TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Advertisements

Maalivahtivalmennus ikäluokittain
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
Repäise itsesi ja kaverisi mukaan hurmioon - hae ihania muistoja! SM-kauden avauspeli kotisalissa, Honkaa vastaan! Tästä se alkaa taas… Peli alkaa 12.30,
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
Nummenpakan koulun aurajoen yksikön järjestyssäännöt
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tarinagolf ry, Nuoriso- ja valmennustoimikunta Tarinagolfintie 19, Siilinjärvi Ohjaajien palaveri
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
10 vinkkiä voimaantumiseen
Jokaisella koululla tulee olla järjestyssäännöt, joilla ei kuitenkaan saa rajoittaa jokaiselle perustuslaissa taattuja oikeuksia. Järjestyssäännöt eivät.
Turvallisuusohjeet joukkueen tapahtumissa • Valmentajalla täytyy olla tieto: • pelaajien mahdollisista allergioista • pelaajien mahdollisista lääkityksestä.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli –periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous.
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Nummenpakan koulu Nummen yksikön järjestyssäännöt
PEPO E11 Kausi 2014.
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
P06-joukkueen vanhempainilta
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
AKRO vanhempainilta kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Valmennusjärjestelmä 3.Voimistelijan polku akrobatiavoimistelussa 4.Käytännön asiat.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Käsitelty henkilöstökokouksessa Käsitelty Nummen luottamusoppilaiden kanssa Nummenpakan koulun Nummen ja Halisten yksiköiden tarkennukset.
Turnauksien säännöt sekä valmistautuminen turnauspäivään
Vanhempainkokous.
Jippo-juniorit Pelaajapolku.
P15 kausisuunnitelma Kausi
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
KASVATUSKESKUSTELU = KAKE
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
Lentopalloa sarjajoukkueessa
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Vanhempainilta AKRO Aava kello
EPS T11 Vanhempainkokous
Kotipelin järjestäminen Blues-turnaus Joukkueen vaatetus
Tervetuloa.
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Joukkueen päivitetyt pelisäännöt
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 1
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Lilliputit Vanhempainpalaveri
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Periaatteita.
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Esityksen transkriptio:

TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN

OHJESÄÄNTÖJÄ  Ole aina ajoissa paikalla valmiina harjoituksiin ja peleihin. Valmistaudu huolella sekä henkisesti ja fyysisesti (varusteet kunnossa ja siistinä).  Harjoitukset alkavat aina ajallaan. Teippaukset, lämmittelyt ym. valmistelut tehdään hyvissä ajoin etukäteen.  Jos sinulla on vammoja, sairauksia tai lääkekuureja jotka haittaavat suorituksiasi, ilmoita asiasta aina valmentajallesi.

HARJOITUKSISSA  Tsemppaa aina pallot loppuun asti ja kannusta kavereita.  Pallot haetaan aina juosten, siirtymiset tehdään juosten.  Kommunikoi ja käytä ääntä muiden pelaajien kanssa peli- ja harjoitustilanteissa: MINÄ, HELPPO, JUJU, TÄÄLLÄ, RAJA AUKI, PALLO SISÄLLÄ TAI ULKONA jne…  Kun valmentajalla on asiaa, niin kuunnellaan hiljaa.

OHJESÄÄNTÖJÄ  HILJAISUUS: Jos ollaan yli yön kestävällä pelimatkalla tai leirillä niin sovitaan aina tietty aika hiljaisuudelle, sitä tulee noudattaa, koska: -urheilija tarvitsee tietyn lepoajan -muille pitää antaa mahdollisuus lepoon -jokaisella on oikeus ja velvollisuus tulla kertomaan mahdollisista häiriöistä valmentajille - joukkueen kapteeni vastaa ryhmästään  Havaituista rikkeistä tulee seuraamuksena: -D-C-B- ikäiselle kirjallinen varoitus kotiin - toistuvista rikkeistä tapahtumasta poisto ja seuraavaan tapahtumaan kutsumatta jättäminen.

KUN PÄÄSET ETEENPÄIN  Kun saat käyttöösi seuran edustusasun ja verkkarit, kohtele niitä hyvin. Pidä ne siistinä ja palauta ne aina viikattuina.  Aina, kun riisut verkkarit lämmittelyn jälkeen, niin ne viikataan siististi vaihtopenkille tai lattialle.  MUISTA: On kunniatehtävä pukeutua TT- Volleyn edustusasuun ja kilpailla sen puolesta.  Edusta seuraasi aina ylpeydellä ja kunnioituksella muita pelaajia kohtaan.

KUN PÄÄSET ETEENPÄIN  Tulevan huippu-urheilijan tulee käyttäytyä asiallisesti ja kohteliaasti jokatilanteessa. Esiinny ryhdikkäästi, tervehdi tavatessasi valmentajia ja pelikavereita kohteliaasti.  Lippiksen tai muiden päähineiden käyttö sisätiloissa on kielletty.  Ruokailuissa ei etuilla eikä hälistä.  Muista käydä suihkussa aina harjoitusten ja pelien jälkeen.

OHJESÄÄNTÖJÄ  Huipulle tähtäävän urheilijan on ymmärrettävä nautintoaineiden haitalliset vaikutukset urheilusuorituksiin. Tästä syystä kaikilla seuran järjestämillä leireillä, peli- ja turnausmatkoilla sekä kotiotteluissa alkoholin, tupakan ja nuuskan käyttö on ehdottomasti kielletty.  Karkin, limsan ja muiden makeisten nauttiminen harjoituksia tai pelejä ennen tai niiden välissä on kielletty.

LOPUKSI  Nämä säännöt on koottu valmentajien ja pelaajien omista ehdotuksista monen vuoden kokemuksella.  Jokaisen TT-Volleyn pelaajan on sitouduttava noudattamaan näitä sääntöjä.

OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA SARJAKAUTTA KAIKILLE Toivoo TT-Volleyn johtokunta 