Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maatalousyrittäjien eläkelaitos Kevät 2014
Advertisements

Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Lavian lukio.
YHTEISHAKUINFO AIKATAULU: kevään yhteishaku
YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
VASITE-HANKE Ohjausryhmän kokous KESKEISET TOIMENPITEET Työnhaun ohjaus, työnhakupalvelu ja urasuunnittelu 2. asteelta valmistuneille Urasuunnittelu.
Korkeakoulutus 1.Vastuu ammattikorkeakoulujen perusrahoituksesta siirretään kokonaan valtiolle ja ammattikorkeakouluista tehdään itsenäisiä oikeushenkilöitä.
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Suomen Jääkiekkoliitto Savo-Karjalan alue1 Savo-Karjalan alue Kilpailusuunnitelma, tiivistelmä Kevätkokous
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Ohjaajakouluttajat Työryhmässä 15 jäsentä, paikalla 10. Lisäksi 5 työryhmän ulkopuolista.
Osaava Verso III Ammatillisten opettajien osaamisen ennakointi ja osaamisen kehittäminen verkostoissa, sosiaalisen median toimintafoorumeissa sekä koulutusorganisaation.
Korkeakoulujen esteettömyysverkoston tulevaisuuden toimintamalli: Keskustelua verkoston olemuksesta ja toiminnoista ESOK.
Oulun aikuislukio 2014.
AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU Ammattikorkeakoulun koulutusmuoto, joka n parantaa opiskeluun osallistumismahdollisuuksia n parantaa työelämässä mukana olevien.
Turun perusopetuksessa
Turun esi- ja perusopetuksessa
1 Valtakunnallinen laajennetun työssäoppimisen kokeilu painoviestinnän alalla – Kokeilun, projektin sisältö ja tavoitteet - Kokeiluissa.
Tukioikeuksien siirrot
Erilaisten oppijoiden huomioiminen koulutuksenjärjestäjän strategiassa
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Maaseutuopiston aikuiskoulutus Maaseutuopetuksen johtokunta
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Maikki Naarala Rehtorin kanslia
Ammattitaito työssäoppimalla ja verkossa
Pedagogiset haasteet tutkimuksessa: kirjapakettikurssi Kevät – syksy 2014.
TutKIVA oppiminen verkossa  suunnitellaan ja toteutetaan opetusteknologiaa hyödyntäviä opintoja, joissa sovelletaan tutkivan oppimisen pedagogisia periaatteita.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Rajauslain soveltamiskäytäntöjä Helsingin yliopistossa Helsingin yliopiston Oodi-päivät Marja Kruut Opiskelijaneuvonta- ja opintotukipalvelut.
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
TutKoKe-toimintasuunnitelma Syksy 2014 Tutkoke-ryhmä järjestää yhteistyössä Joensuun normaalikoulun kanssa TutKoKe-symposiumin ja edeltävän.
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
Perusopetuksen opetussuunnitelma 2016
Opettamisesta osaamiseen – kehittämisohjelma Metropoliassa Opettamisesta osaamiseen - kehittämisohjelman avausseminaari Leena Koivumäki,
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Lukujärjestys Kevät 2015.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
VIRTA - Opintotietopalvelu. 2 VIRTA-Opintotietopalvelu - csc.fi/virta RAKETTI-VIRTA hankkeessa luotiin korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto.
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Oulun yliopisto, Ohjaus- ja työelämäpalvelut Jaana O. Liimatainen Te tapäivät
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ PaPaLaVa-projektista  Palapelillä laatua valinnaisuuteen  Uutta luova suunnittelu- ja kehittämistehtävä.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
Toukokuu ● Kesäjäät kerran viikossa – – – – – – – – –
Opintopolku.fiOpintopolku.fi – elinikäisen oppimisen tukena Opetushallitus.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Ops seminaari Askola.
Ammattitaitoa työssäoppimalla ja verkossa
Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA (60 osaamispistettä) Antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseksi.
STUDIO-projekti Toimintalinja 3: Osuvuutta ja kysyntälähtöisyyttä aikuisopiskeluun tieto-, neuvonta ja ohjauspalvelujen valtakunnallisella kehittämisohjelmalla.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittäminen Ammattikoulutuksen johdon seminaari
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
YHTEISKOULUN OPPILAANOHJAUS Tavoite Yhteystiedot Kohderyhmä
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
RUOTSIN KIELEN OPETUKSEN KEHITTÄMINEN KORKEAKOULUISSA (=ROKK-HANKE): Työskentely lv Heidi Rontu, FT, dos. (Aalto) & Taina Juurakko-Paavola, FT,
Kotiväenfoorumi Hellevi Lassila Koulutusjohtaja, vararehtori
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Kahden tutkinnon polku
Vauhtia ja motivaatiota opiskeluun työtä opinnollistamalla
Avoin ammattikorkeakoulu
johtava rehtori Timo Olli KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO
Erasmus kouluissa | Erasmus in Schools
V-S Edunvalvontarinki järjestää Pro:n jäsenille koulutusillan aiheesta Työhyvinvointi, työvointi ja ajankohtaiset asiat työmarkkinoilla Illan asiaosuuden.
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Esityksen transkriptio:

Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai tai AY-tutkinto 2014 alkaa, ilmoittaudu - jo nyt mukaan. Tutkinto alkaa alueellisissa aloitus- illoissa elokuussa ja päättyy kevään loppuseminaariin. Paikat täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä.

AY-tutkinnon valtakunnallinen aloitusseminaari pidetään Kirkkonummella Majvikissa. AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai tai Ay- tutkinto on Ammattiliitto Pron verkkoavusteista koulutusta Suuren suosion saavuttanut, jo kymmenennen kerran järjestettävä ja juhlavuottaan viettävä Ay- tutkinto on tarkoitettu kaikille Ammattiliitto Pron jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan verkko-oppimiseen, sosiaalisen median käyttöön aikuiskoulutuksessa, sekä kehittämään itseään ja lisäämään omaa tietämystään ja osaamistaan.

AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai tai Tutkinnossa käsiteltävät teemat kattavat laajasti nykypäivän työelämässä ja järjestötoiminnassa tarvittavia yleistietoja ja -taitoja. Ay- tutkinto toteutetaan ryhmä- ja yksilötason monimuoto-opiskeluna. Se koostuu kolmesta valtakunnallisesta viikonloppuseminaarista, joiden välillä opiskellaan verkossa ja tavataan oman alueen palauteilloissa. AY-tutkinnon valtakunnallinen puolikurssi- seminaari pidetään Paikka ratkeaa syksyn aikana.

AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET: Oma aluekeskuksesi tai tai Varsinainen oppiminen tapahtuu pienryhmissä, pääosin verkossa. Oppimisen tasoon voitte itse vaikuttaa. Se määräytyy kunkin opiskelijan ja ryhmien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan. Tutkinto huipentuu loppuseminaariin, jossa esitellään tutkinnon ryhmissä tehdyt lopputyöt. Tutkinnon järjestää ja sen kustannuksista vastaa Ammattiliitto Pro. AY-tutkinnon valtakunnallinen loppuseminaari pidetään Kirkkonummella Majvikissa.