Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Delfoi.
Advertisements

Kirkkoarkkitehtuuri: 2000 vuotta Jumalan kunniaksi 2. Varhaiskeskiaika
Turku Millainen paikka asua? Mitä mahdollisuuksia tarjoaa?
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Hakukoneet Kotimaiset hakukoneetPortaalit Ulkomaisia hakukoneitaMetahakukoneet.
ITALIA Reeta Isola ja Tiina Ukkonen 1e.
ITALIAN VÄESTÖ JA TALOUS
Ke Kreikka, Ateena & Aghios Stefanos By: Jerppa, Lölde, Potter ja Katriina.
 Kaupunki Kaupunki  Varikko Varikko  Iso palatsi Iso palatsi.
Italia Tehnyt: Hanna & Mira.
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
RUOTSISTA PERUSTIETOA
Laajalahti aka laajuskin ghetto
GHANA…VALTIO AFRIKAN LÄNSIPUOLELLA
Mikroblogit , & Soile Hietanen, Niklas Halttunen, Kauri Koponen, Eeva Jääskeläinen, Matti Karvinen, Susanna Kiljunen, Hanna Kankaanpää,
Saatavuus kilpailukeinona
Kotipalvelut Eija Bouras Ky
TANSKA.
METSÄALAN PERUSTUTKINTO
KORKEAKOULUOPISKELI- JOIDEN LIIKKUVUUTTA TUKEVAN OHJAUKSEN JA NEUVONNAN LAADUN PARANTAMINEN (SUMOHE)
MATKAESITTELYSSÄ TÄNÄÄN
Keskiajan kirjallisuus
UNKARIN KIERTOMATKA.
 Ulkomaankauppa on aina ollut merkityksellistä Suomelle.  Kokonaisvienti nelinkertaistui vuodesta 1990 vuoteen 2008 asti.  Tavaroiden ja palveluiden.
Italia Väestö ja Talous Kaisa-Mari Ojala Eeva Salmela.
Hollola Hallinnollisesti Hollola kuuluu Lahden kaupunkiseutuun ja Lahden seutukuntaan. Hollolan naapurikunnat ovat pohjoisessa Asikkala (38 km), idässä.
Pushkin kaupunki Tsatava Diana ja Maksimov Aleksei.
TERVEYDENHUOLLON TRADITIOT P. Pöllänen Ylilääkäri/Kymshp (johdon tulosalue) Dosentti Synnytysten ja naistentautien erikoislääkäri Andrologi (erityispätevyys)
 YouTube  MySpace  Vimeo  Reddit  Picasa  Photobucket  Mikseri.
1999 Völklingenin terästehtaan lyhyt historia Uusi holding yhtiö, Maailman kulttuuriperintökohde Völklingenin terästehdas. – Eurooppalainen taiteen ja.
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Italia Iina, Satu, Paula.
haulitorni Haulitehdas sijaitsee lähellä santalahtea, junaradan
Turun linna.
Paris en photos ─ Quiz! Pariisi kuvina, tietovisa.
3D-ohjelmat _graphics_software Kurssilla käytetään 3ds Maxia Ala hyvin laaja ja monipuolinen Huipputeknologiaa.
Jarno Pitkänen Tietokone työvälineenä. Forssa pähkinänkuoressa Asukasluku (2001/2002) Pinta-ala254,7 km² Maapinta-ala249,4 km² Asemakaava-alue13.
”Kaikki tiet johtavat Roomaan”
Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.
LÄHDE: Tulli Metsäteollisuuden vientimäärät 1960-luvulta alkaen
Kuuba ”Hedelmällinen ja yltäkylläinen maa” Cubao.
SUOMI Suomi on tasavalta Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu lännessä Ruotsiin, pohjoisessa Norjaan ja idässä Venäjään. Pinta-alaltaan Suomi on Euroopan maista.
Esityksen sisältö Esityksessä keskitytään jalostamattomien kaivannais- ja louhintatuotteiden ulkomaankauppaan Kallio- tai maaperästä saatuja aineksia,
{ Pohjiksen Shanghai 2016.
DAISY-DUC by: Herda OLOOSUHTEET DAISY-DUCKISSA There is my new home.
Uusi aika alkaa
Islantilaista luontoa Aldeyjarfoss Kuva on Aldeyjarfossin alueelta. Islannissa on paljon vesiputouksia sillä jääkausi on muokannut islannin maata rajusti.
Euroopan uuden ajan kaupungit ja rakentaminen
Tilastokuvaajien tulkinta
20 Yritykset käyvät ulkomaankauppaa s
YH 2 Suomi ja kansainvälinen kauppa
PAMin Talvitapahtuma Lahdessa PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto on varannut lippuja Lahteen Linja-auto kuljetus Joensuusta maksuton Lähtö.
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
JÄRVI-SUOMI AnTtU IIRIS.
Jerusalemin nähtävyydet
Jamaika Jere ja Vili.
Pietarsaari ( Jeppis ).
Paanajärven kansallispuisto
Itsenäisten osuuskauppojen yhtiö
Itsenäisten osuuskauppojen yhtiö
6 KANSANTALOUDEN TILINPITO
PerlApp Rosé Tuotetiedot Tuottaja: Perlage Maa: Italia Alue: Veneto Alkoholiprosentti: 10.5% Rypaletyyppi: Merlot 70%, Sangiovese 30%, Sokeripitoisuus:
Raahen sataman tavaraliikenne 2005–2017
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
Perlage Quorum Prosecco DOCG Superiore Extra Dry
Perlage Pinot Grigio delle Venezie
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
PerlApp Rosé Tuotetiedot Tuottaja: Perlage Maa: Italia Alue: Veneto Alkoholiprosentti: 10.5% Rypaletyyppi: Merlot 70%, Sangiovese 30%, Sokeripitoisuus:
Digiopastus kirjastossa – googlen kaikki mahdollisuudet
Isä taivaan, Isä suurin tätä kaupunkia kädelläsi siunaa
Esityksen transkriptio:

Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca Reale, josta löytyy mm. Leonardo Da Vincin omakuva. http://doors.stanford.edu/~sr/england-italy/italy/Images/29.jpg Supergan Basilika sijaitsee Po-joen itäpuolisilla kukkuloilla (669 metriä merenpinnasta) ja on Torinon tärkeä symboli.

Ylhäällä Torinon suurin teatteri, Teatro Stabile (perustettu 1955) Torinon historiallisten rakennusten tutkiminen kannattaisi aloittaa piazza Castellosta, mistä löytyvät mm. Palazzo Reale (oik.) ja Palazzo Madama (ylh.). Ylhäällä Torinon suurin teatteri, Teatro Stabile (perustettu 1955) Lähteet: www.extratorino.it

Mole Antonelliana –torni on yksi Torinon symboleista Mole Antonelliana –torni on yksi Torinon symboleista. Näköalatasanteelta voi katsella kaupunkia, ja tornissa toimii myös kansallinen elokuvamuseo. http://www.arcobaleno.net/spettacolo/Mole%20Antonelliana.gif Lähteet: http://fi.wikipedia.org/wiki/Torino#N.C3.A4ht.C3.A4vyyksi.C3.A4 Valentino-puistossa sijaitsee kasvitieteellinen puutarha. Sieltä löytyvät myös keskiaikaisen kylän ja linnan jäljitelmät, jotka rakennettiin vuonna 1884 pidettyyn näyttelyyn. http://www.piemonteonline.it/Img/Valentino.jpg

Suomen ja Italian välinen kauppa vuonna 2004 Suomen viennin arvo Italiaan oli n. 1,5 miljardia euroa kauppa on perinteisesti ollut Suomelle ylijäämäistä, mutta vuonna 2004 kauppatase laski ja vienti ja tuonti ovat lähes tasoissa Suomen tärkeimmät tuontituotteet Italiasta ovat autot, teollisuuskoneet, rauta, teräs ja tekstiiliteollisuuden tuotteet Suomesta viedään Italiaan mm. paperia, pahvia ja matkapuhelimia, myös tietoliikennevälineitä ja Internet.sovelluksia ostetaan runsaasti