Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Onneni on olla Herraa lähellä
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
10 vinkkiä voimaantumiseen
Puhelukäsikirjoitus kun soitat listaltasi, nro 1 Puhelukäsikirjoitus kun soitat listaltasi • Hei __________ mitä kuuluu? Small talk voimmeko puhua? Minulla.
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
NAISEN ITSETUNTO.
Työrauha ja haastavat tilanteet
Lasten suusta.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Pieniä hetkiä.
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
Elämänkatsomustiedon työtavoista Tarinan jatkaminen Eero Salmenkivi HY, opettajankoulutuslaitos.
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
JEESUKSEN LAPSUUS.
Kappale 8: Onnea uuteen kotiin!
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Esityksen transkriptio:

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin. Naisen viat Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin. Enkeli ilmestyi ja sanoi: “Miksi käytät noin kauan aikaa tuon tekemiseen ?” Ja Jumala vastasi: “Oletko nähnyt kaikki ne erikoisuudet minun täytyy täyttää, kun muotoilen hänet ?"

“Hänen täytyy olla pesunkestävä, mutta ei muovinen, hänellä täytyy olla yli 200 liikkuvaa osaa, hänen on oltava kaikkiruokainen, hänellä pitää olla syli johon mahtuu monta lasta samaan aikaan, hänen pitää pystyä antamaan halauksia jotka parantavat kaikki vaivat naarmuisesta polvesta särkyneeseen sydämeen, ja kaiken tämän tekemiseen hänellä on vain kaksi kättä”.

Enkeli ihaili kaikkia noita ominaisuuksia. “Vain kaksi kättä....Mahdotonta !“ Ja tämä on vain vakiomalli ?! “Siinä on aivan liikaa työtä yhdeksi päiväksi... Odota huomiseen ja tee hänet sitten valmiiksi“.

Enkeli tuli lähemmäksi ja kosketti naista. Haluan tehdä hänet valmiiksi tänään, sanoi Jumala. Olen niin lähellä täydellisyyttä josta tulee sydämeni lemmikki. Hän parantaa itsensä, kun hän on sairaana ja hän voi työskennellä 18 tuntia päivässä. Enkeli tuli lähemmäksi ja kosketti naista.

“Osaako hän ajatella?" kysyi enkeli. Jumala vastasi: “Mutta Jumala, olet tehnyt hänet niin pehmeäksi.” “Hän on pehmeä", sanoi Jumala, “mutta olen tehnyt hänestä myös vahvan. Et voi edes kuvitella kaikkea mitä koetuksia hän kestää.“ “Osaako hän ajatella?" kysyi enkeli.  Jumala vastasi: “Ei pelkästään ajatella, mutta hän osaa myös järkeillä ja neuvotella."

“Ei hän ole vuotava...Se on vain kyynel“, vastasi Jumala enkelille. Enkeli kiinnitti huomiota naisen poskeen, ojensi kätensä ja kosketti sitä... “Jumala, näyttää siltä, kun se olisi vuotava! Luulen, että olet antanut hanelle liikaa taakkoja.”  “Ei hän ole vuotava...Se on vain kyynel“, vastasi Jumala enkelille. “Mihin sitä tarvitaan?" kysyi enkeli.

Se teki suuren vaikutuksen enkeliin; “Olet nero Jumala. Jumala vastasi: “Kyynelillä nainen ilmaisee itseään, suruja, epäiröintiä,rakkautta, yksinäisyyttä, kärsimystä ja ylpeyttä.” Se teki suuren vaikutuksen enkeliin; “Olet nero Jumala. Olet ajatellut kaikkea. Nainen on todella suurenmoinen!"

Naisella on vahvuuksia, joita mies ihailee. Kylllä, suurenmoinen! Naisella on vahvuuksia, joita mies ihailee. Hän kestaä vaikeuksia ja kantaa raskaimmat taakat. Hän omaa onnellisuuta, rakkautta ja mielipiteitä. Hän hymyilee, kun hän haluaisi huutaa. Hän laulaa, kun häntä itkettää. Itkee, kun hän on onnellinen ja nauraa, kun hän on epävarma.

Hän taistelee sen edestä mikä on hänelle tärkeää. Hän vastustaa epäoikeudenmukaisuutta. Hän ei hyväksy kieltävää vastausta, silloin, kun on varma paremmasta ratkaisusta. Hän antaa kaikkensa perheensä vuoksi. Hän rakastaa kaikkea ehdoitta.

Hän unohtaa itse kuinka ihmeellinen hän on. Mutta naisessa on yksi vika: Hän unohtaa itse kuinka ihmeellinen hän on.

Kerro tästä tervehdyksestä kaikille naisille muistuttaaksesi heitä, kuinka arvokkaita he ovat. Kerro siitä myös miehille sillä he unohtavat usein kuinka uskomaton nainen on!