Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/2014 1 KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri 2013-2014

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Nettijäsenrekisterin käyttö
Advertisements

Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
TILDA-Verkkotilastointi
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
INTRA.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! / puh.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Tekstin muotoilu Wordilla:
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! / puh.
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
PowerPoint-ohje © Teemu Sillantaus Teemu Sillantaus
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
KLUBISIHTEERI koulutus
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! /
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Sihteerikoulutus / KE & AR
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Tietojen hakeminen TILDAsta Opas käyttäjälle. SISÄLLYS Hakemistopuu & tilaston hakeminen Omat haut Tilaston tallentaminen / vieminen Exceliin Kuvaajan.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
/ Sihteerikoulutus / KE & AR / hr 1 JÄSENREKISTERI MyLCI.
Toimittajaportaalin pikaohje
Käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen / KE & AR & JRy
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Ajankohtaista B-piirin vuosikokous
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Sihteerikoulutus / KE & AR
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
prePETS SIHTEERIN TEHTÄVÄT
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L
JÄSENREKISTERI.
Esityksen transkriptio:

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri

PTS Sihteerin tehtävät Ennen kauden alkua Varmista - että uuden kauden virkailijat tulevalle kaudelle on ilmoitettu jäsenrekisteriin. Uudet hallitusvirkailijat tulee syöttää jäsenrekisteriin välittömästi valintojen vahvistuttua. (vimeistään ) -Ilmoittakaa myös lohkonne puheenjohtajalle. Jäsenrekisterin linkki lähtien tunnukset jäsenrekisteriin saa yllä olevasta osoitteesta. Tämä koskee, niin klubin virkailijoita, kuin muitakin klubin jäseniä. Käyttäjätunnukseen on annettava oma sähköpostiosoite. Jäsenrekisteriin pääset jatkossa käyttäjätunnuksella (=sähköpostiosoite) ja tallentamallasi salasanalla. Jos sinulla ei ole ollenkaan sähköpostiosoitetta, niin pyydä sihteeriä katsomaan jäsenrekisteristä sinun kotimainen jäsennumerosi, joka toimii käyttäjätunnuksena ja kv-jäsennumerosi, joka toimii salasanana.

Jäsenrekisteri •Tietoja syötettäessä on erityisen tärkeätä kiinnittää huomiota siihen, että ainakin presidentin, sihteerin sekä rahastonhoitajan tiedoista löytyy voimassaoleva sähköpostiosoite. Klubille tuleva sähköposti ohjautuu automaattisesti presidentille, sihteerille ja rahastonhoitajalle. Mikäli uusien hallitusvirkailijoiden rekisteröinnissä ilmenee ongelmia, kannattaa kääntyä piirisihteerin puoleen lisäohjeiden saamiseksi (piirisihteerin yhteystiedot löytyvät esityksen alusta.). Huomioittehan, että rekisteriin tulee merkitä henkilön aito ja alkuperäinen sähköpostiosoite (ei ns.alias-osoitteita, jotka ovat muotoa lions.fi). •Jäsenrekisteri on tätä nykyä kaikille avoin tarkastelua varten. Ylläpito-oikeus lisäyksiin ja muutoksiin on klubisihteerillä sekä presidentillä. Tunnukset jäsenrekisteriin saa osoitteesta Tämä koskee, niin klubin virkailijoita, kuin muitakin klubin jäseniä. Käyttäjätunnukseen on annettava oma sähköpostiosoite.HUOM! Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, huolehdithan muutoksesta myös jäsenrekisteriin. PTS

Uusien virkailijoiden syöttäminen • Päävalikosta valitaan Jäsensovellus. • Klikataan ao jäsenen nimeä ja ylhäältä valitaan Muokkaa. • Siirrytään kohtaan Tehtävät ja painetaan Lisää näppäintä. • Klikkaamalla kolmenpisteen nappia saa näkyviin eri vaihtoehdot tehtävistä. Niistä valitaan oikea. Tehtävän Alku- ja Loppupäivämäärät tulevat näkyviin automaattisesti. Jos jäsenellä on useampi tehtävä, niin painetaan uudestaan Lisää näppäintä, jolloin saadaan uusi rivi ja sieltä valitaan hänelle toinen tehtävä. Jokainen tehtävä näkyy omana rivinään alku- ja loppupäivämäärineen. Lopuksi painetaan Talleta näppäintä. Sama tehtävä ei voi olla kahdella eri jäsenellä. 4 PTS

Uusien virkailijoiden syöttäminen • NYKYISTEN TEHTÄVIEN PÄÄLLE EI SAA VAIHTAA TOISTA JÄSENTÄ. • Nykyiset tehtävärivit siirtyvät aikanaan jäsenen historiatietoihin. Jos nykyinen tehtävä on poistettu, niin ei ole mitään tietoa jota siirtää jäsenen historiatietoihin. • Mikäli jäsenellä on sama tehtävä esim. kahtena kautena peräkkäin, lisätään sama tehtävä myös seuraavalle kaudelle omana rivinään. Alku- ja loppupäivämäärät kertovat tehtävän keston ja niiden perusteella tieto siirtyy myös jäsenen historiatietoihin. 5 PTS

• Kirjautuminen yllä olevan ohjeen mukaisesti. 6

PTS • Tee kuukauden jäsenilmoitus: Jos jäsentiedoissa ei ole muutettavaa, tulee klikata jäsenrekisterin päävalikosta kohtaa:"lähettää kansainväliseen rekisteriin ilmoitus, että jäsentiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia." Tämä on lisätty päämajan toivomuksesta jäsenrekisteriin. PÄÄVALIKKO

Lisää tehtävä PTS Hae jäsenen henkilötiedot Valitse Muokkaa

Lisää tehtävä PTS Tehtävät kohdassa valitse Lisää

Lisää tehtävä PTS Valitse tehtävä valikosta Päivämääriin tulee oletusarvona seuraava kausi Talleta

11 Ei muuta kun tukka putkella hommiin ! KIITOS !