Olet todella väsynyt ja turhautunut……

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
makramee-tekniikalla
C pentue. Pennut 6 viikkoa Pyry pyllerö Mitä piilee silmissä noissa, tumman ruskeassa katseessa, kolmioisissa korvissa, pienessä mustassa tuhisevassa.
10 RUUSUA SINULLE!.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Pidä turvallisuusväli
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Perhepäivähoitajia koskeva neuvottelutulos
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
IHMISSUHTEET MOTIVOIVAT UUDEMPI S. 98- VANHEMPI S. 98-
Koirat…. vastaan ihmiset….
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä. Eräänä päivänä hän päätti testata kolme vävyään.
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma.
NAISEN ITSETUNTO.
Prosenttilaskua, tiivistelmä
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Onko huono päivä??.
Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Riippuvuus tupakoinnista
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Ottaisin kiinni sateenkaaren jos vain pystyisin, ja jakaisin sen kauneuden kanssasi.  
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Algoritmi-harjoituksia…
MUSIIKKIVIDEO: PAPUKAIJA-SASUN SEIKKAILUT. 1.Kohtaus Papukaija-Sasu herättää joka aamu omistajansa Joonaksen. Lähikuvassa Joonas ja papukaija-Sasu nauttivat.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee…… IT  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista.
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Riippuvuus tupakoinnista
Sydän- ja verisuonitaudit
Sydän- ja verisuonitaudit
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
Palovammat 1. asteen palovamma: • iho punainen ja arka • paranee muutamassa päivässä 2. asteen palovamma • punoittaa, kivulias • rakkuloita 3. asteen.
Mielenterveyden häiriöt
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Pingu Poissa kotoa.
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Esityksen transkriptio:

Olet todella väsynyt ja turhautunut…… Oleta että kello on 17.15 ja olet ajamassa kotiin (luonnollisesti yksin) tavallista työläämmän työpäivän jälkeen. Olet todella väsynyt ja turhautunut……

OLET TODELLA STRESSAANTUNUT JA KIIHTYNYT…. Yhtäkkiä tunnet voimakasta kipua rinnassasi. Kipu alkaa säteillä käsivarteesi ja leukaasi. Olet alle kymmenen kilometrin päässä sairaalasta joka sijaitsee lähimpänä kotiasi. Valitettavasti et tiedä selviätkö sinne asti.

MITÄ TEHDÄ ??? OLET SAANUT ELVYTYSKOULUTUSTA, MUTTA KUKAAN EI OLE OPETTANUT SINULLE KUINKA VOIT ELVYTTÄÄ ITSEÄSI !!!

KUINKA SELVIYTYÄ SYDÄNKOHTAUKSESTA YKSIN? KOSKA MONET OVAT YKSIN JA ILMAN APUA SAADESSAAN SYDÄNKOHTAUKSEN, HENKILÖLLÄ, JONKA SYDÄN LYÖ VIRHEELLISESTI JA JOKA ALKAA TUNTEA HUIMAUSTA, ON VAIN NOIN 10 SEKUNTIA AIKAA ENNEN TAJUNNAN MENETTÄMISTÄ MITÄ TEHDÄ ??

ÄLÄ MENE PANIIKKIIN, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVASTI JA HYVIN VOIMAKKAASTI. VASTAUS: ÄLÄ MENE PANIIKKIIN, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVASTI JA HYVIN VOIMAKKAASTI. ENNEN JOKAISTA YSKÄHDYSTÄ TULEE VETÄÄ SYVÄÄN HENKEÄ. YSKÄHDYKSEN PITÄÄ OLLA SYVÄ JA MAHDOLLISIMMAN PITKÄ, SAMAAN TAPAAN KUIN YRITETTÄESSÄ SAADA LIMAA YLÖS KEUHKOISTA. HENGENVETO JA YSKÄHDYS TÄYTYY TOISTAA NOIN JOKA TOINEN SEKUNTI ILMAN KESKEYTYSTÄ KUNNES APUA SAAPUU TAI SYDÄN TUNTUU JÄLLEEN LYÖVÄN NORMAALISTI.

ARTIKKELI JULKAISTU: N.º 240 JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER SYVÄT HENGENVEDOT SAAVAT HAPPEA KEUHKOIHIN JA YSKINTÄLIIKKEET PURISTAVAT SYDÄNTÄ JA PITÄVÄT VEREN KIERTÄMÄSSÄ. PURISTAVA PAINE SYDÄMESSÄ AUTTAA SYDÄNTÄ PALAUTTAMAAN NORMAALIN RYTMIN. TÄLLÄ TAVALLA SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI VOI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. ARTIKKELI JULKAISTU: N.º 240 JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER

OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI MAHDOLLISIMMAN MONELLE YSTÄVÄLLE KERRO TÄSTÄ MAHDOLLISIMMAN MONELLE IHMISELLE. SE VOI PELASTAA HEIDÄN ELÄMÄNSÄ !!! ÄLÄ IKINÄ AJATTELE ETTÄ SINÄ ET OLE TAIPUVAINEN SAAMAAN SYDÄNKOHTAUSTA, KOSKA IKÄSI ON ALLE 25 TAI 30. NYKYISIN, JOHTUEN ELÄMÄNTAPAMME MUUTOKSESTA, SYDÄNKOHTAUKSIA ESIINTYY KAIKISSA IKÄRYHMISSÄ. OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI MAHDOLLISIMMAN MONELLE YSTÄVÄLLE