Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suomen latu ry Marina Tuura.
Advertisements

Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Ppky Selänne / Pyhäjärven Perhekeskus AARNOLA. Pyhäjärven perhekeskus  Toiminta alkoi vuonna 2012  Vaihtoehto kunnalliselle päivähoidolle  Ohjatut,
1 Moduuli 4: Leoklubin jäsenyys. 2 Mahdollisten uusien leojäsenten tulee täyttää seuraavat vaatimukset: Olla iältään sopivia: Alpha (12-18) tai Omega.
Yhteisöllisyydellä elinvoimaa Kolmivuotinen hanke paikallisten yhdistysten, lasten ja nuorten hyväksi Oulun Seudun Leader ry | Pohjois-Pohjanmaan Liikunta.
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Toimintasuunnitelma lyhyt katsaus tulevan vuoden kohokohtiin ‣ Uuden strategian toinen vuosi ‣ Suomen Ladun perustehtävä:
Viestinnän tilanne kesä 2016
Esityslista Kokouksen avaus
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Varhaiskasvatuksen liikuntasuositukset
Uimahalli- ja kylpylätekninen yhdistys ry
Kotouttamisen osaamiskeskuksen järjestöavustus 2016
Vapaaehtoistyön vakuuttaminen vapaaehtoiset henkilövakuutukset vastuuvakuutus Jarno Rova,
Sääntövaltuuskunnanpäätöksiä
Fyysisen aktiivisuuden lisääminen oppilaitosten arjessa
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
”Meidän opisto”.
Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN) on Pohjola-Nordenin nuorisoliiton (PNN) paikallisosasto Joensuussa PNN on valtakunnallinen, puoluepoliittisesti.
Instagram.
Suomen Latu Suomessa asuvien luontoliikuttajana Eki Karlsson
Korkeakoulujen opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden ja hallinnon yhteistyöryhmä (KOOTuki) – Kehittämishankkeiden avuksi Ammattikorkeakoulujen opintoasiainpäälliköiden.
Liikkumiseen innostavat videot
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
LAPE kutsuu ja haastaa ”En usko, että milloinkaan aiemmin seurakuntien tekemä pitkän linjan työ lasten, nuorten ja perheiden parissa on nostettu näin.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry Olemme myös Facebookissa
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
Yhteistyölomake käyttöön myös muille ikäryhmille kuin 4-vuotiaille.
Yhteisöllisen hyvinvoinnin asialla
Vanhusneuvostojen yhteistyöseminaari
Hanna Laitinen Hyvinvointisuunnittelija Psykologian laitos / JY
HALLITUKSEN PÄÄASIALLISET TEHTÄVÄT
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Imatran kaupunki liikuntapalvelut
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
Kestävän kehityksen projektit Espoossa
Helsingin kaupungin avustukset 2017
Eva-Stina Törnroos Tukholma
IKINÄ – kaatumisten ehkäisyn implementointi Vanhusten palveluiden ja kuntoutuksen vastuualueella Iiris Salomaa
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Hankkeesta ja koulutuksista saa lisätietoja
VÄHÄN LIIKKUVIEN AKTIVOINTI
Tietopaketti jäsenyhdistykselle
YLEISDIA. YLEISDIA JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAPANSA ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta.
Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!
Tervetuloa Innokylään!
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
Mitä jokaisen ammattilaisen tulee osata ja tietää nepsystä?
Suomen Ladun avustukset jäsenyhdistyksille
Syksyn jäsenale alkaa syyskuussa!
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
NV:n STRATEGIAKARTTA TOIMINTA-AJATUS: Ylläpitää ja edistää NV-järjestöjen yhteistyötä neurologisesti sairaiden ja vammaisten hyväksi.
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
Lumikenkäily tutuksi –kurssi (3h)
Miten tavoitamme vähävaraiset perheet?
SUOMEN LATU ”Ulkoilun keskusjärjestö”
UUDENMAAN MARTAT TOIMintakatsaus 2018
Kotikuntoutus liikunta- ja toimintakyvyn tukena
Kentän uudet nettisivut Kentän
Matkalla ympäri vuoden
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
OmaLahti –yhdistystapaaminen Monitoimitalo Onni Yhteisen työskentelyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona. Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina.

JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAVAN ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, Pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta Metsämörri, Muumien ulkoilukoulut, Luonnossa kotonaan ja paljon muuta Tapahtumat #nukuyoulkona, #ulkonakuinlumiukko, angry birds go snow

Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö Yli 20 liikuntalajia ja 189 jäsenyhdistystä ympäri maata Jäseniä yli 84 000: nuoria, sinkkuja, perheitä, lapsia, aikuisia ja senioreita www.suomenlatu.fi www.facebook.com/suomenlatu

Ulkoilijan edunvalvoja Vaikutamme valtakunnan tasolla lakiehdotukset hoito-ja käyttösuunnitelmat muut ulkoiluun vaikuttavat päätökset ja verkostot Vaikutamme paikallisella tasolla paikallisyhdistykset ovat edunvalvojia kaavalausunnot reittien suunnittelut, rakentamiset ja ylläpidot tapahtumien järjestäminen ja lajien edistäminen

Jäsenenä liikutat Hyvinvoinnin ja liikunnallisen elämäntavan edistäminen Vapaaehtoistoiminta yhdistyksissä ja alueella Koulutustoiminta Samanhenkistä seuraa ja ulkoilun iloa

Latuyhdistys liikuttaa Suomen Latu ylläpitää jäsenrekisteriä Ankkuria, yhdistyksellä selailu- ja tulostusoikeudet Ikärajaton tapaturmavakuutus sisältyy jäsenmaksuun Latuyhdistyksillä vastuuvakuutus Suomen Ladun tuki latuyhdistyksille Suomen Ladun markkinointiapu yhdistysten tapahtumille Ryhmäalennukset Kiilopäällä Sähköinen Liikuttaja –lehti luottamushenkilöille Apua, tukea ja yhdistystoiminnan koulutusta Näkyvyys verkossa SL:n sivujen kautta Mahdollisuus järjestää SL:n valtakunnallinen tapahtuma

Latu & Polku -lehti L&P monille tärkein syy jäsenyyteen Ulkoilun & retkeilyn ykkönen Suomessa Levikki 50 940 Ilmestyy viisi kertaa vuodessa

Jäsenmaksujen Suomen Ladun osuus 2018 perhejäsenyys (koko ruokakunta) 24 € henkilöjäsen 15,50 € opiskelija- ja nuorisojäsen 9 € (alle 29 v) rinnakkaisjäsenyys 9 € (jäsenyys myös toisessa latuyhdistyksessä) Näiden lukujen”päälle” yhdistys lisää oman osuutensa jäsenen jäsenmaksuun. Suomen Latu tilittää yhdistyksille niiden osuudet jäsenmaksusta 4 x vuodessa.

Myös nämä syyt Lasten ja perheiden toiminta Toiminnan perustana ovat metsämörritoiminta, Muumien ulkoilukoulut ja perheliikunta. Tänä talvena Angry Birds –hiihtokoulut. Mahdollisuus kokeilla uusia lajeja Mm. Geokätköily tutuksi –kurssit, frisbeegolf ja mtb-kursseja Hyödylliset jäsenedut Latu & Polku -lehti, jäsenhinnat kohteissa, alennuksia kursseista ja kumppaniyrityksiltä Terveyttä edistävän työn tukeminen Suomalaisten liikuttaminen, liikuntaolosuhteisen edistäminen Ilmaiset ohjaajakurssit Myös nmä syyt

Tervetuloa ulkoilijoiden joukkoon! www.suomenlatu.fi johanna.yli-opas @suomenlatu.fi 040 5466 518