Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta 1953. Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Digi Electronics Limited
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Tietoyhteiskunnan kehittämisen tavoitteet ja edellytykset Turku
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko 2012.
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
Sosiaalinen media ja rotarytoiminta
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
TTL:n jäsenyhdistyksille palautuvan kiinteän maksuosuuden määräytyminen Puheenjohtajakokous Valmistelu: Jukka Rinne.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Vapaaehtoistoiminnan kehittämisnäkymiä Järjestöpäällikköverkosto Katariina Suomu Ensi- ja turvakotien liitto ry.
ICT Suomi 2008 Järjestöuudistus. Järjestöpoliittinen näkökulma ICT-alan edunvalvonta hajallaan Monta erilaista osaamiseen ja alueellisuuteen perustuvaa.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
Hyvä käytänne Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos Tarja Pääjoki, Satu Kähkönen Yhteiskunnan tarpeisiin reagoiminen koulutuksen suunnittelussa:
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Kehitysvammaliitto ja FASD
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Ajankohtauskatsaus OPSO ry:n kevätseminaari, Vaasa
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta 1953

Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n alan ammattilaista sekä yli 500 tietotekniikkaa tuottavaa tai käyttävää yritystä ja yhteisöä • 26 jäsenyhdistystä: - 17 alueellista yhdistystä - 6 valtakunnallista teemayhdistystä - 3 opiskelijayhdistystä - sekä lukuisia osaamisyhteisöjä ja kerhoja • Perustettu vuonna 1953 nimellä Suomen Reikäkortti- yhdistys

Jäsenyhdistykset Toimimme joka puolella Suomea Opiskelija- yhdistykset:

Toiminnan rakenne TTL toimii kattojärjestönä paikallisyhdistyksille, teemayhdistyksille ja osaamisyhteisöille. Jäsenenä sinun on mahdollisuus kuulua useisiin eri jäsenyhdistyksiin. Jäsenet yhteensä: Yhteisöjäsenet: 500 Paikallisyhdistykset Teema- yhdistykset Osaamis- yhteisöt ja kerhot JÄSEN 6 20

Tehtävät: kouluttaminen Jäsentemme ammatillisen osaamisen pitäminen ajan tasalla - ja jopa edellä - on Tietotekniikan liiton tärkein tehtävä. Vuonna 2010 järjestimme yhteensä yli 50 koulutus- ja sertifiointitilaisuutta. Tilaisuuksiin osallistui yhteensä noin 1000 henkilöä. Aiheet vaihtelivat avoimesta lähdekoodista ITIL:iin.

Tehtävät: kannanotto Tietotekninen osaaminen on Suomen tulevaisuuden kivijalka. Pidämme ICT- alan asioita esillä julkisessa keskustelussa ja otamme kantaa. TTL nosti vuonna 2010 julkiseen keskusteluun lukuisia ICT-aiheita. Keväällä 2011 avasimme Tietoyhteiskunnan vaalikoneen, jonka tavoitteena oli saada kansanedustajaehdokkaat sekä äänestäjät pohtimaan yhä tärkeämpiä tietoteknisiä kysymyksiä.

Tehtävät: tutkimukset Kannanottojemme taustalla on konkreettista faktaa, jota saamme mm. lukuisten tutkimustemme avulla. Vuosittain toistuvia tutkimuksia • IT-barometri • Palkkatutkimus • Tietohallinto- johtaminen

Jäsenyhdistysten toiminta Myös tietotekniikan ammattilaisen täytyy välillä rentoutua. Tarjoamme jäsenillemme monenlaista vapaa-ajan toimintaa. TTL Invitational Golf 2010

Jäsenedut • Lehtiä • Lakiasiainpalvelut esim. tietotekniikan sopimusasioissa (ei työsuhdeasiat) • Vakuutukset • Ilmaiset seminaarit ja verkostoitumistilaisuudet Lue lisää:

Jäsenmaksut vuonna 2011 • Opiskelijalle syys- joulukuu 8,7 € (sisältää Tietokonelehden verkkoversion) • jäsenmaksu opiskelijoille v oli € riippuen lehtivalinnoista

Pysy ajan tasalla • IT-ala muuttuu jatkuvasti, mitä opit ensimmäisenä vuonna koulussa, ei välttämättä päde enää työelämään siirryttäessä • Tarjoamme:  ajankohtaisia seminaareja (usein ilmaisia jäsenille)  elävän keskustelufoorumin  verkostoitumismahdollisuuksia aktiivisille

Verkostoidu • Haluatko Ciscon toimitusjohtajan verkostoosi? • Yhdistystoiminnan kautta pääset tutustumaan alan ammattilaisiin • Käy tapahtumissa • Käytä sosiaalista mediaa • Tarjoamme puitteet – ole aktiivinen!

Kiitos! Yhteystiedot Tietotekniikan liitto ry Lars Sonckin kaari Espoo Vaihde: