vedestä, ilmasta ja tulesta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Raskaustestin pikkuinen plussa, Ei vielä höyhenkään.
Onneni on olla Herraa lähellä
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Toimintaohjeet opelle
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Millainen on ystävä?.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Naisen ainoa vika.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Paikkoja maailmalla Ja satunnaisia matkailijoita.
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lapsen KYMMENEN KÄSKYÄ vanhemmille
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Seiso kuin vuori, virtaa kuin joki – näkökulmia työhyvinvointiin Valtakunnallinen Hyvinvointipäivä Salla Tapio Malinen
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Pieniä hetkiä.
HENKISTÄ TASAPAINOILUA
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Mitä asenne tarkoittaa?
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Seuraavassa elämässäni haluan olla KARHU,
Toimintaohjeet opelle
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Matkalla.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Viisaus- eli opetuskirjat
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Esityksen transkriptio:

vedestä, ilmasta ja tulesta. Toivon sinulle voimia maasta, vedestä, ilmasta ja tulesta. Toivon sinulle voimia maasta, vedestä, ilmasta ja tulesta.

Joka ottaa kädestäsi kiinni ja koskettaa sydäntäsi, on todellinen ystävä. Hän, joka ottaa kädestäsi kiinni ja koskettaa sydäntäsi, on todellinen ystäväsi.

Harvoin ajattelemme sitä, mitä meillä on, mutta usein ajattelemme sitä, mitä meillä ei ole.

Älä itke, koska se on ohi, vaan ole onnellinen, että se tapahtui. Älä itke, koska se on ohi vaan naura, koska se tapahtui. Älä itke, koska se on ohi, vaan ole onnellinen, että se tapahtui.

Mitä tarkemmin suunnittelet, sitä kauemmas päämäärä katoaa. Mitä tarkemmin suunnittelet, sitä kauemmas päämäärä katoaa

Kaikelle tapahtuvalle on syynsä. Kaikelle tapahtuvalle on syynsä.

tapahtuvat, kun niitä vähiten odotat. Älä yritä liikaa, koska parhaat asiat tapahtuvat, kun niitä vähiten odotat. Älä yritä liikaa koska parhaat asiat tapahtuvat kun vähiten niitä odotat.

Kauneimpia ovat hiljaiset hetket. Kauneimpia ovat hiljaiset hetket.

mitä siltaa tulisi käyttää ja mitkä sillat ohittaa. Vaikeinta on oppia, mitä siltaa tulisi käyttää ja mitkä sillat ohittaa. The most difficult lesson to learn is: Which bridge in life to use or which one to break off Vaikein asia on oppia mitä siltaa tulisi käyttää ja mitkä sillat ohittaa.

Kaikki näkevät miltä sinä näytät, mutta vain harvat tietävät millainen olet.

Saadakseen jotain mitä itsellä ei vielä ole, täytyy tehdä hyvin jotain, mitä ei ole vielä tehnyt.

you can appreciate and be grateful for them Ehkä Jumala haluaisi tutustuttaa sinut erilaisiin ihmisiin,jotta tavatessasi oikeat ihmiset osaisit arvostaa heitä ja olla heistä kiitollinen. Perhaps God would want you to become acquainted with many different people in the course of your life, so that when you meet the right ones, you can appreciate and be grateful for them Ehkä Jumala haluaisi tutustuttaa sinut erilaisiin ihmisiin,jotta tavatessasi oikeat ihmiset osaisit arvostaa heitä ja olla kiitollinen.

and it will happen Anna jollekin asialle nimi niin se toteutuu Give something a name, and it will happen Anna jollekin asialle nimi niin se toteutuu Anna jollekin asialle nimi, niin se toteutuu.

Rakkaus ei vaadi kahta ihmistä katsomaan toisiaan, vaan katsomaan samaan suuntaan. Love doesn't require two people look at each other, but that they look together in the same direction. Rakkaus ei vaadi kahta ihmistä katsomaan toisiaan vaan kaksi ihmistä katsomaan samaan suuntaan.

Life is drawing without an eraser Elämä on piirustus ilman pyyhekumia Elämä on kuin piirustus ilman pyyhekumia.

The earth to live in. I wish this to you Toivon sinulle Ilmaa hengittämiseen, tulta lämmitämään, vettä juotavaksi, maapallon elääksesi. Toivon sitä sydämeni pohjasta. I wish you always: Air to breath, Fire to warm you, Water to drink and The earth to live in. I wish this to you from my heart Toivon sinulle Ilmaa hengittämiseen tulta lämmitämään vettä juotavaksi maapallon elääksesi. Toivon sitä sydämeni pohjasta.