Made by Johan, Jonna, Mira and Tarja

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VALOKUVIA VUOSIEN VARRELTA
Advertisements

Ylöjärven kierros Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle Ylöjärvelle! Valitse kartasta haluamasi kohde tai käy nähtävyydet läpi yksi kerrallaan. Ylöjärven.
Äänen ominaisuudet Class 7D in Helsingin normaalilyseo
Tiedotustilaisuus Rakennustoimisto Pohjola Oy •Vuonna 1989 perustettu perheyritys •Toiminta-alue Pirkanmaa ja Etelä-Suomi •Liikevaihto n. 35,5.
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Mitä venäläinen museokävijä kaipaa? Kysely toteutettiin : •Arkkitehtuurimuseo •Ateneum taidemuseo ( ), Kansallisgalleria ( )
Modernismi ja 1800-luvun vaihteessa ensimmäisestä maailmansodasta jääneen epävarmuuden vuoksi alettiin etsiä uusia sanoja, muotoja ja kuvia maailmasta.
Virtuaaliympäristöt Virtuaalitodellisuuden hyödyt
Mainosala on ylikuormittunut Aikuiset näkevät kymmeniä tuhansia mainoksia vuodessa Kilpailu näkyvyydestä muuttuu jatkuvasti vaikeammaksi ja kalliimmaksi.
Havaintomotoriset taidot pelinluvun perustana
Kaupallisen alan kulttuuri
WE LOVE HELSINKI.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
OLEMISEN TEOLOGIA JA PEDAGOGIIKKA
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
TAITEIDEN TALO VUOSAAREEN Helsingin kaupungin yhteismarkkinointitilaisuus Hotelli Rantapuisto Liisa Winberg, Vuosaari-toimikunnan pj.
Pelien -ohjelmointi Syksy 2007 Vapaavalintainen opintojakso 3 op. ITP8TM003.
Ääni ja kuuleminen Kuuloaisti toimii ihmisellä jo sikiövaiheessa.
Digitaalinen ääni. Mitä ääni on? Digitaalisen äänenkäsittelyn yhteydessä törmätään äänitekniikan käsitteisiin kuten hertsi ja desibeli Ääni on aineessa.
OSAAVAT KUNNAT-projekti Elinkaarikustannusten mallinnus: case Riihimäki.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska.
Oppimisorientaatioita
Oikeus hiljaisuuteen FT Outi Ampuja Musiikki ja lääketiede.
1 Lastensuojelun tieto lapsesta Mirva Makkonen Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Oulun seudun lastensuojelun kehittämisyksikkö.
Sukupuoli ja lastenkulttuuri Modernissa kulttuurissa sukupuoli on polaarinen järjestys, jossa feminiininen ja maskuliininen toisistaan riippuvainen vastakohtapari.
Mitä on kulttuuri?.
Vauvan erityiset kyvyt ja taidot
SAP BCM Business Communications Management
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Sosiaalinen media Sinikka Torssonen Sivu
ÄÄNI.
Äänen käsittely.
”Kaikki tiet johtavat Roomaan”
Viulu.
Akut Akut.
Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.
Modernismin tulo Suomeen
Oboe Jenna Kemppainen.
IMPLANTTITUTKIMUKSET TAMPEREELLA Kati Härkönen, erikoislääkäri, TAYS
Neuvottelupäivien palautteenkeruu. Vastaajien ikäjakauma ja työllisyystilanne.
Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa.
 Koulussa oli liikunta- ja rentoutumistila, jota kutsuttiin ”pommariksi”. Ankea ja virikkeetön huone muuttui projektin edetessä aisteja stimuloivaksi.
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
63. Mielenterveyden häiriöt
Teema 3: Haasteet Uudet kuvailukäytännöt ja tarpeet: RDA, e-aineistot, avoin tieto Nina Hyvönen
Onko Facebook monopoli?
Oppimisen moninaisuudesta Jyväskylä Arto Riihimäki SEL ry.
Yhteenvetoa mediatekstien vaikuttamisen keinoista
JÄSENHUOLTO JA UUDET JÄSENET
Eniten kohderyhmää tavoittavat aikakauslehdet lukijoiden kiinnostusten kohteiden mukaan 2016 Lähde: KMT AL + total 2016 n=9 557 , est
Yksilön lyhyt historia
Havaintokanavatestin pisteytys
Kartografian historia
Eksistentialismi taustaksi kysymys siitä, onko kaikilla olioilla jokin perimmäinen OLEMUS (lat. essentia) ESSENTIALISMIN (olemusajattelun) mukaan kullakin.
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Millainen oppija sinä olet?
Määritä äänen taajuus Kiinnitä mikrofoni statiiviin ja johdot tietokoneeseen Käynnistä mittaus ja lyö äänirautaan. Määritä kuvaajasta äänen taajuus.
Optinen vai haptinen skriini?
Metafysiikka kysymys SUBSTANSSISTA eli todellisuuden perusaineksesta
Eksistentialismi Eero Jussila.
Läkis dominoi digissä.
Matkailu Matkailija on ihminen joka käy tilapäisesti oman paikkakuntansa ulkopuolella Matkailulla pitkät perinteet (jo antiikin aikana), alkoi yleistyä.
Eniten kohderyhmää tavoittavat aikakauslehdet lukijoiden kiinnostusten kohteiden mukaan Kevät 2017.
Photograph:Eeva Rista, Helsingin kaupunginmuseo,
IKÄÄNTYNEET JA KOMMUNIKOINNIN HÄIRIÖT
Sosiaalisten verkostojen analyysi (ja Web2.0)
KULTTUURISTA MUISTOJA SANOIN, KUVIN JA SÄVELIN
Kuinka autan puhelimessa
Esityksen transkriptio:

Made by Johan, Jonna, Mira and Tarja SING at RIIHIMÄKI Made by Johan, Jonna, Mira and Tarja

Sisältö: Moniaistisuus – kuuloaisti Kuuloaisti markkinointiviestinnässä Kohdealue Moniaistisuuden hyödyntäminen museoissa Johtopäätökset Sound of Riihimäki

Moniaistisuus Snoezelen=moniaistisuus Sanoista snuffeln & doezelen Kehitettiin kehitysvammaisille Hollannissa 1970

Aistien yhteistoiminta ja ristiriidat Sidoksissa muistiin Korostaen, vaimentaen tai muuntaen Ärsykkeen voimakkuudella merkitystä Ärsykkeen suuntaan katsoessa kuulee paremmin Ristiriidat Yleisesti näköaisti dominoi kuuloaistia Esim. kiiltävä lattia tai lasiseinä

Kuuloaisti Kuuloa pidetään toiseksi tärkeimpänä aistina Passiivista – aktiivista Korvilla ei pelkästään kuulla, myös tasapaino Suuntakuulo Määrittää äänen kohteen suunnan ja tunnistaa kuunneltavan tapahtuman Ei toimi, jos toinen korva on kuuro tai huonokuuloinen Tärkeä tilan koon määrittämisessä

Äänet Äidin sydämmenlyönnit Nuoren ihmisen korvat kuulevat kaikki taajuudet Ikääntyessä tärykalvo paksunee Äänien määrä lisääntynyt autojen yleistymisen myötä Äänet hallusinaatioiden yleisin syy Kuulo – näkö kummasta luopua mielummin

Kuuloaisti markkinointiviestinnässä Media tuottaa erilaisia mielikuvia ja käsityksiä, ja näin toimii osana todellisuuden rakentamisessa. (Herkman) Auditiivinen ihminen - Kuuloaisti ensisijaisena aistina Coca cola Kelloggs Nokia Bond – ”Vodka Martini, shaken, not stirred” ”New car smell” – Autonovien pamahtelu Jaffa mainos

Kohdealue Tunnettu varuskunnastaan ja lasiteollisuudesta Syntyi vuonna 1862 Helsinki-Hämeenlinna radan valmistuttua Rautateiden solmukohta vuonna 1870 Riihimäki-Pietari Tunnettu varuskunnastaan ja lasiteollisuudesta Riihimäen matkailu Monipuolinen kulttuuritarjonta ja luontoaktiviteetit Hyvä sijainti kolmostien ja pääradan varrella Hämäläinen kulttuurimiljöö, maaseutu vs. kaupunki

Kohdealue Top 5 nähtävyydet: Riihimäen teatteri, Riihimäen keskuskirkko, Matkailukeskus lempivaara, Riihisalon vapaa- ajanviettokeskus ja matkailukeskus Lempivaara Top 5 tapahtumat: Kansainväliset erämessut, Pihamessut ja Eläin!-tapahtuma, Riihimäki rock, Riihimäen kesäkonsertit ja Asetapahtuma Suomen pääsiäiskaupunki

Moniaistisuuden hyödyntäminen museoissa Riihimäen top 5 museot: Suomen lasimuseo, Riihimäen taidemuseo, Suomen metsästysmuseo, Riihimäen kaupunginmuseo ja Riihimäen työväentalomuseo Kulttuurihistoriaa ja perinteitä tavanomaisten näyttelyiden muodossa Kuunneltavia kuvia (Ateneum 1987) Ääntä käytetty 1980-luvulta saakka Kohokuvat ja äänimaisemat Muistojen museo (Ateneum 2004) Luonnosta poimittuja ääniä Aistilaukkukokeilu (Ateneum 2004) Materiaalit moniaistisiin opastuksiin Teemaopastukset ja elämyskierrokset Aikakaudet, liike ja musiikki Telefoneerataan (Riihimäen kaupunginmuseo 2011) Mahdollisuus kuunnella entisaikojen puhelinkeskustelua ajan henkeen sopivalla puhelimella.

Johtopäätökset Ääni on yleisesti käytetty väline moniaistisessa markkinoinnissa Kohdealueen toimijat voisivat skarpata Riihimäen on vaikea erottua massasta Riihimäki kuulostaa: Kaupalliselta junttapaalurokilta Viululta Aku Hirviniemi & Lauri Tähkä Uusi kohde: Riihimäen Nuorisoteatteri

Sound of Riihimäki http://www.youtube.com/watch?v=6qSMaLifD18