EU:n eläinpalkkiot.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Eläinten hyvinvoinnin tuki
Advertisements

Vuoden 2014 tukihaun muutokset Pinta-alaperusteiset tuet
Ohjelmaperusteiset tuet
Lieksan kaupungin maaseutu
Eläimistä saatavia elintarvikkeita ennen vähittäismyyntiä käsittelevät elintarvikehuoneistot Keskustelutilaisuus Tieteiden talo Maaria Hackzell.
Henrik Jensen Pihvikarjankasvattajien liitto ry.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,
1 Apteekkien ansiokehitys 10/02-10/03 ilman tulospalkkioita Työaika vähintään 30 t/vko.
CAP2020-uudistuksen tilannekatsaus – suorat tuet
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Eläinsuojan ympäristölupa Valvonnan näkökulma
1 Apteekkien ansiokehitys 10/08-10/09 ilman tulospalkkioita Työaika vähintään 34 t/vko.
Alatunniste 1 Apteekkien ansiotilastoja 10/2010 – 10/2011.
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
1 Apteekkien ansiokehitys 10/00-10/01 Työaika vähintään 30 t/vko.
Ajankohtainen maatalouspolitiikka
Maatalouden ajankohtaiskatsaus
Kansallinen tuki Pekka Pihamaa, MMM
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
EU:n yhteisen maatalouspolitiikan terveystarkastus
Vuoden 2007 kansalliset tuet
Katri Klingberg Toimijan ABC
Neuvo 2020 –maatilojen neuvontajärjestelmä
2 2 Markkinatilanne  Raakamaito –Tuotanto noussut hieman Euroopassa. Suomessa lasku tasaantunut. Hinnat laskeneet muutamissa maissa alle tuotantokustannusten.
Tukihakukoulutus kevät 2015
ILMIÖOPETTAJIEN TYÖAIKA. Toimikas-hanke maksatuskausi Kunkin osallistuneen ilmiöopettajan tuntilistat ajalta tammikuu-huhtikuu (merkitse.
Eläinten hyvinvointikorvaus, nautapalkkio ja pohjoinen kotieläintuki
KOTIELÄINTALOUDEN TUET 2015
Silja Visanki Uudenmaan ELY-keskus
Opintotuki, työ- ja kansaneläke, työttömyyskorvaukset.
Sähköinen päätukihaku ja tukihaun aikataulu Crusell, Uusikaupunki.
Sivu Kainuun maakunnan yhteistyöryhmä Kajaani Ajankohtaista maaseuturahoituksesta.
Tukioikeuksien siirrot  Voidaan siirtää pysyvästi tai määräajaksi  Tehdään lomakkeilla 103A ja 103B  Lomakkeen 103A saat joko Vipu-palvelusta tai kunnasta.
Teema ja strategiset alueet 2 Yhdessä 2017 Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät Suomi nyt Suomen 100 vuotta Suomi tulevaisuu- dessa.
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Suomen seutuverkot Kevätseminaari 2016 Silja Symphony Sivu
1 MAATALOUDEN RAKENNETUKI Ajankohtaista investointituesta
1 Koulutusrahaston etuudet. 2 Koulutusrahasto lyhyesti Työmarkkinajärjestöjen hallinnoima rahasto Tukee omaehtoista ammatillista aikuiskoulutusta Etuudet.
Perustuki & Peltokasvipalkkio Crusell, Uusikaupunki.
Energiamarkkinaviraston infotilaisuus todentajille Tuotantotukijärjestelmän toimeenpano ja tuottajien hyväksyminen järjestelmään Scandic Marina.
RUUAN REITTI: LIHA SUOMALAISIA TUOTANTOELÄIMIÄ LIHAA LAUTASELLE Suomessa käytetään lähinnä lypsylehmistä, nautakarjasta, broilereista, sioista ja lampaista.
1 Pienten toimijoiden helpotukset ja raakamaidon suoramyynti Pirjo Korpela Evira
Ajankohtaista lammas- ja vuohipalkkiosta + pohjoisen kotieläintuen uuhi- ja kuttutuet Tampere Marika Lehtinen,
Heli Varpula Maaseutuasiamies YTA Huittinen
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Ajankohtaista eläintuista 2017
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
Hyvinkää 100 vuotta.
Tukioikeuksien mitätöinti vuodelta 2015
Lypsylehmä Maidontuotanto
Maatalouslinjan ajankohtaiskatsaus
Laki eläinten hyvinvoinnista Lausuntokierroksen palaute
Ympäristökorvauksen korvauskelpoisuus ja sitoumusten muutokset
Huittisten yhteistoiminta-alue
Opintotuki ulkomaanjaksolle
Liha- ja lypsyrotuiset
Syyskylvömenetyksiä korvaava tuki
Lypsylehmä Maidontuotanto.
Maaseutuhallinto Viljelijätuki-info
Lammas.
Liha- ja lypsyrotuiset
Maatalouspolitiikan ajankohtaiskatsaus MTK Pohjois-Suomi Puheenjohtajien ja sihteerien neuvottelukunta Minna-Mari Kaila.
Lypsylehmä.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Esityksen transkriptio:

EU:n eläinpalkkiot

Tuen hakeminen Kaikkien tuenhakijoiden tulee jättää osallistumisilmoitus päätukihaun yhteydessä, sähköisesti Vipu-palvelun kautta tai lomakkeella 184.

EU:n eläinpalkkiot Mikä muuttuu? Aktiiviviljelijä voi hakea eläinpalkkioita Kaikki palkkiot rekisteriperusteisia, määräytymisjakso: 1.1.– 31.12. Eläinyksikkökertoimia ei jatkossa ole enää käytössä.

EU:n eläinpalkkiot Mikä muuttuu? Etelä-Suomen kansallinen kotieläintuki ja maidon tuotantotuki sisältyvät jatkossa EU:n eläinpalkkioihin AB-alueella. Korkeammat palkkiotasot Manner- Ahvenanmaalle ja AB-alueen ulkosaaristoon.

Nautapalkkio Emolehmät (koko maa) Emolehmähiehot (koko maa) Sonnit ja härät (koko maa) Saaristohiehot (AB-alueen ulkosaaristo) Teurashiehot (AB-alue, pois lukien ulkosaaristo)

Nautaeläinpalkkiot Palkkio maksetaan Tukikelpoisuuspäivien perusteella: emolehmät ja emolehmähiehot, sonnit ja härät, saaristohiehot ja lypsylehmät Viivepäivät alentavat tukikelpoisuuspäivien perusteella maksettavaa palkkiota Teurasperusteisesti: teurashiehot

Nautapalkkiot Kaikki emolehmähiehot palkkiokelpoisia eläimiä Sonnien ja härkien palkkiokelpoisuusikä: 6 kk – alle 20 kk Hieholla käyttötapa määrää, mitä hiehopalkkiota eläimestä maksetaan.

Käyttötapa Palkkio Käyttötapa Emolehmähieho (väh. 8 kk ─ enintään 4 v.) emolehmä Saaristohieho (väh. 6 kk ─ enintään 4 v.) maidontuotanto Teurashieho (enintään 4 v.) muu kuin emolehmä

AB-alueen ulkosaaristo Palkkiotasot 1. erä 1.1.-30.6.2015, 2. erä 1.7.-31.12.2015 AB-alueen ulkosaaristo €/ eläin Manner-Ahvenanmaa Muu AB-alue C-alue Emolehmä ja emolehmähieho 600 360 140 Sonni ja härkä 860 560 480 160 Teurashieho - 250 Saaristohieho 300 Lypsylehmä 700 800 520

Lammas- ja vuohipalkkiot Uuhipalkkio (AB-alue) Kuttupalkkio (AB-alue) Teuraskaritsa- ja kilipalkkio (koko maa)

Lammas- ja vuohipalkkiot Uuhikiintiöt ja 100 päivän tilallapitoaika poistuvat Minimieläinmäärä: keskimäärin vähintään 20 palkkiokelpoista uuhta/kuttua. Tukikelpoisuuspäivien perusteella: uuhet ja kutut Viivepäivät alentavat tukikelpoisuuspäivien perusteella maksettavaa palkkiota Teurasperusteisesti: teuraskaritsat ja teuraskilit

Lammas- ja vuohipalkkiot Palkkiokelpoinen uuhi → vähintään 1 karitsa/ uuhi/ vuosi kuttu → vähintään 400 l maitoa/ kuttu/ vuosi karitsa: enintään 12kk, poikimaton ja ruhopaino vähintään 18 kg kili: enintään 18kk, poikimaton ja ruhopaino vähintään 15 kg Vuoden 2015 poikimis- ja teurasilmoitukset tallennettuna lammas- ja vuohirekisteriin 31.1.2016 mennessä.

AB-alueen ulkosaaristo Palkkiotasot Lampaat Määräytymisjakso: 1.1.- 31.12.2015 AB-alueen ulkosaaristo €/ eläin Manner-Ahvenanmaa Muu AB-alue C-alue Teuraskaritsat ja teuraskilit 40 Uuhet 100 70 50 - Kutut 150

Teuraspalkkiot Teurashieho sekä teuraskaritsa- ja kilipalkkiot Teuraspalkkion saa vain Maaseutuviraston hyväksymässä laitoksessa teurastetusta eläimestä. Lista hyväksytyistä teurastamoista: www.mavi.fi → Tuet ja palvelut → viljelijä → Nautapalkkio/ Lammas- ja vuohipalkkiot

Kiitos mielenkiinnosta! Lisätietoja: www.mavi.fi → Tuet ja palvelut → Lammas- ja vuohipalkkiot/ Lypsylehmäpalkkio/ Nautapalkkio