Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Advertisements

Ohje Jos haluat vaihtaa aloitussivulle kuvan, käytä tätä pohjaa. Napsauta hiiren oikealla painikkeella dian oikeassa laidassa sijaitsevaa kuvaa ja valitse.
Tervetuloa Tekesin asiointipalveluun! Palvelussa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
1 Pardian uudet verkkopalvelut Yleisesittely Pardian koulutus/SM.
Luokan OneNote - muistikirja Jatko Sisältö 1. Apuohjelma 2. Työpöytäversio ja synkronointi 3. Materiaalin lisääminen muistikirjaan (PDF, Powerpoint,
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
1 Työtapaturmista ilmoittaminen 2010 Riikka-Liisa Haapanen
Office mix Tee powerpointeistasi elävämpiä! Valitse yläriviltä ”mix” -välilehti.
Vinkkejä pulmatilanteisiin (1/2)
YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin
Kuvaruutuvideot Tommi Saksa, 2008, HAMK.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Ohjeet digikasvion täyttämiseen, osa 1
Digi.kansalliskirjasto.fi - järjestelmä sukututkijan näkökulmasta
Kuvioiden tekeminen excelillä
Suoraviivainen viestintä julkishallinnon asiakkaille
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Tervekoululainen.fi // UKK-instituutti
TI-TU Tilastointi ja tulospalvelukoulutus Syyskuu 2017
Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015
Prosessi uusien organisaatioiden mukaan ottamiseksi Tuuliin
DMPTuulin ohje ylläpitokäyttäjille
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Oppilaanohjaaja Sari Kuutsa-kettunen
EPortfolio Väline oman osaamisen kehittymisen seurantaan ja dokumentointiin. HOPS-koulutus Ilona Laakkonen, Student Life.
Kaikki säätiedot yli sääasemalta Anton Mikkola
OmaVero.
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Ohjelman graafinen ilme ja viestintä
Rakenteisen kertomuksen käyttöönotto DH:ssa
Messages valinta avaa sinun viestilaatikkosi.
Kaivosteollisuus ry:n asiakirjat
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
Sähköinen äänestäminen
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
KVTES:n jaksotyöaikauudistus
Syöpäilmoitus sähköisesti
Verokortti verkossa opiskelijalle
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
CLT132 Tehtävät (viikko 7).
GDPR:n hyvää syksyn alkua
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
WinOodi versio 4.4 Katri Laaksonen
Oodi versio 5.0. yhteenveto
Asiointipalveluiden laatu - Asiakasarvioinnit
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Vapaaohjelman arvostelulomakkeen täyttäminen
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
Ti-Tu koulutus - KERTAUS
Mot Mobile Online.
Ajanhallinta opiskelussa
Asiakkuuden aloittaminen TYPPI-järjestelmässä
Lisätietoa Turnitinista Moodlessa
JOPOX-laskutusohje Manse PP ry
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Ohjeistus Etene tässä olevien ohjeiden mukaan.
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Ketterien kokeilujen puinti
Istumajärjestyksen luominen
Toiselle vuosikurssille
WebOodin version 4.6 yhteenveto
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Kirjaston avoimet tietotekniikkaopastukset 2018
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
HUOMIO! Voit vaihtaa minkä tahansa dian pohjaväriä
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland

Tieto Edu Mobiilisovellus Android- ja iOS - käyttöjärjestelmille Maksuton sovellus ladataan Google Playsta tai Applen App storesta Mobiilisovelluksen lisäksi Tieto Edua on mahdollisuus käyttää myös webversiona, joka on laiteriippumaton. Vaatii Suomi.fi tunnistautumisen Sisältää mm. Hoitoaikojen varaamisen Tiedotteet ja kalenterin Viestit riippuen, mitä toimintoja kunnassa on käytössä. https://prod-lcsse.service.tieto.com/We.Spaces.Web/?domain=EduAppFI&actor=Actor_Relative&idpmethod=SAML

Näin käytät Tieto Edua Kun olet kirjautunut Tieto Eduun, avautuu aloitussivu Aloitussivulla näkyvät kaikkia lapsia yhteisesti koskevat toiminnot. Lapsen omalle sivulle pääset pyyhkäisemällä lapsen nimen alkukirjainta puhelimen näytöllä Nettiselaimessa etukirjainten vieressä olevat nuolinäppäimet vievät sinut eteenpäin. Sovelluksen päävalikko avautuu oikeasta yläkulmasta kolmen viivan takaa.

Päävalikko Pääsivu – paluu sovelluksen aloitus sivulle Asetukset – sovelluksen kielivalinta Käyttää oletuksena laitteen omaa kielivalintaa Ohje – ohjeita sovelluksen ja eri toimintojen käyttöön Täydentyy toimintojen lisääntyessä Kirjaudu ulos Mikäli et kirjaudu ulos, mobiilisovellus on auki viikon ajan

Lapsen toiminnot Kun olet valinnut lapsen, valitse sen jälkeen Hoitoajat Kunta on määritellyt lukitusajan, jolle ei voi enää tehdä uusia varauksia eikä muuttaa aiemmin tehtyjä varauksia. Hoitoajat tulee ilmoittaa sunnuntaina klo 24.00 mennessä tulevan viikon jälkeiselle viikolle, esim. parillisen viikon sunnuntaina seuraavalle parilliselle viikolle. Tämän jälkeen ohjelma lukittuu.

Hoitoajat 1. Hoitoaikojen ilmoittaminen Uusien hoitoaikavarausten tekeminen Aiemmin tehtyjen varausten muuttaminen 2. Yhteenveto Päiväkohtainen yhteenveto varatuista ja toteutuneista tunneista Kuukauden yhteenveto

1. Hoitoaikojen ilmoittaminen Hoitoajat avautuvat aina ensimmäiselle tyhjälle viikolle, jolle hoitoaikoja ei ole vielä varattu. Voit tehdä varauksen enintään 6 kk eteenpäin. Myös etukäteen tiedetyt poissaolot on mahdollista ilmoittaa. Valitse jokaisen päivän kohdalla hoitoon tulo- ja lähtökellonaika. Täytä poissaolo, niille päiville, kun lapsesi ei tarvitse hoitoa.

Hoitoaikanäyttö Jos valitset aikajananäytön, valitse alku- ja päättymisaika siirtämällä täppää janalla oikeaan kohtaan. Jos valitset kellonaikanäytön, valitse ensin kellotaulusta tunnit ja sitten minuutit. Tee sama sekä alku- että päättymisajalle.

Hoitoaikojen kopiointi Kun olet täyttänyt yhden viikon hoitoajat, voit tarvittaessa kopioida viikon tiedot myös seuraaville viikoille. Valitse ensin viikko, jonka hoitoajat haluat kopioida. Valitse sivun alalaidasta ”kopioi viikko”. Valitse ne viikot, joille haluat valitun viikon kopioida ja Vahvista valinta Sisaruksille hoitoajat voidaan kopioida varausten lähettämisen yhteydessä.

Yleiskatsaus Sovelluksen alalaidassa on kertymä kuukauden tunneista. Kuukauden yleiskatsaus avautuu ”Näytä”- painikkeesta Suunnitellut tunnit Palveluntarve Sovitut tunnit Toteutuneet tunnit

Hoitoaikavarauksen lähettäminen Kun olet hyväksynyt tekemäsi hoitoaikavarauksen, pääset Yhteenveto-sivulle. Tällä sivulla voit tarkistaa jokaisen ilmoittamasi viikon tiedot ”Näytä”- painikkeesta Voit kopioida tekemäsi hoitoaikavarauksen muille lapsillesi valitsemalla ”Kopioi hoitoajat sisaruksille” ja valitsemalla lapset, joille tietoja kopioit. Jos haluat korjata tekemääsi varausta valitse ”Edellinen”-painike. Jos olet tyytyväinen hoitoaikavaraukseen valitse ”Lähetä”.

2. Yhteenveto Kuukauden yleiskatsaus Sovitut tunnit Kuukauden yhteenlasketut suunnitellut ja toteutuneet tunnit Päiväkohtaiset tunnit Päivän suunnitellut kellonajat ja päivän pituus Päivän toteutuneet tunnit ja päivän pituus

Viestit Hoitoaikoihin liittyen järjestelmä lähettää muistutuksia puuttuvista hoitoajoista. Muistutuksiin ei voi vastata.

Tieto Education tieto.fi/education