
Tilastoja kevään 2016 yhteishausta
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!
OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
OPISKELU TIETOJENKÄSITTELYN MONIMUOTOKOULUTUKSESSA
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Ammattikorkeakouluopinnot​
Esityksen transkriptio:

Avoin ammattikorkeakouluopetus

AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta, iästä tai tavoitteista riippumatta.  Opinnot ovat Lapin ammattikorkeakoulun AMK- tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja.  Avoimet ammattikorkeakouluopinnot eivät anna oikeutta tutkinnon suorittamiseen mutta opinnot voidaan hyväksilukea hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen.

TAVOITTEENA VOI OLLA  Ammattikorkeakouluopiskeluun tutustuminen  Valintakokeisiin valmentautuminen  Tutkintoon hakeutuminen ja polkuopintojen tekeminen  Ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen sekä työelämässä tarvittavien tietojen ja taitojen kartuttaminen tai lisäosaamisen hankkiminen  Itsensä kehittäminen  Opiskelijatarinoita ja kokemuksia avoimen opintopoluista voit lukea osoitteesta:

OPINTOJA VOI SUORITTAA  Yksittäisinä opintojaksoina tai laajempina kokonaisuuksina  Erillisillä avoimen AMKin järjestämillä opintojaksoilla  AMK- ja YAMK- tutkintojen opintojaksoilla tutkinto- opiskelijoiden (nuoret ja aikuiset) ryhmissä  Päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa  Joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta lähiopetuksen lisäksi etä- ja verkkoyhteyksin.

POLKUNA AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTOON Avoimessa suoritettuja opintoja voit hyödyntää AMK-tutkintoon hakeutuessasi:  Opinnot eivät oikeuta AMK-tutkinnon suorittamiseen mutta ne ovat hyväksiluettavissa osaksi tutkintoa.  Syksystä 2014 alkaen avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettujen opintopisteiden (60 op) perusteella hakeutuminen jatkuvan erillishaun kautta.

MAKSUT  Opiskelijoilta peritään 10€/ opintopiste TAI vuosimaksu 275€, jolla voi opiskella rajattoman määrän opintoja vuodessa.  Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen tai muihin opintososiaalisiin etuihin.  Avoimessa opiskelua suunnittelevan työttömän kannattaa selvittää ennen opintoja TE-toimistosta opintojen vaikutus työttömyyskorvaukseen/ mahdollisuus omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella.

OPINTOIHIN ILMOITTAUDUTAAN  Opintoihin voi ilmoittautua osoitteessa  Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojen alkua  Ilmoittautuminen on sitova  Uusia opintojaksoja alkaa pitkin lukuvuotta

LISÄTIETOJA OPINNOISTA  Maakuntakorkeakoulun koulutushausta  Netistä osoitteesta  Opinto-oppaasta ja SoleOPS:sta  Avoimen AMK:n henkilökunnalta

AVOIMESSA AMKISSA OPISKELUN ERO TUTKINTO-OPISKELUUN VERRATTUNA EROJA  Avoimen opiskelijat maksavat opiskelusta  Avoimen opiskelijat ilmoittautuvat opintojaksoille avoimen kautta  Avoimessa ei voi suorittaa tutkintoa  Avoimen AMKin opiskelija ei saa opintotukea eikä opintososiaalisia etuja YHTÄLÄISYYKSIÄ  Opiskelijoilla ohjaus- ja neuvonta, atk- ja kirjastopalvelut  Käyttäjätunnukset ja siihen liittyvät palvelut  Suoritusvaatimukset ja arviointi opetussuunnitelman mukaisesti  Opiskelevat työjärjestyksen mukaisesti  Ovat opiskelijavakuutuksen piirissä  Polkuopiskelijat voivat tehdä myös harjoitteluja ja opinnäytetyön

 Kulttuuriala  Luonnonvara- ja ympäristöala  Matkailu-, ravitsemis- ja talousala  Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala  Tekniikan ja liikenteen ala  Yhteiskuntatieteiden, liiketalous ja hallinto LAPIN AMMATTIKORKEAKOULUN TOIMIPISTEET  Kemi  Rovaniemi  Tornio KOULUTUSALAT LAPIN AMKISSA, joissa voi myös avoimen AMKin kautta opiskella

YHTEYSTIEDOT  AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Jokiväylä 11C Rovaniemi  Koulutussuunnittelija Jonna Löf p ,  Opintosihteeri Seija Enbuske p ,